Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak to gratuluji. Mě jsou velké rifle, ale nevím, jestli to není spíš tím, že jsou vytažené. Ale asi spíš ne, protože i trička, která jsem měla na sobě narvané, jsou teď volnější. Na váhu kašlu, když budu vypadat dobře, tak ať klidně mám 70kg.
Já to pak smažu, ale takhle jsem vypadala, když jsem měla 65kg. Pak jsem začala žít se současným manželem a šlo to nahoru. Mimochodem sladkých 26 mi bylo.
@colafit píše:
tak to gratuluji. Mě jsou velké rifle, ale nevím, jestli to není spíš tím, že jsou vytažené. Ale asi spíš ne, protože i trička, která jsem měla na sobě narvané, jsou teď volnější. Na váhu kašlu, když budu vypadat dobře, tak ať klidně mám 70kg.
Pod to se podepisuju, váha je naprd a nesměrodatná ![]()
Díky holky já to nevzdávám jen jsem trošku omezená a díky bolesti jsem se dost přecpávala sladkým, léky moc nemůžu ale už odstavuji postupně i v noci.
Dnes mám odcvičenou Mojžišovku a uvidíme co zítra na rehabilitačním.
Colafit to je fajn pocit oblíknout starší šatník také mám oblíbené kousky ke kterým se chci vrátit.
A nemusíme psát jenom o cvičení ale celkově jak se máte, co dětičky prostě co vás napadne.
Aknelinko už je dětem a tobě líp?
Já jdu dneska cvičit, ale nějak se mi nechce. Byla jsem se sousedkou na docela dlouhé procházce, tak jsem unavená. Marek v noci skoro nespala, takže ani já ne. Uff, taky bych chtěla pomalu začít odstavovat, ale nechce se nějak dát. @Vcielka nemáš nějaký tip, jak to udělat bezbolestně?
@colafit píše:bomba takhle nikdy vypadat nebudu ale moc ti to sluší a já tiše závidím
Já to pak smažu, ale takhle jsem vypadala, když jsem měla 65kg. Pak jsem začala žít se současným manželem a šlo to nahoru. Mimochodem sladkých 26 mi bylo.
Colafit -s kojením zatím se povedlo odstavit přes den,jsme hodně venku aby se mi nesápal do výstřihu, doma tričko ke krku a pořád nějak upoutam pozornost pohoupu zatančíme, opakuji že mlíčko není už to chápe ale večer nás odtáhne do ložnice že jdeme dělat hají a moc se těší, ono je to pro něj už spíše pomazlení než nutnost a pro mně pohodlí i v noci se rychle napije a spí dál, možná pomůže babička ale na to nespoléhám spíše ho budu muset v noci mít v náruči a uklidnit jinak pár noci se nevyspím
já už tak taky nikdy vypadat nebudu. Vtipné na tom je, že tehdá jsem taky chtěla zhubnout alespoň 5kg. Méně vtipné je, že tehdejší přítel mi pořád říkal, že jsem tlustá a měla bych se sebou něco dělat. A nejhorší bylo, že jsem mu to věřila, byla jsem zamindrákovaná až hrůza a cítila jsem se stráááášně škaredá. Blbec, že? Tahle fotka vznikla až po rozchodu s ním, kdy mě kolega z práce přesvědčil, že mám moc pěkný nohy, ať si zkusím vzít sukni.
vcielka, a kolik mu je? Márovi je 8 měsíců, ale kojit chci max. do roka.
Ahoj holky, tak my se z toho pořád nějak nemůžeme vyhrabat
Holky mají teda atb do soboty, ale kašlou pořád skoro stejně, jsou hodně unavené a když je přemluvím na pár lžiček oběda, tak skáču radostí ![]()
A já se taky pořád nějak nemůžu dostat do pohody, dnes mám zas nějaké rozhašené trávení jak kdyby začínala střevní chřipka nebo co, břicho nafouklé co už jsem neměla dávno.
Teploty už mi skončily, ale to je tak jediná změna, tělo mě bolí stejně, zkoušela jsem jeden cvičit na břicho a úplně jsem odpadla.
Ani s tím dodržováním jídelníčku to není vůbec slavné, spíš mám různé chutě když už vůbec něco jím, takže to fakt asi nechám přes víkend doběhnout a začnu zas poctivě od pondělí, teď na to prostě nemám ![]()
Colafit, jsi fakt krásná baba ![]()
Vcielko, a nemáš takové problémy s páteří po CS? Já vůbec nevěděla, že to s tím může souviset, mám po něm taky, ale kámoška taky nemůže normálně cvičit, musí si hlídat záda a má s nimi velké problémy a za všechno prý může jizva po CS ![]()
Colafit je mu 19 měsíců
myslím že jsem vydřžela víc než dost
Aknelinko je to po císaři ale problémy začali až 1,5 roku po porodu takže nevím. O jizvu jsem pečovala masírovala hned nad ní další po slepáku prostě hnus koukat ![]()
Vcielko, no ona je víc jak 2 roky a problémy jí myslím začaly až po 2 letech, taky jsem se divila, že to s tím může souhlasit, ale na rhb prý jí řekli, že jo ![]()
taky chci vypadat velice dobře a když u toho budu i vážit rozumně, budu mít BMI v normálu, tak taky klidně můžu vážit 70 a budu za to moc ráda ![]()
@klárka14 BMI je nesměrodatné, vůbec se s ním netrap
Vůbec nebere v potaz poměr tuku a svalů v těle, váhu kostí, dispozice atd. Někdo má těžší kostru (to není výmluva, fakt to existuje) a prostě ať dělá, co dělá váží v porovnání s ostatníma hodně a přitom vůbec nemusí být tlustý ![]()
@colafit Bylas kočka
Jednu „podobnou“ fotku taky vlastním. Podobnou v tom smyslu, že až s odstupem let vidím, jak jsem byla pěkně hubená a vůbec jsem si toho nevážila - myslela jsem, že mám tlusté nohy a zadek a všemožně maskovala, místo abych vyzdvihla své přednosti ![]()
@AknelinkaO , @Vcielka Mně zas nějak blbne noha. Vůbec nevím z čeho, ale olí to jak čert. No co nadělám, chystám se s tím k doktoru a dál s tím lezu po žebříku, ale ncvičím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat