Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1759
21.3.12 16:23

Děkuji, nechápu to jedno dítě a člověk na odpis :oops:. Asi jsem se měla nechat zbouchnout ex, když jsem byla mladší ale já cítila že to není ono i když jsme spolu byli téměř 11 let. Teď mám doma dva super chlapi jasně také mívají své dni ale jindy bych je umačkala :hug:

• načítám...
colafit
21.3.12 17:31

Tak to máme podobné. Já teda s ex nebyla tak dlouho, ale taky jsem věděla, že to není to pravé, a tak, když přišel s prstenem, tak byl konec. S manželem jsme spolu 5let a už máme 2 děti, prostě nebylo, co řešit. Ale dnes jsem na něj pěkně :pocitac: :pocitac: Pomáhá bývalé kolegyni (starší paní) s nějakou věcí. Občas zapomíná, že bych taky já potřebovala pomoct. :zed:

• Upravit
colafit
22.3.12 19:43

zdravím, tak jsem přepočítala ten jídelníček od Havlíčka. V průměru je to na 1500 - 1600kal, což je fakt málo. Havlíček všude píše, že průměrně zdravý dospělý organizmus spotřebuje těch 1500kal + 400kal běžné denní práce (čištní zubů, psaní na pc,…) + kojící žena by měla mít cca 200-250kal navíc + všechny cvičíme, což je dle náročnosti (obecná tabulka je na stob.cz). Takže tento jídelníček je zpracován pro nějakého člověka, co celý život drží diety a vůbec se nehýbe. Tak neblbněte a nedodržujte to striktně. Chodila jsem tady do jedné skupiny, kde jely striktně dle toho jídelníčku a pořád nadávaly, že mají hlad. V okamžiku, kdy skončily, tak zase začaly přibírat. Tohle podle Havlíčka (alespoň, co jsem s ním četla rozhovory) rozhodně není cílem.

• Upravit
1759
22.3.12 21:04

Ahojky tak já rozhodně nejedu jenom dle jídelníčku bohužel to nejde ale snažím se inspirovat a zapisovat si to na Stobu , pořád to není plně vyvážené chce to víc bílkovin a tuku a méně sacharidu. Dnes jsem třeba vynechala cvičení doma a byli jsme 2× na procházce plus cvičení s dětmi za kočárky, krásně jsme se vyblbli i děti si to užili. Ještě to musíme trošku dopilovat nemáme žádnou instruktorku spíš zkoušíme a vzájemně se doplňujeme s další maminkou a občas se k nám někdo přidá. Dnes bylo venku hodně lidí, trošku divně na nás koukali ale jinak v pohodě jsme sportovně založené městečko a i staří lidičky jezdí na kole anebo cvičí venku na strojích v parku

• načítám...
20777
23.3.12 08:17

@colafit Však na tom konci je napsané, že si to má každý upravit podle sebe. Jenže na většině serverů to není celé a ten konec tam chybí, no.

Příspěvek upraven 23.03.12 v 10:10

• načítám...
colafit
23.3.12 09:13

jo, jo, myslela jsem si, že jste rozumné, ale kdyby to četl někdo, kdo jen sleduje, tak aby věděl, že je to jen inspirace a ne zaručený dietní plán. Znáte to, je spousta návadů „jak zhubnout“ a pak je z toho jen zklamání (viz skupina o které jsem psala). On to Havlíček někde přímo říkal „je to změna životního stylu a ne dieta na pár týdnů“

• Upravit
20777
23.3.12 11:49
@colafit píše:
jo, jo, myslela jsem si, že jste rozumné, ale kdyby to četl někdo, kdo jen sleduje, tak aby věděl, že je to jen inspirace a ne zaručený dietní plán. Znáte to, je spousta návadů „jak zhubnout“ a pak je z toho jen zklamání (viz skupina o které jsem psala). On to Havlíček někde přímo říkal „je to změna životního stylu a ne dieta na pár týdnů“

No ono na konci jsou napsané celkové hodnoty, tak jsi se s tím nemusela počítat :lol: :lol:

• načítám...
colafit
23.3.12 12:40

@Amabilis77 dělám se tu chytrou a nic z toho :mrgreen: :mrgreen: Jak jsem ale psala, jsou fakt holky, které to berou doslovně jako 2měsíční dietu s tím, že jedou doslovně.

• Upravit
20777
23.3.12 12:46

@colafit Taky jsem chytrá jak rádio :jazyk: Ale co už, osvěta je důležitá!!!

• načítám...
colafit
23.3.12 12:53

koukám, že už ti zbývá jen 4kg. Tiše závidím… už abych se zvážila, abych věděla, jak jsem na tom

• Upravit
20777
23.3.12 13:00

No až zhubnu na tu uvedenou váhu, tak to možná ještě snížím (podle toho, jak budu vypadat), takže neboj, že bych byla za chvilku v klídku.

• načítám...
colafit
23.3.12 14:02
  • Upravit
1759
23.3.12 19:06

Holky já to nepočítala ale četla poctivě a bylo to tam, přestala jsem kojit přes den tj mínus 5 kojení ještě to samé v noci, nicméně musím znova upravovat protože i když se více hýbu méně spálím a už druhý týden se váha nehýbe a to fakt cvičím a chodím hodně. Zatím přeji hezký a slunečný víkend, dnes jsem total grogy courali jsme Prahou, potřebovali jsme botičky a bačkůrky pro prcka nakonec jsme pro ně jeli do Libušína a máme :pankac:

• načítám...
colafit
23.3.12 19:10

@Amabilis77 koukala jsem, že jsi dělala osvětu, ale nevím, jestli jsi byla úspěšná :nevim:

• Upravit
1759
23.3.12 19:18

Za mně ano :potlesk: fakt info od Amabilis vždy k věci je vidět to neflákaš a hlavně uvažuješ nad jídlem místo nesmyslených diet, jdeš tou správnou cestou alespoň nebudeš mít dětičky jako nedávno ta studentka v Jste to co jíte. Já se také snažím, jak můžu držet prcka držet na bílých jogurtech sladký jenom občas, zatím jí docela zdravě, babičky občas nechám rozmazlit ale myslím že jíst by jsme měli zdravě celá rodina. Než pak držet hladovku.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková