Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
colafit
25.2.12 00:42

já měla volný den včera a dneska taky :oops: Večer jsem nevěděla, co k večeři, tak jsem manželovi ujedla míchaný vajíčka se slaninou. Holky, mě bylo tak těžko a až na zvracení. Fakt jsem si za ten měsíc úplně odvykla a takové jídlo mi nedělá dobře. Dopoledne jsem si dala celkem do těla - na fithalu jsem měla pilates na míčích a přišlo mi to málo, tak jsem si přidala posilování břicha a zad, takže zas taková ostuda nejsem ;) .

Taky bych se ještě chtěla zeptat, jestli by někdo mohl stručně nastínit, co jsou třeba ty dlouhé sacharidy a tak. Děkuji, jedu podle jídelníčku, ale moc nevím, co jak funguje. Jo, a taky děkuji za ten odkaz na kalorie při kojení.

• Upravit
new
2366
25.2.12 13:57
colafit píše:
new, mě napadlo, že problém bude možná v tom, jestli se nevážíš pokaždé v jinou dobu. Opravu ráno a večer je u mě rozdíl klidně 1 - 1,5 kg. Koukám, že jsi se vážila po 14 dnech a pak po týdnu. Za týden by měl být ideální úbytek 0,5 kg (v tvém případě možná trochu míň), to si myslím, že se přesně na váze určit nedá, zda jde skutečně u úbytek nebo zda jsi si jen došla na velkou (omlouvám se za indiskrétnost, ale nenapadlo mě, jak lépe to napsat :oops: ). Být tebou, tak se míň upínám k váze a víc si užívám, že se cítím dobře, rozhodně to nevzdávej.

Děkuju. Vážila jsem se vždy ráno po wc. Ale už na to prdím a zvážím se třeba až za měsíc. A budu pokračovat, nic tím nezkazím a navíc, cítím se dobře, tak pro to přerušit. Děkuju za názor i ra rady :kytka:

• načítám...
1759
25.2.12 14:41

Ahojky holky, doma jsme nemocní všichni, ale v rámci uzdravení dnes společná horká vana a pak pomazleníčko na vypocení, (možná i místo cvičení) a utužení vztahu. K obědu super zelný salát děkuji za tip, k tomu brambůrky a skvělé telecí na česneku s kapkou vína, rozmarýnu, rajčat v olivovém oleji to byla mňamka a dietní.
Po obědě hezky film, prcek s dvěma probuzeními prospal téměř tři hodiny uvidíme co bude večer :mavam:
přeji hezky zbytek víkendu :lol:

• načítám...
colafit
25.2.12 17:34

zdravím, tak jsem měla mít dneska nějaké aerobní cvičení 20 min., tak jsem místo toho dala 40 min pilates na míčích pro pokročilé a paní byla dobrá… :D ale netuším, co k večeři :zed:

• Upravit
5891
25.2.12 20:10

Colafit jak netušíš, a co máš v jídelníčku? :roll: Já si teda dnes prohodila teplou večeři za studený oběd…a teď místo tvarohu a knackebrotů jsem si na ně namazala cottage a lučinu, vždyť je to podobné ;)
Teda to cvičení jsem ještě nestihla, ale určitě to dám…a navíc zítra ráno jdu na Power plate, tak už se těším :dance:

• načítám...
colafit
25.2.12 20:37

no, já jedu podle jídelníčku, ale co třeba přesně v tom jsou dlouhé sacharidy to fakt nevím. Mě se to nechtělo studovat. :oops: :oops: :oops:

• Upravit
5891
25.2.12 21:25

To mně taky dne, proto jím plus mínus podle něj…ale většinou, když je třeba večeře teplá a oběd studený, tak to prohodím :roll:

• načítám...
3352
25.2.12 21:27

Co jsou dlouhé sacharidy?

• načítám...
1759
26.2.12 07:06
Amabilis77 píše:
Pokud tě honí mlsná, tak si zkus zvýšit příjem dlouhých sacharidů. V ovoci jsou krátké sacharidy, takže ti vyskočí hladina inzulínu a rychle poklesne a pak tě honí chuť na sladké. Takže ani ovoce by se nemělo jíst moc. Já se dojídám v průběhu hlavně salátovejma okurkama, paprikama a rajčatama :lol: Ale abych pokračovala v těch dlouhých sacharidech, tak to je právě důvod, proč je vhodné snídat ovesné vločky - jejich sacharidy se odbourávají dlouho a tudíž po nich není vlčí hlad.

Tady výborně popsané:
http://f-sport.cz/print.php?…

a výňatek pro lenochy, co se jim nechce číst tak alespoň, co se týká zeleniny apod:

Ovoce
Ovoce se skládá hlavně z vody, pak z fruktozy a pokud má nějakou šlupku, tak z vlákniny. Co je fruktoza je napsáno v článku o sachrech. Ovoce tedy raději jen po cvičení.

Zelenina
Zde máme několik druhů.

• Kořenová je zásobníkem energie proto se podle druhu se pohybuje od jednoduchých cukrů až po středně krátké. Tedy nebrat.
  • Pícniny jsou většinou vyšlechtěné pro svůj vyšší obsah mastných kyselin nebo jednodušších sachrů a tedy i na kukuřici, hrách, fazole a pod. je třeba dávat pozor. Tedy jen omezeně.
  • Největší obsah vlákniny maji méně stravitelné formy zeleniny jako papriky a saláty. Takže s chutí do nich.

Amabilis ještě jednou dík a cituji, pro holky. Je to hezky popsané konečně mi to někdo jak se říká vysvětlil polopatě a dobrý je i ten odkaz, všem hezkou neděli
Dodatek proč nás honí mlstná http://f-sport.cz/print.php?…
JEŠTĚ SE CHCI ZEPTAT NA ZELENINOVÉ ŠŤÁVY K SNÍDANI, DĚLÁTE, KUPUJETE ANEBO NĚČÍM NAHRAZUJETE?

• načítám...
550
26.2.12 10:03

Můžu se zeptat na stob.cz jak tam mám zapsat Caro k snídani-mám psát kolik g si tam dám toho prášku, nebo kolik ml mám nápoje v hrnku. mysdlím, že bych měla psárt gramy, ale už jsem tak zpitomělá, že nevím :nevim:

• načítám...
colafit
26.2.12 10:21

Díky za teen článek. Přečetla jsem i nějaké další, takže jsem poučená a hurá do toho. Manžel se tváří, že do toho jde se mnou. Tak snad nám elán vydrží :idea:

• Upravit
new
2366
26.2.12 12:50
colafit píše:
Díky za teen článek. Přečetla jsem i nějaké další, takže jsem poučená a hurá do toho. Manžel se tváří, že do toho jde se mnou. Tak snad nám elán vydrží :idea:

Držím pěsti :palec:

• načítám...
colafit
26.2.12 13:43

new, díky :kytka:

Holky, mám dotaz k cvičení. Padlo to už tady a říkala mi to i známá cvičitelka, že se hubne při cvičení, kdy jsme schopné mluvit, takže třeba aerobic není vhodný. Už jsem tu psala, cvičím hlavně pilates, jogu,… takže, kdyby to bylo takhle, tak by to bylo fajn. Mě jakýkoliv druh aerobicu nebaví. V těch článcích od Havlíčka jsem ale našla, že by se mělo cvičit i něco náročnějšího. Hodně doporučuje kolo, spinning, posilovnu, aerobic,… tak a teď nevím, jak to je…

• Upravit
new
2366
26.2.12 15:53

Já cvičím doma na orbitreku a až začne počasí, tak kolo.

• načítám...
5891
26.2.12 16:01

Ad cvičení…důležité je si hlídat tepovku…takže aerobic dobrý je, ale samozřejmě ne v nějakém šíleném tempu.
Ideální je kombinovat spalovací a posilovací cvičení…mně řekli ve fitku, že to chce min. 1× týdně Heat a 1× týdně Power plate, nejlepší by ale bylo 2× :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková