Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

1759
16.2.12 17:14

Hubnutí dle Havlíčka s cvičením na Fithall

Ahojky čtu vás dlouho a vám že hubnutí je tady v mnoha skupinách, ale vše už jede proto se chci zeptat zda se ke mně někdo od pondělí přidá. Už mám dvě kamarádky jedna zvolila detox, druhá jidelníček z časopisu Dieta já se pokusím o jídelníček dle Havlíčka http://www.mimibazar.cz/recept.php?… a k tomu cvičím od utery na http://www.fithall.cz/ dlouho jsem se tam nechtěla registrovat ale pak jsem zjistila že nemusím zadávat komplet adresu ale do ulice napíšu znova město. Cvičení se mi rozplánovalo na 12 týdnu a super je že každý den jiný zpravidla kolem půl hodinky takže cvičím když malý spí.
Po porodu už mi chybělo zhubnout poslední čtyři kila, ale teď v zimě jsme byli pořád nemocní buď malý anebo já a strašně jsem se vyžrala. Bude mít 18 měsíců nedaří se přestat s kojením. Ale i tak si myslím že to není výmluva. Už mi je vše malý a proto jsem se rozhodla že toho jdu a budu ráda když se ke mně připojíte. Rady na cvičení i jídelníček jsem našla také zde, děkuji za rady.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2326
16.2.12 17:17

Ahoj! Já už Havlíčka držela a fungoval, zvažuju jít do toho znovu… Ale to cvičení neznám - jak to funguje???

• načítám...
1759
16.2.12 17:21

Je to web na cvičení něco jako fitness tv, výhodou je že je tam jak cvičeni pro těhotné, tak po porodu a spousta dalších já si vybrala program zeštíhlení :dance: vím že nestačí omezit jídlo
Můžu se zeptat bylo těžké naučit se nakupovat a dodržovat ten jídelníček

• načítám...
11896
16.2.12 17:46

ahoj, fithall znam a klidne se pridam, uz dlouho chci shodit posledni kg co mi zbyly po porodu, ale porad nejsem schopna zacit. pondeli je dobry termin :palec: :palec:

• načítám...
1759
16.2.12 17:52
:potlesk:
  • načítám...
colafit
16.2.12 17:55

já bych do toho taky šla. Jdu se kouknout na odkazy. Jinak já mám sestavený jídelnéček kamarádkou (výživová poradkyně) + 2× v týdnu chodím na pilates.

• Upravit
11896

tak jsem si na fithall vybrala program po porodu, frekvence 2× tydne, pro zacatek ;)

• načítám...
3287

Ahoj,
tak zrovna dneska jsem se rozhodla s Havlickem zacit :)
Jidelnicek mam na lednici, zitra rano na nakup…nejsem si ale jista, zda vse sezenu…

Takze se pridam :)

• načítám...
9199
16.2.12 17:57

Dle fithallu cvicim taky a zatim jsem nadsena (taky to zestihleni) a „dietka“ ted zrovna pocitam kilojauly, takue necona zpusob Havlicka. Jinak mame s holkama uzavrenou skupinu - Hubneme - 30 kg a vic (nebo nejak tak), tak se muzete k nam pridat.

• načítám...
1759
16.2.12 18:04

to je ten problém vše už běží dlouho navíc v uzavřených skupinách :think:

• načítám...
colafit
16.2.12 18:30

ten fithall se mi líbí. Začnu cvičit od pondělí, zítra jedu na běžky, takže nebudu mít čas. Mimochodem kolik tak chcete kg zhubnout?

• Upravit
11896
16.2.12 18:32
colafit píše:
ten fithall se mi líbí. Začnu cvičit od pondělí, zítra jedu na běžky, takže nebudu mít čas. Mimochodem kolik tak chcete kg zhubnout?

taky jsem si to nastavila od pondeli :mrgreen:
a zhubnout bych potrebovala 8kg

• načítám...
2326
16.2.12 18:35
Vcielka píše:
Je to web na cvičení něco jako fitness tv, výhodou je že je tam jak cvičeni pro těhotné, tak po porodu a spousta dalších já si vybrala program zeštíhlení :dance: vím že nestačí omezit jídlo
Můžu se zeptat bylo těžké naučit se nakupovat a dodržovat ten jídelníček

Neboj, naučíš se to rychle. Ono to složitě jen vypadá, ale časem do toho přijdeš a dost věcí se dá nahradit jinýma, mám to vyzkoušený - kdybys potřebovala s něčím poradit, napiš.

• načítám...
colafit
16.2.12 18:35

já bych chtěla zhubnou 12 kg.

• Upravit
303
16.2.12 19:13

Ahoj tak ja jsem rok po porodu a drzim se skoro na stejne vaze predevsim je dulezite dodrzovat nejak stravu a pak chodim 2× v tydnu cvicit individualne a zlepseni vydim predevsim se me zatahlo bricho a taky jsem zpevnila i jine partie.A co se tyce fithall je to perfektni mohu doporucit jen mit pevnou vuli cvicila jsem to i pred porodem a hodne me to pomohlo hlavne me tolik neboleli zada.A pokud chcete opravdu zhubnout tak drzte dietu medidiet bilkovina dieta a za tyden jsem schodila 2,5 kila a taky jsem se citila psychicky velmi dobre.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková