Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zelí je dobrý tip a dnes se omlouvám ale cvičo nedám, ta rýma se ještě zhoršila budu ráda když alespoň vyžehlím ale to je také pohyb ![]()
Nic si z toho nedělej, já včera taky necvičila. Manžel přijel pozdě z práce a byl docela unavenej, děti šly později spát a já už v jedenáct hodin fakt neměla chuť ![]()
Tak nezvládam ani žehlení je mi fakt špatně jak jsem se zvedla tak smrkám v kuse, raději budu tu chvilku relaxovat než prcek vstane. Je na tom stejně v kuse mu otírám nudle a celou noc se budí ![]()
tak jsem odcvičila, ale asi to moc efetk mít nebude. Jedno dítě mě tahalo za vlasy a druhé mi to chodilo vypínat, tak si dokážete představit, jak jsem se soustředila na správné dýchání
. Bohužel manžel příjde až asi v 11h., tak bych jinak necvičila vůbec.
tak já mám dnes odcvičeno - posilovala jsem nohy a přišlo mi to hrozně krátké. Jak jste na to vy?
Mimochodem, váha se mi ani nehla, ale za ty 2 měsíce, co chodím pravidelně cvičit, jsou mi volné kalhoty. Tak snad i ta váha se brzy hne, když jsem změnila jídelníček.
Já to bohužel nedávám, nemoc se mi rozjela po nocích nespím protože i malý je nemocen. Dnes jsem pyšná že se mi povedlo alespoň vyžehlit tu horu prádla a uklidit místo cvičení, zapotila jsem se také hezky. Cvičební plán jsem si na fithalu posunula od pondělí a jídelníček se snažím dodržovat ale jsou tam docela úpravy hlavně čaje a teplé polévky.
Důležitý je jíst pravidelně, menší porce a zdravá jídla bez přemíry tuků a jednoduchých cukrů. Pokud tam máš všechny složky - dlouhé sacharidy, bílkoviny, tuky a ccca v tom dorém poměru, tak se není čeho bát. Já to taky nedodržuju přesně a jde to dolů. Dokonce si občas dám i nějakou mňamku, nechce se mi vařit natřikrát, takže když dělám bramboráky, tak sobě a dětem si je usmažím bez tuku jako první a tatínkovi je pak řádně osmažím tak, že plavou
A tuhle jsem měla lívance. No, co nadělám, no. Hlavně to neřešit a dál pokračovat bez úprav - nezmenšovat porce, nevynechávat jídlo. Pak se dá občas i zhřešit.
Já mám teď jinej problém, jedu s dětma k babičce a ta bude mít tendence mě vykrmovat ![]()
Amabilis, teď jsi mi připomněla jak mi sousedka mých rodičů (skoro jako moje babička) říkala: Tobě to sluší, ty jsi taková pěkná! Málem mě švihlo, noční můra se naplnila. Vždycky mi totiž říkala, že vypadám hrozně, že bych měla přibrat. ![]()
Já tuhle na fejsbůku potkala takovou pěknou fotku - jak se vidíme my, jak nás vidí partner, jak naše maminka a jak babička. Zkusím to najít, bylo to přesné ![]()
Tak jsem jí nenašla, ale našla jsem jinou, která je taky trefná ![]()
Snad se to zobrazí…

Ta malůvka je naprosto suprová ![]()
Já včera taky necvičila, měla jsem práce na pc až do půlnoci, takže třeba mi ta duševní aktivita spálila i nějaké ty jouly tak ![]()
A mám dnes na jídelníčku volný den…ale už mě ani nebaví se cpát něčím nezdravým, takže jsem si dala hovězí polévku a teď si dělám těstoviny s tuňákem, to je moje oblíbená mňamka ![]()
Jinak taky si dělám hodně čaje, i s medem…kafe max. jedno za den a taky jedno caro…vše teda bez cukru, ale s hodně mlékem…a toho se vzdát nehodlám.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat