Jméno pro holku? Názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.4.15 22:19
@lle píše:
Moc vám děkuji za příspěvky, jsme moc rádi, že Agátka se líbí! :srdce: :srdce: My jsme z ní nadšeni!!!

Gratuluju :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.4.15 15:31

Mě se líbí Mia :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.4.17 16:43

Holky které jméno byste dali k příjmení Kučerová? Přemýšlíme nad Ellen, Nicol, Zoe ( Zoi, Zoui), Lea. Líbí se mi i Anežka, Nina. Poradíte? Děkuji.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
1.6.18 12:07

@renat83 Nina. Zrovna nedávno se narodila vnučka mojí kamarádce a připadalo mi moc hezké. Moje vnučka je Anežka, takže k tomuto jménu mám, přirozeně, citovou vazbu. To je taky moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.18 16:37
@Dee19 píše:
Máme vybraná tři jména Sarah, Sandra a Mia ? Které byste z těchto tří vybrali ? Vím, že tady bude plno maminek, které by nevybraly ani jedno :D ale jde mi jen o názor :-)) Dík

Asi ta Sandra znamená to totiž „člověk“, „muž“. Mia je jako když někdo štěkne :mrgreen: Navíc to znamená „moje“ po latinsky, španělsky a italsky. K němu bych musela dáti nějaké druhé hodící se jméno - Mia Sandra je moc pěkné spojení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.18 16:42
@renat83 píše:
Holky které jméno byste dali k příjmení Kučerová? Přemýšlíme nad Ellen, Nicol, Zoe ( Zoi, Zoui), Lea. Líbí se mi i Anežka, Nina. Poradíte? Děkuji.???

Zoe tu nudou vyslovovat, tak jak se píše. Tedy žádná „Zouí“ 8o
***Anežka Kučerová** - jako ta patronka Čech :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.18 09:27
@miminkovo píše:
@monna.monna skoro všude ve světě se to čte Sára, jen u nás to někdo čte Sarah, což mi zní příšerně s tím H na konci. Se nečte! :lol:

No nevím, Sarah je židovské jméno. Výslovnost hebrejsky mluvících lidí: http://ulpan.com/…D7%94-sarah/

Příspěvek upraven 21.06.18 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.18 09:35
@monna.monna píše:
Kdybych dala Sarah, jak by se to cetlo?

Američani a Kanaďani jej čtou jako „SER-a“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze