Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jinak, já chci dolů 35 kilo, ale míry
zde neuvedu, na to se moc stydím ![]()
Klárko, já to dělala současně, když jsem cvičila ty šikmé břišní, tak jsem u toho zatínala i svaly pánevního dna.
Zkouška metříku!!!
už jste dneska někdo odcvičil fithall? Mě tu lítají děti, takže se k tomu asi dostanu až večer.
colafit píše:
amabilis, jak se ten metřík dělá?
Klikni na ten můj a mělo by tě to hodit na jejich stránku. Vybereš si Weith lost (možná je tam něco jiného, teď nevím), zaškrtneš, jakej chceš metřík, pak si vybereš posuvnej obrázek a nakonec zadáš cílovou váhu, počáteční váhu a současnou váhu a na metříku pak máš úbytek.
Já tam chtěla ještě dát startovní a cílovou váhu, ale takhle je to lepší
Jen nevím, jestli si nemám jako startovní dát tu současnou, abychom měli stejné podmínky, ale když mě tohle strašně povzbuzuje, co myslíte ![]()
colafit píše:
Dej, tak jak tě to bude motivovat.
Tak já to tak nechám a vy budete mít motivaci mě dohnat ![]()
colafit píše:
už jste dneska někdo odcvičil fithall? Mě tu lítají děti, takže se k tomu asi dostanu až večer.
jeste ne, cekam az mala usne ![]()
Našla jsem, jak se pozná, jestli jsou rozestoupené ty šikmé břišní svaly!
Holky, to jste dobré, že jste se i změřily, aspoň budete vidět ty výsledky
Já na to nějak pozapomněla a tak vím jen váhu, což zase není až tak směrodatné.
Za 4 týdny mám dole 2,5kg.
Alien, já jedu taky podle Havlíčka na MMB, takže 2 měsíce…a v jakém číslo ten jeho jídelníček je, nebylo by třeba možné to nascenovat a poslat mailem? Že bych si to pak dala ještě po těch 2měs.
Jinak přeji dnes začínajícím hodně zdaru
Já už mám dnes 29.den, takže lososa, mňam ![]()
Tak mám za sebou cvičení (děti usly obě najednou
), ale moc mě to nebavilo, tak snad ve středu bude na programu něco jiného.
Já mám největší problém s pitím, hrozně málo piju a v podstatě zajídám žízeň.
Ahojky jsem moc zvědavá jak to dám, dnes jsem byla nakoupit, ale musíme to ladit i s manželem tak budeme celkově vařit zdravěji
Jinak metříky s váhou super nápad já jsem na to líná. Hlavně se musím donutit ochutnat lososa
já ryby miluji ale tohle nějak nejde
Takže vzhůru do
toho
colafit píše:
Tak mám za sebou cvičení (děti usly obě najednou), ale moc mě to nebavilo, tak snad ve středu bude na programu něco jiného.Já mám největší problém s pitím, hrozně málo piju a v podstatě zajídám žízeň.
Tak si zkus najít nějaké cvičení, co tě bude bavit. Já hledala dlouho a teď jsem nadšená ![]()
Vcielka píše:
Ahojky jsem moc zvědavá jak to dám, dnes jsem byla nakoupit, ale musíme to ladit i s manželem tak budeme celkově vařit zdravějiJinak metříky s váhou super nápad já jsem na to líná. Hlavně se musím donutit ochutnat lososa
já ryby miluji ale tohle nějak nejde
Takže vzhůru do
toho
Tak den s lososem vynechej a dej si nějaký, který se ti líbí
Vždyť tam jde o denní poměr a to zachováš.
Příspěvek upraven 20.02.12 v 12:58
Tak mě ještě dneska to cvičení čeká
První jsem měla mít v sobotu, ale nějak se mi do toho nechtělo, tak jsem šla včera radši na Power plate ![]()
Vcielko, já myslím, že pokud by ses měla do něčeho vyloženě nutit a jíst to s odporem, to je o ničem…zkus třeba jinou rybu. Já miluju tuňákové dny s těstovinama. Jo a hodně si taky dávám třeba místo syrové zeleniny mraženou…hodím ji vařit k rýži nebo těstovinám, snad to tak nevadí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat