Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jéé, to bych taky brala, tak se s dovolením přidám k diskuzi ![]()
Zatím nevím na jak dlouho se budu moct vzdálit od dítěte a hlídajícího chlapa ![]()
já jsem dnes zjistila, že mám u baráku squash centrum a mají tam cvičící programy s hlídáním dětí,protože u nás nemá kdo hlídat.
to zní dobře ale mám doma mimi necelých 7 měs. a to bych zatím na hlídání nedala ![]()
Zichisku, ty máš s volejbalem nějaké zkušenosti? Máme partu, se kterou chodíme hrát každé pondělí od 18:30 do 20:30 do Horních Počernic, což by pro tebe bylo kousek, ale pro julniki hodně z ruky. Jen to není pro úplné začátečníky, když se nás sejde dost, tak přebíháme, nehrajeme jen jednodušše nahrávku ze středu.
A pro Julkini mám ohledně hledání spoluhráčů na volejbal dva tipy, kde hledat nebo si sama podat inzerát. Jedno je diskuze na stránkách www.avlcz.cz (amatérská soutěž smíšených volejbalových družstev), druhé www.seznamka.cz, kde je v kategorii sport rubrika volejbal. Tam jsem kdysi našla naši partu na volejbal.
Ahoj holky zajímalo by mě jestli některá z vás nechodíte někde po Praze na volejbal, chtěla bych někdy na jaře začít sportovat, a nic nemůžu najít, všechno jen kroužky pro děti. Brala bych volejbal, nebo třeba tenis, nebo něco podobného, kila potřebujou dolů
Nevzal by mě někdo do týmu?