Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré odpoledne všem,
chci se zeptat, zda někdo nevíte o místě v Praze, kde se za rozumný peníz cvičí jóga? Chodím do Jindřišské ulice, ale tam je to dost drahý (jednorázový vstup 230,–). Potřebovala bych ale, aby to bylo večer.
Děkuji za rady! ![]()
Párkrát jsem tam byla, špína, plíseň, neodborní instruktoři, nepěkné prostředí, takže rozhodně nedoporučuji.
Na yogajoga.cz bych nešla. Mají to tam krásné, ale majitelka je chorobně zlá.
Byla jsem u toho, když vyhodila nějakou slečnu. Nesnese diskusi. Vyhazovat klienty mi příjde vrchol drzosti.
Neznám úplné detaily. Pochopila jsem, že si na něco stěžovala. Slečna ale vypadala dost slušně a hodně plaše.
Na každý pád takhle řešit konflikt s platícím klientem mi příjde extrem. Vzala si ji na
kobereček jako by byla podřadný zaměstnanec.
Já chodila dřív na jogu do Brna k MuDr Černém. Tam to bylo úžasné. Škoda, že nemá nějakou pobočku v Praze.
Už tam kvůli tomu nechci chodit. Chtěla jsem tam původně chodit i s dětmi. Kdyby si ale někoho podala
takhle i před dětmi, tak by mi to nebylo příjemné.
Taky teď hledám…
Taky bych na yogajoga nešla. Mám podobnou zkušenost. Líbí se mi jogacentrum
Holky pokud máte někdo zájem, přijďte si zacvičit do Letohradské 16 na Letné. Vede to kamarádka lektorka jógy a vzniklo to jako cvičení pro kamarády, když už se nevešli všichni k ní. Teď je to tak, že potřebujeme sehnat ještě někoho, kdo by chodil opravdu pravidelně, protože téměř všichni kromě mně chodí nepravidelně, aby se vydělalo na nájem prostoru. Je to v krásném prostředí (pracoviště Pohled- najdete stránky na facebooku) a je nás tam průměrně tak 5 takže má čas všechny obcházet. Stojí to 100,– za hodinu. Kdo byste měl zájem, napište mi, podám bližší info. A je to ve čtvrtek od 18h
Oficiálně je to od 18h do 19.30 ale obvykle se to trochu protáhne. Většinou odcházíme po 19.45. Teď ve čtvrtek cvičení není, pokračuje se po Velikonocích,24.4.
Cena je 100 Kč za celou lekci a cvičení probíhá v tomto krásném a příjemném domácím prostředí https://www.facebook.com/…edPracoviste