Jmeno Isabela?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.1.19 16:37

@Kriss Tina
Taky mi prijde se s to jmeno i estetictejsi😀 ale koukala jsem do kalendare a tam je jen se Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
15.1.19 16:39

@Mladastudentka kalendář neřeš :D nemůžou tam být všechny tvary, tak to bude slavit na Izabelu no :D já mám taky jiný tvar jmena než je v českém kalendáři a nijak mě to neštve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
15.1.19 16:39

@Mladastudentka Hezké jméno teď se dost dává… zkráceně Ízi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
15.1.19 16:40
@Mladastudentka píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, co si myslite o jmenu Isabela?

Moc hezké jméno.

• Citovat
  • Upravit
7205

Isabela jo,Bela je jak na psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214

@Mladastudentka Když já dávala jméno Izabella právě kvůli tý zkratce Izí :mrgreen: Mě se to strašně líbílo v seriálu Chirurgové. Proto i to „z“ ve jméně. Bella pro mě spíš evokuje jméno pro psa ze seriálu Bella a Sebastian. I když jsem pak čekala syna, tak jsem o jméně Sebastian uvažovala. Nakonec mi bylo schváleno moje vysněné jméno Gabriel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 16:46

@PapeJ
Gabriel je hezke jmeno, hlavne neni tak obvykle😀

Ja prave nechci ceska jmena, pritel se na to netvaril, ale jmeno isabela se mu libi take, tak smad mi to vyjde 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 16:46

@GabinkaCh
Ja bych chtela Isabelu, ale zkracene se na ni da volat i Belo😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
15.1.19 16:50

Mám neteř Isabell, je podle mě fuk jestli je psané se S nebo Z, stejně se vyslovuje Z :mrgreen: a říkáme ji Belinko, Belco :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
15.1.19 16:50
@Mladastudentka píše:
@PapeJ
Gabriel je hezke jmeno, hlavne neni tak obvykle😀Ja prave nechci ceska jmena, pritel se na to netvaril, ale jmeno isabela se mu libi take, tak smad mi to vyjde 😀

Jojo, tady v čechách se moc nedává. Ale zrovna v rodině synovcovy přítelkyně se narodil klučík, tak mu taky dali jméno Gabriel. Asi se opičili :mrgreen: Já měla dost problém si ho prosadit, přítel chtěl Jiřího, rodový jméno :mrgreen: Tak jsem dala Gabriel Jiří, ale používáme převážně první jméno. Izabellka mi prošla snadno, chtěla jsem předtím Emmu, to ještě nebyla tak dávaná, ale ta mi neprošla. Teď, když je všude plno Emiček, jsem za to ráda :mrgreen: A k dceři se jméno perfektně hodí :srdce:

Příspěvek upraven 15.01.19 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.1.19 16:53

K českému příjemní mi varianta se S prijde dost nešťastná. Jinak je to hezké jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.19 16:57

Hezký, ale začíná dost frčet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.1.19 17:00

Isabel(l)a se mi strašně líbí, ale už se mi nelíbí zkratky Bella, Isi atd., takže nakonec nedáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.19 02:43

Kdyz se ti libi tak ho dej.

https://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie