Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
nezkoušela a ani mě to nenapadlo. ![]()
Ale žehličkou na vlasy jsem na dovolený žehlila šaty. ![]()
julniki píše:
No normálně na prkno, styl Bridget Jonesové![]()
Promin ze neporadim, ale silene bych to chtela videt ![]()
Jestli jenom konečky, tak šup do toho
Jestli do toho jdeš ale už od kořínků, tak to klobouk dolů! ![]()
Můj muž by se počůral smíchy, kdybych něco takového doma prováděla. A ještě by to byla zábava na každé rodinné oslavě po dalších dvacet let
![]()
Teda úpně vidím tu Bridget
Myslím, že na slabo by sis vlasy neměla spálit, nevím jakou teplotu mají žehličky na vlasy.Ale asi bych si nežehlila přímo vlasy a raději bych tam zkusila dát mezi vlasy a žehličku třeba pečící papír, aby se ti ty vlasy na tu žehličku nepřilepily ![]()
No nevím, já bych to neriskovala. To raději dát si tu práci a vyfoukat si je do rovna.
zichisek píše:
Teda úpně vidím tu BridgetMyslím, že na slabo by sis vlasy neměla spálit, nevím jakou teplotu mají žehličky na vlasy.Ale asi bych si nežehlila přímo vlasy a raději bych tam zkusila dát mezi vlasy a žehličku třeba pečící papír, aby se ti ty vlasy na tu žehličku nepřilepily
to by vypadalo ještě líp
myslím že si nechám radši vlasy zvlněné ![]()
julniki píše:zichisek píše:to by vypadalo ještě líp
Teda úpně vidím tu BridgetMyslím, že na slabo by sis vlasy neměla spálit, nevím jakou teplotu mají žehličky na vlasy.Ale asi bych si nežehlila přímo vlasy a raději bych tam zkusila dát mezi vlasy a žehličku třeba pečící papír, aby se ti ty vlasy na tu žehličku nepřilepily
myslím že si nechám radši vlasy zvlněné
Taky si myslim, ze to bude setrnejsi ![]()
Ahoj, někam se mi zaběhla žehlička na vlasy, nezkoušela jste si některá vyžehhlit vlasy normální žehličkou? Jednou to snad neuškodí na nízkou teplotu ne?