Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
colafit
9.3.12 21:52

já ani podle jídelníčku moc nejedu. Mám od výživové poradkyně sestavený jídelníček na 1800 kalorií s tím, že bych při kojení měla navýšit cca o 200 - 250 kalorii. Já si to dávám + - tak aby to vyšlo s tím, že vždycky někde přidám nebo mám o svačinu navíc, takže když to pak večer spočítám, tak mi to na těch 2000 kal vychází (kupodivu i dnes). Snažím se jíst tolik, kolik potřebuji k žití + cvičím a spotřebovanou energii beru jako tu hubnoucí.

• Upravit
5891
9.3.12 22:12

Aha, tak to jo, já myslela, že jedeš podle Havlíčka :roll:

• načítám...
colafit
9.3.12 22:26

No, ono je to dost podobné. Já se chystám přepočítat Havlíčka na kolik kalorii mu to přibližně vychází. Já se v tom jídelníčku inspiruji, co si dát a co ne, ale striktně to nedodržuji. Já jsem naprostý neplánovač, takže naplánovat si, že zítra mám tuňáka, tak bych na něj určitě neměla chuť nebo bych se nemohla dočkat a sežrala ho už teď. :zed: Jsem děsná! Takže podle toho na co mám chuť, kouknu do jídelníčku na množství a přílohu a to si udělám. Zbytek doladím, aby to vycházelo kaloricky.

• Upravit
colafit
9.3.12 22:27

doufám, že mě teď nevyhodíte, že nejedu podle Havlíčka :mrgreen: Taky mě napadlo, jestli bychom to neměly zavřít, aby nám sem anonymní neházely divoké jídelníčky.

• Upravit
5891
9.3.12 22:29

Tak to já jsem právě naprostý plánovač, protože vím, že jinak bych zvlčila :mrgreen:
Ale ten druhý měsíc už to tak nedodržuji, už jsem se prostě naučila pár jídel, které jen obměńuji ;)

• načítám...
5891
9.3.12 22:30

Prosím tě, a kdo by nám tady pak zbyl?
Já bych byla klidně pro ;)

• načítám...
1759
10.3.12 10:06

Ahoj Colafit já také nejedu přesně dle jídelníčku. Přispůsobují to manželovi a prckovi, takže vlastně je to pro mně inspirace jak žít zdravěji a pestře a chutně jíst. Jak říká Havlíček je to o životním stylu a ne o dietě. Přitom ochutnávám i nové jídla viz. tuňák. Přemýšlela jsem a chápu proč ten anonymní jídelníček, tím že je mají placené tak asi nesmí být takhle veřejné vystavené. Až budu mít čas mrknu na to a porovnám v čem se liší. Jinak po včerejším cvičením a 7 km procházce jsem ješte došla 2 km k bazénu trošku se protáhla v bazénu a pak relax ve viřívce a sauna. Jsem celá namožená takže dnes klidek a zítra tůra jestli bude hezky. Všem přeji hezky víkend a zatím papa

• načítám...
20777
12.3.12 08:55

Ahoj! Já tenhle víkend měla s jídelníčkem problém, pořád jsem lezla po žebříku a stříhala stromy, vařil manžel :D NEzvládala jsem ani pít. No musím se srovnat.

Taky anonym chápu, díky moc. Teď nemám čas, ale pak to projedu :palec:

Já si oblíbila několik jídel, respektive několik dnů a tak nějak to jedu dokola anormálně večeřím to, co ostatní, jen snižuju porce. Já to totiž neberu jako dietu, ale že už tak pojedu pořád (mám to na doživotí :mrgreen: ), takže tak. Jinak mně asi moc dolů už váha nepůjde, leda bych skoro nejedla, protože to, co se shazuje dobře, už mám dole :? Zakázala jsem se vážit, protože mi váha taky různě lítá a pak mě to znervózňuje. Jinak koukněte na jste to, co jíte. Kamioňák posledně byl dobrej :lol:

• načítám...
5891
12.3.12 13:13

Amabilis, tak to máme stejně, taky to chci na doživotí :mrgreen:
Mně už to dolů neleze vůbec, teď za týden ani o deko, to už bych si snad musela snížit porce, ale zas co bych jedla :roll: Takže pokud mi to vydrží na těch 64kg/180cm, tak budu ráda ;) A do toho hlavně cvičit :cert:

Jsem si dnes i docela pochutnala, v lednici mi zavazel zbytek tofu, co jsem si dělala minule na studeno se zeleninou, a to byl fakt hnus :poblion: Tak jsem si řekla, že než to vyhazovat, tak že tomu dám ještě šanci…a přidala jsem k tomu teplou vařenou brokolici a byla to docela mňamka ;) Jen asi budu mít brzy hlad :roll:

• načítám...
1759
12.3.12 13:15

Ahojky tak při pondělí mám o kilo méně a pro dnešek odcvičeno, jupíí :dance: . A odpo jestli nezačne pršet pěkná procházka. Hlavně ať to padá dál ještě pořád mám občas chuť se odměnit něčím dobrým. Začínám trénovat na pochod Praha –Prčice. Chodíte také někdo, my zatím byli jednou ale už se těším. :pankac:

• načítám...
5891
12.3.12 13:21

Vcielko super, já mám cvičení ještě před sebou, ale už jdu také na něj :roll:
Já bych to měla z Moravy poněkud daleko :mavam:

• načítám...
20777
12.3.12 13:25

Vcielko gratuluju :potlesk:
Já cvičím až večer, to vždycky nevím, co dřív. Teď jsem dala spát malou, malý vypadá taky unaveně, ale neusne (mám vyzkoušeno), takže jsem pustila pohádku a musím jít pověsit prádlo, mám vyprané dvě pračky. Můžu u toho třeba hopsat, abych si to ztížila :lol: Ale věším na půdu, tak abych se nepropadla :D

• načítám...
colafit
12.3.12 16:36

vcielko, no super.

My jsme zpět doma, takže po každodenním vážení, se budu zase vážit 1× za týden. Vážení je fakt jak droga, tak jsem ráda, že doma váhu nemáme, protože bych se z toho brzy zbláznila.

Dnes jsem měla jít na alpinning, ale nemám hlídání, takže budu doma. Ach jo, já jsem se těšila, že se odreaguji…

• Upravit
1759
12.3.12 17:52

Holky děkuji, ale to vy máte můj obdiv a respekt :potlesk: . Teď jsme se vrátili z další 7km procházky ale to jsme musela poobědě jsem se po cvičení nacpala zmrzkou. Taky se mi to vymstilo jen tak tak jsem stačila doběhnut domů na záchod. :oops:
To jen tak pro odlehčení, fakt si neumím představit cvičit večer po tom co děti usnou v deset a později, to bych se pak už vůbec nevyspala.
Colafit a máš pravdu vážení je droga stojím tam každé ráno pod dozorem prcka 1,5 roku. On si tam stoupne aktivuje váhu a pak mama máma a tahá mně na ní. :hug: Je to zlatíčko vidí že tam s tátou stoupáme pravidelně takže když my zapomeneme on né.
Aknelinko a na Moravě není nějaký takový pochod?
Já ještě u rodiču chodívala na 1.máje 50km v noci, dnes bych to nedala.
no nic musím znova běžet je to trest za to mlsání :mrgreen:

• načítám...
colafit
12.3.12 18:09

Holky, když se sem dá nějaká fotka, jde pak zase smazat?? Dala bych sem svou fotku, když jsem měla já 180/64kg, abyste věděly,že aknelinka mě svou dietou provokuje :pocitac: Dělám si legraci, ale já chci taky mít o 10kg míň.

AknelinkaO píše:
Amabilis, tak to máme stejně, taky to chci na doživotí :mrgreen:
Mně už to dolů neleze vůbec, teď za týden ani o deko, to už bych si snad musela snížit porce, ale zas co bych jedla :roll: Takže pokud mi to vydrží na těch 64kg/180cm, tak budu ráda ;) A do toho hlavně cvičit :cert:Jsem si dnes i docela pochutnala, v lednici mi zavazel zbytek tofu, co jsem si dělala minule na studeno se zeleninou, a to byl fakt hnus :poblion: Tak jsem si řekla, že než to vyhazovat, tak že tomu dám ještě šanci…a přidala jsem k tomu teplou vařenou brokolici a byla to docela mňamka ;) Jen asi budu mít brzy hlad :roll:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková