Jméno pro holčičku Týna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jména pro miminko: Vyberte to nejkrásnější v seznamu jmen na eMiminu ♡
Vybíráte jméno pro miminko? Tipy a rady eMimina, jak vybrat to nejlepší
@dedrichov píše:
A copak chce? Dcerky spolužačka chtěla bratříčka Emanuela
Petr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JitulkaJ píše:
nerikam, ze nemuze, at si kazdy dela, co chcejen sama ze zkusenosti vim, ze veci vetsinou nejsou tak, jak si je clovek naplanuje a tisickrat se zmeni, i kdyby jen za dobu tehotenstvi
prijde mi to proste asi jako malichernost tohle resit, kdyz jeste ani tehotna neni (chapala bych to, kdyby dite uz cekali)… takhle buhvi, kdy tehotna bude, s kym a jestli nakonec vubec a pokud ano, co to vlastne bude… veci se meni, lidi se meni, vztahy se meni… asi jsem vyrostla ze staveni si vzdusnych zamku a malovani si budoucnosti
nehlede na to, ze gramotny, dospely clovek si informaci, na kterou se slecna pta, dokaze vyhledat behem par vterin a usetrit si castak hlavne ze ma vase 8 leta vnucka jasno, urcite ji to do dospelosti vydrzi
a kdyz ne, nevadi, v 8 letech se jeste takove mysleni da snadno pochopit, v dospelosti uz mi to proste prijde naivni
To už by člověk nesměl nic, nad ničím přemýšlet, nic si přát…jasný že jí to nevydrží, ale o tom to vůbec není. Co nechat lidem aspon jejich sny a neporoučet co si kdo smí myslet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JitulkaJ píše:
nerikam, ze nemuze, at si kazdy dela, co chcejen sama ze zkusenosti vim, ze veci vetsinou nejsou tak, jak si je clovek naplanuje a tisickrat se zmeni, i kdyby jen za dobu tehotenstvi
prijde mi to proste asi jako malichernost tohle resit, kdyz jeste ani tehotna neni (chapala bych to, kdyby dite uz cekali)… takhle buhvi, kdy tehotna bude, s kym a jestli nakonec vubec a pokud ano, co to vlastne bude… veci se meni, lidi se meni, vztahy se meni… asi jsem vyrostla ze staveni si vzdusnych zamku a malovani si budoucnosti
nehlede na to, ze gramotny, dospely clovek si informaci, na kterou se slecna pta, dokaze vyhledat behem par vterin a usetrit si castak hlavne ze ma vase 8 leta vnucka jasno, urcite ji to do dospelosti vydrzi
a kdyz ne, nevadi, v 8 letech se jeste takove mysleni da snadno pochopit, v dospelosti uz mi to proste prijde naivni
@Anna766 píše:
To už by člověk nesměl nic, nad ničím přemýšlet, nic si přát…jasný že jí to nevydrží, ale o tom to vůbec není. Co nechat lidem aspon jejich sny a neporoučet co si kdo smí myslet?
kde poroucim?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JitulkaJ píše:
kde poroucim?
Vidíš, druhého poučuješ co si smí myslet, nad čím smí snít a sama
vyskakuješ na druhého co jak nazve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@KristynaDorian píše:
Dobrý den.
Plánujeme miminko a přemýšleli jsme nad jménem pro holku. Jmenuji se Kristýna a pak jméno se mi absolutně nelíbí, ale líbí se mi Týna, všem říkám, ať mi tak říkají. A chtěla bych, aby se holčička jmenovala Týna. Je to „běžné“ jméno, nebo je potřeba kvůli tomu jménu vyřešit nějaké papírování prosím?
A mě by naopak moooc zajímalo, jestli do jména půjdete? :smiling_face_with3_hearts: 🌼 🤩že by naše malá měla „jmenovkyni“ (v případě že budete čekat holčičku 😍 👍) určitě se pak ozvěte, jak to vše dopadlo.. Přeji krásný nový rok 2022 a ať je vše ok😉
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JitulkaJ píše:
Děkuji za vaše naprosto zbytečné info. Do mého života nevidíte,
snažila jsem se prohledat dost webu na zjištění, zda-li to je složité nebo
ne, ale nikde to nebylo uvedeno jistě, pro mě je lepší se zeptat
zkušenějších. Děkuji vám za váš čas, který jste promarnila na
odpovědích, zcela zbytečně. V září se nám narodí Týnka nebo
Milan.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@KristynaDorian píše:
Děkuji za vaše naprosto zbytečné info. Do mého života nevidíte, snažila jsem se prohledat dost webu na zjištění, zda-li to je složité nebo ne, ale nikde to nebylo uvedeno jistě, pro mě je lepší se zeptat zkušenějších. Děkuji vám za váš čas, který jste promarnila na odpovědích, zcela zbytečně. V září se nám narodí Týnka nebo Milan.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
… Jestli mohu, když tak nad tím přemýšlím a jsme u těch
jmen🌼 🌞 👍… Vždycky jsem si říkala, jaké
jméno bych dala kdybychom měli třetí dítko - co by se hodilo za dívčí
jméno k Táničce a Týnušce? 😊 🌞 🌼 Kluka jsem
vždy chtěla Matěje.. Ale holčičí bychom asi už netušili… Mě se
vždycky líbila Anna, Natálie, Magdalena, Aneta, Ema ale to mi zavrhl
manžel… Asi bych třetí ráda, ale s tím případným jménem pro
holčičku máme zásek😎 😆..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Timea? Tamara? Obě se mi celkem líbí ( Timuška, Tamuška…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Piava píše:
Timea? Tamara? Obě se mi celkem líbí ( Timuška, Tamuška…)
Pěkné, ale to už asik ne.. Jiz takto, se někteří jedinci pořád dokola
ptají jestli se nám nepleta Týnka s Tání… Někdy už mě to vcelku
vytáčí, že se na to někdo může furt dokola ptát.. Říkala jsem si
Rozárka - Róza… Rozálie či jestli dát jen Rózu to nevím nevím, ale asi
se dává.. Našla jsem že jich pár v ČR je… No
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 13 měsíční holčička ještě nechodí
- 14tt chlapeček, později holčička. Stalo se někomu?
- Jména pro dvojčata
- Které z těchto jmen vybrat?
- Neobvyklá holčičí jména
- Silné jméno pro holku
- Nemocná holčička mi zvrací