Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já bych to viděla třeba na Valérii? Vali? Stella a Lili a Vali už se na vás valí ![]()
@Morrígan Ní_Boii píše:.. Vesna? Jenovefa? Imogen??
Gratuluji ke třetímu ďoučátku
Asi se vám libi nezvyklá jména. Tak tu jsou nějaké navrhy do vašeho seznamu: Vesna, Imogen, Ingrid, Freja, Dagmar, Danica, Milena, Zora, Zdenka, Líba, Lada, Běla, Brigid, Jenovefa.
@Anonymní píše:
Krásný den, prosím o radu. Čekáme 3 ti holčičku. Rodina to ještě neví, zaciname 2 trimestr po screeningu je jasno. No a teď k dotazu chceme to oznámit tajenkou. K tomu už potřebujeme jméno.
První dcera Stela druhá Lili no a třetí favoriti jsou:
Elvíra, Talia, LorenPomooooc❤️️ moc děkuji.
Jméno Elvíra jsem nikdy nepochopila. To stejné Vilma a Doubravka. Z Tvého výběru se mi nelíbí ani jedno. Elvíra je nejhorší.
Tereza Maxová má dceru jménem Mína. Hodně mě to zaujalo, pěkné, originální, žádná hrůza a experiment.
@Veveří píše:
Tereza Maxová má dceru jménem Mína. Hodně mě to zaujalo, pěkné, originální, žádná hrůza a experiment.
Mina je zkratka, jmenuje se Omnia
@reny14 píše:
Stela a Lili jsou hezká jména. Takže ani jedno z vámi navrhovaných se k nim nehodí. Nelíbí se mi ani jedno. Líbí se mi Evelyn, Evelína místo Elvíra, Laura, Leonor místo Loren. Místo Talia tedy nevím.
Ta Evelyn mě přesně napadla taky. ![]()
@zrcadlo Mne to proste zni divne, dve sislave a jedno drncive jmeno. Kdyby to byla jmena bez L, tak mi nevadi. Ale ve finale je to sumak. ![]()
@Hobitka píše:
@zrcadlo Mne to proste zni divne, dve sislave a jedno drncive jmeno. Kdyby to byla jmena bez L, tak mi nevadi. Ale ve finale je to sumak.
@Veveří píše:
Tak se jmenuje moje kočka.
Jmenuje se tak postava z Drákuly.
Co třeba Timea nebo Teodora, Amélie, Beata?
Ty jsou pěkné.
Ve tvém výběru bych si nevybrala ani jedno.
Z vašich jmen je hezká Stela. Je to neotřelé a hlavně se hodí nejenom k miminu, ale i k dospělý ženě. Zato Lili je pro mimino, ale co pro 40 letou ženskou? Kdyby teda aspoň Liliana, tak jí můžou jako dospělě říkat Anna, Jana.
Třetímu dítěti bych dala normální jméno. Dala bych takové jméno, jak by ses chtěla teď jmenovat i ty. Elvira je jak pro čarodějnici.
@ludmilaadamkova píše:
@Zeoli Tak lili je zdrobnělina ne? Je to od Lilien nebo od Liliany
Ne, psala Lili, takže ho má v tomto tvaru. To by to jinak napsala, kdyby ho měla jinak.
@Zeoli Jezis to je fakt divný pro dospělou ženu já jsem ani nevěděla že je i jméno přímo ve tvaru LiLi