Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5891
1.3.12 19:48

Ahojky, tak já dnes vůbec nestíhám cvičit, byla jsem pracovně celý den pryč…a do toho ještě jednu pracovní schůzku, která byla zakončena tatarákem :cert: Takže ovocno-zeleninový odlehčovací den přesunut na zítra.
Na tu fitness TV musím mrknout ;)

• načítám...
colafit
1.3.12 21:23

holky, já byla dneska na alpinningu a totálně jsem se odrovnala. Domů jsem jela s otevřenými okýnky asi 30km/h, protože se mi motala šíleně hlava. Nestihla jsem si dát svačinu, tak asi z hladu. Když jsem dojela dom, musela jsem se vydýchyt a pak jsem snědla banán, abych se srovnala. Uff, tak takhle nee. Na ten fitness tv kouknu.

• Upravit
5891
2.3.12 08:55

Colafit, tohle se mi stalo po 2.lekci Heatu, kam jsem šla nachlazená s rýmou…po návratu domů se mi motala hlava, bylo mi špatně od žaludku…musela jsem si asi na půl hodiny lehnout a hodit nohy nahoru…asi se to nesmí přehánět :roll:

• načítám...
colafit
4.3.12 13:26

zdravím, co se děje, že se tu nic neděje?

• Upravit
5891
4.3.12 13:29

Taky nevím :roll: Já bohužel tenhle víkend zůstanu bez cvičení ve fitku :cert: Jsem jaksi promeškala objednání a v dobu, kdy můžu jít cvičit, už nemají volno :cert: Tak jsem si včera aspoň udělala radost a koupila si nové rifle, když už máme to jaro, tak mám další motivaci, ať se do nich vlezu, jsou uzounké :mrgreen:

• načítám...
colafit
4.3.12 14:03

u nás jsou všichni nemocní a navíc jsme u rodičů (hlídáme psa), tak to na cvičení taky moc nevypadá. Běhám mezi dětmi a manželem.

• Upravit
1759
4.3.12 16:10

My včera i dali prcka k rodičům abych se mohla na chvílí vypotit, je mi strašně únavou se plazím a za chvílí budu muset ven aby se alespoň trošku utahal. Aknelinko tomu říkám správna motivace :potlesk:

• načítám...
1759
5.3.12 12:38

Ahoj holky tak po víkendu je mi o něco líp, dnes už mám i odcvičeno. Váha se tenhle týden nehnula ale ode dneška jsem si začala jídlo zapisovat jídlo do STOBU už mi to jednou pomohlo. Jsem zvědavá o týden :mavam:

• načítám...
5891
5.3.12 13:23

Tak já mám taky odcvičeno, měla jsem mít kruhový trénink, ale když jsem tam viděla i rotoped, který doma nemám, tak jsem se na to vykašlala…a dala si horní končetiny, možná večer ještě břicho ;) Co jsem se tak dívala, tak teď mě čeká několik cvičení kickboxaerobicu :roll:

Já po 6 týdnech -4kg, takže 64kg/180cm, což je myslím docela dobré, teď chci pokračovat hlavně v tom cvičení a nenabrat to zpátky :cert:

Jdu dovařit oběd, koupila jsem pstruha, tak si ho dám s brambor. kaší a k tomu podušenou cuketu s rajčaty, mňam :palec:

A jak vám jde jídlo, jedete podle toho jídelníčku nebo to hodně obměňujete?

Jinak přeji, ať je všem nemocným lépe ;)

• načítám...
colafit
5.3.12 17:12

akne, tak to je hodně dobré. Já mám taky 180cm a stačilo by mi 65kg. Ale cesta ještě dlouháááá. Ráno jsem se vážila a mám 75 (musím upravit metřík). Jen pro info, dřív jsem se vážila večer a oblečená, takže to není zázračný úbytek, ale jen zpřesnění.

• Upravit
5891
5.3.12 20:37

Colafit, tak to jsme teda úplně stejné :mrgreen:
Já právě taky měla cíl mít těch 65kg, to jsem měla před těhu. A i trochu míň by mi teda nevadilo :roll: Hlavně je důležité si to udržet.
Tak uvidím, ještě mám před sebou 2 týdny Havlíčka, ale samozřejmě chci ve zdravém životním stylu pokračovat dál…takže si ten jeho jídelníček nechám jako vzorový, určitě nepojedu pořád jen podle něj, už teď to obměňuji…a k tomu když člověk dodrží to cvičení, tak to snad nemůže jít nahoru…já už se nechci tak přežírat jako dřív :cert: Zvláštní je, že dřív jsem byla hodně na sladké, pořád nějaké buchty, sušenky apod…a s tímhle jídlem mi to vůbec nechybí, ani mslná mě tak nehoní :roll:

No vidíš, jak Ti to pěkně jde :potlesk:

• načítám...
colafit
5.3.12 21:41

Než jsem začala chodit s mým manželem, tak jsem měla 62kg a měla jsem fakt super postavu. Pravdou ale je, že mi bylo 25 a nyní 31. To ale neznamená, že bych je nemohla mít zase.

Možná už jsem to tu psala, ale mým cílem je, aby sousedka rodičů (něco jako moje babička) zase říkala !Michalko, ty vypadáš hrozně, měla by si přibrat" :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.03.12 v 10:42

• Upravit
5891
5.3.12 22:09

Jo, tak tohle bych chtěla slyšet taky :pankac:
Taky si říkám, že i když už jsem „stará“ (je mi ještě skoro o 2r víc jak Tobě), že to přece nebrání tomu být štíhlá :mrgreen:
Dala jsem si kousky kuřecího se zeleninovým salátem, pak plátek ananasu, ale už mě nějak honí mlsná, tak jdu radši spát :mavam:

• načítám...
20777
6.3.12 09:15
Vcielka píše:
Amabilis77 píše:
Pokud tě honí mlsná, tak si zkus zvýšit příjem dlouhých sacharidů. V ovoci jsou krátké sacharidy, takže ti vyskočí hladina inzulínu a rychle poklesne a pak tě honí chuť na sladké. Takže ani ovoce by se nemělo jíst moc. Já se dojídám v průběhu hlavně salátovejma okurkama, paprikama a rajčatama :lol: Ale abych pokračovala v těch dlouhých sacharidech, tak to je právě důvod, proč je vhodné snídat ovesné vločky - jejich sacharidy se odbourávají dlouho a tudíž po nich není vlčí hlad.

Tady výborně popsané:
http://f-sport.cz/print.php?…

a výňatek pro lenochy, co se jim nechce číst tak alespoň, co se týká zeleniny apod:

Ovoce
Ovoce se skládá hlavně z vody, pak z fruktozy a pokud má nějakou šlupku, tak z vlákniny. Co je fruktoza je napsáno v článku o sachrech. Ovoce tedy raději jen po cvičení.

Zelenina
Zde máme několik druhů.

• Kořenová je zásobníkem energie proto se podle druhu se pohybuje od jednoduchých cukrů až po středně krátké. Tedy nebrat.
  • Pícniny jsou většinou vyšlechtěné pro svůj vyšší obsah mastných kyselin nebo jednodušších sachrů a tedy i na kukuřici, hrách, fazole a pod. je třeba dávat pozor. Tedy jen omezeně.
  • Největší obsah vlákniny maji méně stravitelné formy zeleniny jako papriky a saláty. Takže s chutí do nich.
Amabilis ještě jednou dík a cituji, pro holky. Je to hezky popsané konečně mi to někdo jak se říká vysvětlil polopatě a dobrý je i ten odkaz, všem hezkou neděli
Dodatek proč nás honí mlstná http://f-sport.cz/print.php?…
JEŠTĚ SE CHCI ZEPTAT NA ZELENINOVÉ ŠŤÁVY K SNÍDANI, DĚLÁTE, KUPUJETE ANEBO NĚČÍM NAHRAZUJETE?

Ahoj holky!
Jsem po víc než týdnu doma. Dietu jsem tam držela jen tak, že jsem snídala své vločky (a mamča se přidala :P ), pak jsem nakoupila nějaké suchary v Penny, které měly dokonce 21% vlákniny, což je úplně super a k tomu okurky, papriky, rajčata a zelí. Mamča nemá pořádnou váhu, ale stejně jsem to pojala formou švédského stolu, vždycky jsem namazala několik těch sucharů lučinou, gervé nebo jsem na to naplácala cottige, dala na tác a k tomu hromadu nakrájené zelelniny, jedly jsme to s mamčou a děti ujídaly. Do toho různé zákusky, řízečky, sladký kafe a pozor - váhu jsem si udržela a zhubla přes boky 1cm :dance: :dance: :dance: Dneska jsem na váhu stoupala s obavama, ale dobrý a to jsem nedodržovala pořádně druhou večeři a ni pitný režim a pravidelnou stravu, protože jsme byli furt někde na návštěvě nebo návštěvy u nás. No hurá, že už jsem doma :jazyk:

• načítám...
20777
6.3.12 09:17

A zapomněla jsem reagovat na tu šťávu - my máme domácí jablečnou, takže ředím tu, ale nedělám to každý den (zase začnu, ale teď jsem prostě lemplačila). Ale z toho kupovaného se mi osvědčil 100%tní grepový džus. Asi si ho zas koupím, není tak sladký, takže ho není potřeba tolik ředit a má pak plnou ovocnou chuť.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková