Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Záleží na příjmení. My bychom pro holku chtěli Adriana, máme Gabrielu a teď by to byla Adriana.
Mně se líbí Adélka, ale přijde mi, že je jich hrozně moc, aspoň u mě v okolí. Vlastně i Martina se mi líbí, ale už ne zdrobněle. Adriana vůbec
Asi bych dala tu Adélku, kdybych měla ny výběr tyto tři jména. My máme Nikolku a jednou bych chtěla ještě Lauru.
My jsme se s přítelem taky nemohli dohodnout… pořád jsme se dohadovali já jsem chtěla Elenu to se mu nelíbilo ale nakonec vybral on dost netradiční jméno Elizabeth a mě se zdá hodně podobné tomu co jsem chtěla já ![]()
My cekame Kristynku, dlouho jsem chtela Saru, pred prvnim tehu. Byl z toho Vojtisek, nekolik moznosti na osloveni, strejne jako u Kristynky.
Jinak z toho cos napsala, tak Adelka. Ale zalezi na prijmeni.
Adélek je momentálně šest půlek, takže Adriana nebo Martina.
@Anonymní píše:
Zajimal by me vas nazor na jmena pro holku. Vubec si nemuzu vybrat. Kdyz uz jo tak priteli se to nelibi a nemuzem se dohodnout. Me se libi Adriana, Adela, Martzina. Ktere se vam libi nejvic? Nebusi byt z me nabidky. Dik
Všechna tebou uvedená jména mi přijdou pěkná. Osobně bych sice nedala ani jedno, ale to je jen otázka osobního vkusu.
Hlasuju pro Sandru
Líbilo by se mně jí oslovovat Sandy.
My se taky nemohli dohodnout, jaké jméno dáme…ale nakonec čekáme Alexandru
. Pěkný, na hodně moc způsobů. ![]()
@Marjorie_Simpson píše:
Hlasuju pro SandruLíbilo by se mně jí oslovovat Sandy.
reaguješ na 2 roky starou diskuzi. Vždy se vrat aspoň o pár stránek zpět a uvidíš že diskuze je obnovena nebo se koukni z jakého roku je založené téma ![]()
Mě se Adriana líbí moc, taky jsem jí chtěla, ale neprošla mi u přítele
Adéla je taky hezký, ale je jich moc. Martina se mi moc nelíbí.
@Mi24 píše:
reaguješ na 2 roky starou diskuzi. Vždy se vrat aspoň o pár stránek zpět a uvidíš že diskuze je obnovena nebo se koukni z jakého roku je založené téma
Občas se stane, že na datumy nekoukám ![]()