Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
colafit
20.2.12 13:14

Já měla to cvičení na fitthal, chci jet podle plánu, který mi tam dali. Jinak chodím na pilates a jogu a to mě baví moc.

Amabilis77 píše:
colafit píše:
Tak mám za sebou cvičení (děti usly obě najednou :dance: ), ale moc mě to nebavilo, tak snad ve středu bude na programu něco jiného.Já mám největší problém s pitím, hrozně málo piju a v podstatě zajídám žízeň.
Tak si zkus najít nějaké cvičení, co tě bude bavit. Já hledala dlouho a teď jsem nadšená :potlesk:
  • Upravit
11896
20.2.12 13:22

tak mam odcviceno, 9 minutove cviceni na posileni panevniho dna, ale dalo mi celkem zabrat :think: dalsi ve ctvrtek

• načítám...
20777
20.2.12 13:27

No já cvičím vpodstatě každý den. Ale je fakt, že to bylo i po obou porodech. Začínala jsem tím, že jsem každý den půl hodiny ležela na břiše na stočeném polštáři, aby se mi dobře zavinula děloha, pak jsem začla s pánevním dnem (to dělám vpodstatě pořád na záchodě, přerušováním čůrání :lol: ). No a pak ty šikmé svaly a pak mě to přestalo bavit, ale obula jsem se do toho v půlce ledna. Nejdřív jsem upravila jídelníček a nemohla se furt dokopat cvičit, ale od začátku února už cvičím pravidelně a docela to poznám. U spousty cviků už jsem schopná zvýšit obtížnost :palec:

• načítám...
colafit
20.2.12 13:31

já od listopadu chodím na tu jogu a pilates + každý víkend máme nějakou tůru, běžky, sjezdovky, tenis,… a řekla bych, že hlavně ten pilates mě tak nějak zpevnil. Teď s tím programem (jestli vydržím) budu cvičit fakt každý den. Já potřebuji jako zeštíhlet, nikde jako nějaký rosol nemám, ale jsem taková mohutná.

• Upravit
20777
20.2.12 13:34

Já právě cvičím jen pilates. Já našla v jednm starém čísle Maminky sadu deseti cviků - fotky s popisem, tak jsem začla cvičit podle toho. Ale cvičila jsem dost nepravidelně, tak jsem si našla právě na netu a zjistila, že u toho špatně dýchám. Jak jsem sem dávala ten odkaz, tak ten je úplně super, ale teda, jsem z toho docela zničená :D Ale baví mě to.

• načítám...
colafit
20.2.12 13:40

Já chodím na pilates do fitka, a je to úplně úžasný. Chodím v neděli večer a vždycky se na to hrozně těším. Já nemám ráda různý aerobiky, takže tohle mi maximálně vyhovuje. A taky jsem ze začátku cítila každý sval.

• Upravit
11896
20.2.12 13:41
colafit píše:
já od listopadu chodím na tu jogu a pilates + každý víkend máme nějakou tůru, běžky, sjezdovky, tenis,… a řekla bych, že hlavně ten pilates mě tak nějak zpevnil. Teď s tím programem (jestli vydržím) budu cvičit fakt každý den. Já potřebuji jako zeštíhlet, nikde jako nějaký rosol nemám, ale jsem taková mohutná.

tak ja mam prave ten rosol, je to dost hrozny, vsechno povoleny, nesoumerny :poblion: chci se trosku rozcvicit na tom fithallu (donutit se pravidelne) a pak chci zacit s kalanetikou

• načítám...
1759
20.2.12 15:49

zkouška metřík

• načítám...
1759
20.2.12 16:29

pro dnešek odcvičeno :dance:

• načítám...
colafit
20.2.12 16:50

Mě ten metřík nejde :?

• Upravit
11896
20.2.12 17:07
colafit píše:
Mě ten metřík nejde :?

uz ho tam mas :potlesk: :potlesk:

• načítám...
colafit
20.2.12 17:12

Ale jen díky amabilis, navigovala mě po SZ :oops: . Děkuji.

• Upravit
20777
20.2.12 17:21
colafit píše:
Ale jen díky amabilis, navigovala mě po SZ :oops: . Děkuji.

Tak ten je dobrej :lol: :lol: :lol: Možná zkusím ještě jiný metřík :lol:

• načítám...
1759
20.2.12 17:35

colafit super metřík :pankac:

• načítám...
colafit
20.2.12 17:45

Díky, mimo hubnutí je mým cílem dělat sklapovačky jako holčička na metříku :pankac:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková