Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak z těch jmen se mi líbí teda jenom Maruška, Anna jinak ne
![]()
Dala bych krestni jmeno bez R a Diana mi k tomu moc nepasuje. Jinak klidne Alzbeta, Lucie i Anna. Nejvic by se mi libila Anna.
@Anonymní píše:
Stále se nemůžeme rozhodnout. Klučičí jméno máme asi vybrané, ale holčičí ne. Výběr : Marie, Alžběta, Anna, Daria, Diana, Lucie. V příjmení máme R a Š. Mě se líbí asi všechna, nejvíce asi Alžběta, ale švagrová hned, že se jí bude říkat Bětko a to se mi moc nelíbí…Ona tedy na každé jméno něco najde, nejvíc se jí asi líbila Anna. Vím, že to rozhodnutí je na nás, ale třeba nám vaše názory pomohou v rozhodování.
My máme dvě sady Anna a Vítek a Karolína a Michal. Ale momentálně už používáme Anička, takže asi bude Anna pokud se z ní nevyklube ještě kluk.
Alžběta. Nebo se mi líbí Darinka, tu má málokdo. Mařka s Ančou se mi vůbec nelíbí a navíc jich je jak máku.
Alžběta nebo Lucie, ostatní jména nejsou špatná, ale já bych je nedala ![]()
Stále se nemůžeme rozhodnout. Klučičí jméno máme asi vybrané, ale holčičí ne. Výběr : Marie, Alžběta, Anna, Daria, Diana, Lucie. V příjmení máme R a Š. Mě se líbí asi všechna, nejvíce asi Alžběta, ale švagrová hned, že se jí bude říkat Bětko a to se mi moc nelíbí…Ona tedy na každé jméno něco najde, nejvíc se jí asi líbila Anna. Vím, že to rozhodnutí je na nás, ale třeba nám vaše názory pomohou v rozhodování.