Jméno Tristan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.5.16 19:57

Jmeno Tristan

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na vaše názory na jméno Tristan. Donedávna jsem ani nevěděla, že tohle jméno existuje, natož aby mě napadlo, že je i v českém kalendáři. Jak jsem má něj ale narazila, ihned jsem se zamilovala. :kytka: Manžel sice takové nadšení nesdílí, ale není proti, jen jsou jména, která se mu líbí víc, nicméně mi říkal, že pokud jméno nebude vyloženě v rozporu s jeho představou, tak nemá problém. Ovšem trochu mě děsí, jak moc je tohle jméno originální a nepoužívané. Bojím se dát prckovi jméno, pod kterým si někdo představí mimozemšťana, nechci aby ho brali za podivina. :,( Tak by mě zajímaly i vaše připomínky. :kytka: vesměs jsem doteď u rodiny a kamarádek čelila neutrální kritice, ovšem objevila se i negativní, což se objeví u každého jména, ale v případě tak zvláštního jména na mě víc působí. :,(
Příjmení by bylo Spáčil, docela nám to sedí.
Pro holčičku máme vybranou Anastázii (Stázku) nebo Evču. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15050
5.5.16 19:59

Nějak si nedovedu představit, jak mu říkat? Tris, Stáník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15360
5.5.16 20:01

Tristan Spáčil? To je řacha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
5.5.16 20:01

@Sidkbdao248 :mrgreen: No popravde chudak dite.Az vyroste, tak vam podekuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.5.16 20:02

Tristan a Anastázie jdou k sobě :D
Já si tedy vybavím Tristana - Pitta z Legendy o vášni. Takže pozitivní dojem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
5.5.16 20:02

Me se jmeno libi moc znam ho od detstvi z filmi a knihy Tristan a Isolda. mmch doporucuji shlednout. A pokud se jmeno hodi k prijmeni tak proc ne, aby to nebyl Tristan Kropacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15360
5.5.16 20:03
@Bureschka píše:
Me se jmeno libi moc znam ho od detstvi z filmi a knihy Tristan a Isolda. mmch doporucuji shlednout. A pokud se jmeno hodi k prijmeni tak proc ne, aby to nebyl Tristan Kropacek

Spáčil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.5.16 20:05

Naopak, ta kombinace není špatná. Jméno a příjmení spolu ladí, jsou zvučná, má to šmrnc. Spáčil je neutrální jméno. Horší by byl Okurka. Takže za mne ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
5.5.16 20:05

Tristan je krasne jmeno. Tristan Spacil je naprosto prisernasmesna kombinace. Ciste subjektivni uprimny nazor.

• Citovat
  • Upravit
21311
5.5.16 20:06

Tristan Spáčil :lol: to snad ani není možný, co lidi napadne :lol: to, zes to jméno ani neznala taky o něčem svedci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@Poison Eve píše:
Tristan je krasne jmeno. Tristan Spacil je naprosto prisernasmesna kombinace. Ciste subjektivni uprimny nazor.

Mám naprosto stejný. Bohužel. Jméno je to super, taky jsem o něm už přemýšlela. Ale skoro k ničemu nejde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021

Tristan jo, ale Tristan Spáčil né. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
5.5.16 20:09

Moc mi to nezní, ale záleží hlavně na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
5.5.16 20:10

@Taao Tak záleží na tom, jestli to bude silná osobnost, v tom případě určitě neprohloupí. Když to bude bambula, nejspíš se do něj lidi navážet budou. Škoda, že to člověk nikdy neví dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.5.16 20:10

Mne se jmeno nelibi a v kombinaci s prijmenim uz vubec ne. Pusobi na me hrozne tvrde. Ale je to muj nazor, pokud se libi vam, tak do toho asi nema kdo co kecat, vy mu tak budete rikat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze