Jméno Gustav - názory?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12587
16.2.14 11:19

TTak to mně se vybaví Gustav Bubník, ten, co dabuje. Nu, jméno se mi nelíbí. Ať si každej dělá, co chce, však lidi si zvyknou. Ale jmén. Gustav pro mě patří mezi jmena, který bych nedala. Přijde mi, že se hodí q nějakýho tlusťocha.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
16.2.14 11:20
@siamka7 píše: :mrgreen: Gustav určitě nee..

Stále čekám na tvé objasnění, které že to jméno je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
16.2.14 11:21

Uff, píšu z mobilu, tak pardon za překlepy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
16.2.14 11:25

Hezké. Správně Augustin, ne? I to je hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.2.14 11:27

No na jednu stranu je fajn že někdo chce dát netradiční jméno ale zase být in za každou cenu bych asi nechtěla. když slyším Gustav vidím Anděla na horách prostě starého děcka :mrgreen: myslím že prcek si v kolektivu pak užije, děcka umí být drsné. a hlavně jak se řekne podomácku? Gustík? nevím no ale já bych to nedala, znám pár děcek kdy se rodiče rozhodli dát netradiční jméno a ty děcka nadávají, a nejsou to jen děcka, už i dospělí jedinci a nikomu se jeho jméno nelíbí i když komu se jeho jméno líbí že jo :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
16.2.14 11:29

Sorry, ale já si vždycky vybavím tohle video a Gustu bych nikdy nedala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1109

Já chci u třetího Albert! Ale manžel to nějak nedává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474

@habaďúra popravdě, při vyslovení jména Gustav mě okamžitě napadne Husák :? Ale jinak se mi to jméno nejeví škaredé :) Kdybys chtěla Adolfa, bylo by to určitě horší :mrgreen: U Gustava si myslím je to jen o zvyku. :think: Za chvíli to nikomu ani nepřijde a budou to brát normálně :) U nás známí dali synovi jméno Alfréd a taky kolem toho všichni dělali humbuk. Malý se narodil a už to nikomu ani nepřišlo, všichni si zvykli. :) Tak jestli se ti Gustav líbí, tak to jméno dej. :hug: Když ho zavoláš, tak se aspoň neotočí půlka ulice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
16.2.14 11:31

Lepší než Matyáš! Půlka dědiny se tak jmenuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
16.2.14 11:33

@martulkasloník Já jsem Tereza a užila jsem si se svým jménem tolik posměšků :nevim: Děti umí být zlé a vždycky si něco najdou, ať už je jméno jaké chce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 11:40

@juchinka Hermína prosím :roll:

To byla moje prababička. Pocházela z Rakouska a moc se mi líbí ;-).

Jinak zakladatelko, pokud se Vám líbí, tak jej dejte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
16.2.14 11:43

Gustav neee- vzpomenu si na Husáka. Hermína ujde :-)

• Citovat
  • Upravit
182
16.2.14 11:43

Mě se třeba Gustav líbí… taky zbožňuju Gustava Anděla a s ním je samozřejmě spojování Gustav=starý mrzout. Zase ale abys našla jméno, které nebude spojováno se starými mrzouty, musela bys vymyslet jméno zcela nové… :-) Jak se tu píše otázka oslovování, tak já osobně bych s tím problém neměla, neboť v naší family není zvykem jména změkčovat, nebo drobnit. Syn se jmenuje David a my mu jinak neřekneme… žádný Davídek, Davídeček… klademe důraz na tón… :-) Druhý syn se jmenuje Artur. Taky mi bylo říkáno, že je to tvrdé a jak ho budu oslovovat. No jak asi? Arture ne? :-) Za mě máš jedničku, upřímně jsem nad tím taky přemýšlela, ale absolutně se nehodilo k příjmení… rozhodni se podle sebe, když se dneska podíváš, samej -----áš, dokonce znám 2 Teodory, Augusta a světe div se, dokonce pětiletého Havla (křestní)… okolí už to přijme, musí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
16.2.14 11:49
@Bauli píše:
Sorry, ale já si vždycky vybavím tohle video a Gustu bych nikdy nedala :nevim:

Kdybych měla jména posuzovat podle kalendáře Míši a Ríši, tak asi nedám žádné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.2.14 11:59

S Gustavem máte jistotu, že na pískovišti či ve školce bude jediný. Takhle zavolá jedna maminka „Matyáši“ a přijde k ní patnáct kluků z šestnácti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze