Jméno Tristan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
5.5.16 21:37
@Pipet píše:
@pe-terka Ano, Siegfriedův bohémský bratr :lol:Jinak jméno je docela OK, ale s tím příjmením se mi to příliš nezdá :nevim:

Ale byl sympaťák, což? :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.5.16 21:58

Tristan se mi líbí, ale ne ke Spáčil.
Kristián Spáčil by se mi libil, mozna i Fabián.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
5.5.16 22:42

Chudák malej, snad si to ještě rozmyslíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
5.5.16 22:50

Tak Tristan Spacil zni nemozne. A Anastazie Spacilova je strasne dlouhe… Ja bych dala jedine Evu, z vaseho vyberu.
Doporucuju vyber zvazit, nezni to dohromady dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
5.5.16 22:59

Tristan, je hrozně tvrdé jméno a k příjmení je absolutně nevhodné. :zed: Ztistan zní jak nějaký trestanec.., jak kdyby něco provedl. Nedalo bych tohle jméno ani za nic. Chudák dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.5.16 23:42
@ruzovaprincezna píše:
Prosím Tě za toho mimiška Tristan Spáčil nééééé, je tolik jiných jmen ale Tristan..Evča je fajn i Stázinka. Tristana néééééé :P

Označení „mimišek“ je teda horší než Tristan. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.5.16 23:43

@tiffany Vstupenka do Zmijozelu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
6.5.16 07:20

Hned se mi vybavil Tristan a Izolda :) Mě osobně se toto jméno nelíbí a k tomu příjmení mi nesedí už vůbec! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3274
6.5.16 07:26

Jako samotný docela hezký, ale mě se to k tomu příjmení taky moc nelíbí, kdyby ste měli jako nečeské příjmení, tak jo, ale takhle je to zvláštní :) já teda taky dycky premyslím nad tímjak by bylo male oslovavovano jak to jde sklonovat, a tohle, snad jedině a prostě tristane, pak už jen tris :nevim: ale to mi zas přijde dívčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.5.16 07:56

To nikoho nenapadlo, že se mu dá říkat Staný? Jako obyčejnému Stanislavovi, což je trochu škoda, ale stírá to tu divnost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
8.5.16 16:17

Jasně ted mě to taky napadlom stene - jak se jmenoval ten z ledového království - nebo to byl sven? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
8.5.16 19:19
@Kelsey píše:
Tristan se mi líbí, ale ne ke Spáčil.
Kristián Spáčil by se mi libil, mozna i Fabián.

Tyyyjo to Kristán Spáčil zní opravdu celkem dobře! ;-) Tristan Spáčil mi moc neladí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.16 19:30

Na jednu stranu, není to jedno? Jsem Stanislava a skoro nikdo mi tak neříká, ani Stáňo ne… Naši mi říkaj Odeto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.16 19:38
@Sidkbdao248 píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na vaše názory na jméno Tristan. Donedávna jsem ani nevěděla, že tohle jméno existuje, natož aby mě napadlo, že je i v českém kalendáři. Jak jsem má něj ale narazila, ihned jsem se zamilovala. :kytka: Manžel sice takové nadšení nesdílí, ale není proti, jen jsou jména, která se mu líbí víc, nicméně mi říkal, že pokud jméno nebude vyloženě v rozporu s jeho představou, tak nemá problém. Ovšem trochu mě děsí, jak moc je tohle jméno originální a nepoužívané. Bojím se dát prckovi jméno, pod kterým si někdo představí mimozemšťana, nechci aby ho brali za podivina. :,( Tak by mě zajímaly i vaše připomínky. :kytka: vesměs jsem doteď u rodiny a kamarádek čelila neutrální kritice, ovšem objevila se i negativní, což se objeví u každého jména, ale v případě tak zvláštního jména na mě víc působí. :,(
Příjmení by bylo Spáčil, docela nám to sedí.
Pro holčičku máme vybranou Anastázii (Stázku) nebo Evču. :D

Tristan je moc pěkné keltské jméno. Ale místo hebrejské Evy bych dala českou Živu :mavam:
http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
 http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

Dala bych Stázu Spáčilovou… ať má stejné iniciály ;) Teď mně napadla Mirka Spáčilová :mrgreen: Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 18:41
@Sidkbdao248 píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na vaše názory na jméno Tristan. Donedávna jsem ani nevěděla, že tohle jméno existuje, natož aby mě napadlo, že je i v českém kalendáři. Jak jsem má něj ale narazila, ihned jsem se zamilovala. :kytka: Manžel sice takové nadšení nesdílí, ale není proti, jen jsou jména, která se mu líbí víc, nicméně mi říkal, že pokud jméno nebude vyloženě v rozporu s jeho představou, tak nemá problém. Ovšem trochu mě děsí, jak moc je tohle jméno originální a nepoužívané. Bojím se dát prckovi jméno, pod kterým si někdo představí mimozemšťana, nechci aby ho brali za podivina. :,( Tak by mě zajímaly i vaše připomínky. :kytka: vesměs jsem doteď u rodiny a kamarádek čelila neutrální kritice, ovšem objevila se i negativní, což se objeví u každého jména, ale v případě tak zvláštního jména na mě víc působí. :,(
Příjmení by bylo Spáčil, docela nám to sedí.
Pro holčičku máme vybranou Anastázii (Stázku) nebo Evču. :D

Pokud se vám Tristan líbí, tak ho dejte. Lidi si zvyknou na vše 8) Dá se mu říkat Tristánek, Tristi, Drustan, Tan, Tany, Tano, Tris.
Podle profesorky Knappové a maďarské příručky slaví jmeniny 28. listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze