Jméno Lukáš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4990
23.2.14 20:57

Máme doma Štěpánka… A jestli v budoucnu budeme mít ještě jednoho syna, tak to bude Lukášek! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
23.2.14 20:57

Libi, take mame Lukaska. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
23.2.14 21:28

Jméno Lukáš super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.2.14 21:33

Nechapu, ale k cemu ti budou vsechny komentare, jelikoz je jedno zda se jmeno libi nam ale MUSI SE LIBIT TOBE :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.3.14 15:26

Ahoj holky,
Chtěla bych vědět váš názor :) čekáme chlapečka a moc se nám líbí jméno Lukášek. Nicméně máme trochu dilema, malej bude mít příjmení po otci a ten se jmenuje Šváb. Nebude to divné? Lukáš Šváb? Trochu si říkám, že to bude chudák, až se bude muset ve školce představit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.3.14 15:30

Ty dvě š po sobě jdou dost špatně přez jazyk. ale Lukáš je moc pěkný :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.3.14 15:31

No, je to docela jazykolam, ale vždyť se ve školce může představovat- Luky Šváb. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
18.3.14 15:32

Dvě š u sebe zní trochu krkolomně. K jeho příjmení si dokážu představit třeba Davida. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.3.14 15:32

Ke Svabovi mi Lukas vubec neladi, obecne mi nesedi jmena koncici stejnou hlaskou jako prijmeni. Zvolila bych uplne jednoduche jmeno, co treba Jan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
18.3.14 15:36

@misa.vod hmmm, to bych fakt nedala. Hrozně to tam drhne, obecně se to nedoporučuje (viz. třeba i tv reportér Filip Pultar atd.). Vybrala bych něco jinýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
18.3.14 15:36

Mám Lukáška a jsem maximálně spokojena :palec:
A příjmení neřeším…to každé jméno přebije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.3.14 15:37

Jen to dejte, my jsme to taky dali (nevyslovitelnou kombinaci). Ona jsou jména, za kterými nelze vyslovit pořádně žádné příjmní. Si řekni „Lukáš Novák“, ono to není o moc lepší. Blbě se vyslovuje prostě to koncové š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
18.3.14 15:39
@Elilen píše:
Dvě š u sebe zní trochu krkolomně. K jeho příjmení si dokážu představit třeba Davida. ;)

Mám synovce a jmenuje se Josef Fišer.. nemá s tím problém a pokud se ho někdo ptá jak se jmenuje tak říká Fišer Josef :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
18.3.14 15:45
@kometa32 píše:
Mám synovce a jmenuje se Josef Fišer.. nemá s tím problém a pokud se ho někdo ptá jak se jmenuje tak říká Fišer Josef :palec:

Kde ty nejsi. :mrgreen:
Ale jo, určitě to špatné není. A Lukáš je hezké jméno, u kterého se ledacos odpustí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
18.3.14 15:54

@misa.vod Taky máme příjmení na Š a líbilo se mi jméno Lukáš, nakonec jsme ho nedali, manželovi se nelíbilo. Ve školce se moc představovat nebude :D to spíš až bude velký, že to splývá při výslovnosti, ono těch chlapeckých jmen na Š je víc, jedině změnit příjmení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze