Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
@FLORX píše: Více
Tak to je úžasný seznam, fakt děkuji! ![]()
I všem ostatním tedy, napsali jste mi tu mraky super dvojic a mám hafo inspirace, díky moc!
@Nevšední… píše: Více
Tohle je jedna z těch kombinací, u kterých jsem si říkala, že kvůli Vasilovi asi nikoho moc neoslní, ale na druhou stranu proč ji tam nedat, když už mě napadla a když ta písmena i slabiky tam tak hezky pasujou
Aspoň je více zdrojů pro inspiraci, když 100 lidí, 100 chutí, jak je vidět i tady v diskuzi ![]()
Třeba konkrétně já, jsem ti zrovna v tomto, asi moc neporadila, za což se omlouvám…
Ale přeji ti, aby všechno dopadlo v tom nejlepším pořádku a ať jste hlavně všichni zdraví a šťastní. ![]()
PS: Ta samotná jména, alespoň podle mě, v jejich životě nehrají až tak velkou nebo zásadní roli, jako když těm dětem bude chybět zdraví a láska.
![]()
(To je myšleno čistě všeobecně, proto si to neber nijak osobně.) ![]()
To vůbec nevadí, že jste někdo neporadil, protože to nechápete, mně se to prostě líbí sladit, i když je to zbytečné a bude to dětem úplně šumafuk. ![]()
Monika a Dominik
Nela a Alan
Lenka a Karel
Daria a Adrian
Ester a Albert
Edita a David
Dorota a Otakar
Madlen a Daniel
Vilém a Emílie
Vanda a Radan
Edita a Benedikt
Ida a Adam
Apolena a Leopold
Dorota a Teodor
To jsem tak předběžně vybrala, jsou tu i další bezvadný tipy, třeba ten Vasil a Silva, ale nevyhovuje mi tam třeba to jedno jméno, tak jsem víc dvojic vyškrtla. Ale určitě to ještě víckrát projedu. ![]()
Nevím, jestli tu ta jména už nezazněla, nepamatuji si všechny kombinace. Píšu, co mě napadá, bez ohledu, zda bych ta jména dala, či ne.
Dagmar - Marek
Tamara - Marek
Lenka - Karel/Kamil
Kamila - Milan
Josef - Sofie
Miroslava - Slavomír
Vendula - Ladislav
Iva - Václav
Ida - David
Karin - Richard
Rita - Patrik
Vanda - Radovan
Darina - Radek
Karina - Otakar
Jenovéfa - Metoděj
Josefina - Filip
Leona - Ondřej
Vilma - Milan
Mně se taky líbí, jak na to jdeš
. Zaujala mě již zminena kombinace Marika-Erik. Nebo ještě varianta Marika-Patrik.
Jako máma dvojčat se přimlouvám za některou z variant, která nebude vypadat jako slovní hříčka nebo rymovacka. Ty děti jsou i tak propojené azaz. Stejné počáteční písmeno je nepraktické u podepisovani veci. A jeste jedna zkušenost- naše dvojcata se teď učí podepsat a jsou nadsena, že každý má „své“ písmeno.
Zvaž i rozestup mezi svátky, pokud je slavite. My ano a odstup máme schválně větší, ať mají také každý ten svůj.
Zkus si také ta jména zavolat opakovaně. Jedna věc ji vizuální a zvuková libivost, druhá to x krát za sebou vyvolávat na hřišti.
Určitě, vše vážíme, moc děkuju za zkušenost:-)
Ještě mne napadá tyhlety:
Valerian a Živa = živoucí
Doran a Barbora = cizinci
Samuel a Bohdanka = Bůh
Alfred a Elfrida = elfí síla
Luboš a Libuše = láska, libý
Karel a Šarlota / Charlotta = muž
Svatoslav a Valentina = síla
Leopold a Ludmila = statečný kid