Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj holky
zajimalo by me jeslti jste po lymfaticke masazi meli nejake priznaky, maserka rikala ze to muze byt cokoliv…
Znama napr litala porad na wc, dalsi curat a segre bylo desne zle jako po opici…
Ja jsem nezpozorovala nic, jenze, vcera jsem byla na lymfaticky masazi (rucni) potom v solarku a asi 3 hodinky po solarku v bazenu…rano jsem se vzbudila a mam pres zadek az po zadni a vnitrni cast stehen silenou rudou vyrazku, svedi to a pali fakt silene…muze to byt priznak toho ze se telo cisti z ty masze? pani mi rkala ze priznak muze byt treba ryma, prujem, kasel atd…tak nevim
dal jsem se chtela zeptat jakou mate zksuenost s lymfatickou masazi, v cem vam to pomohlo atd
Dekuji
Vyrážku máš možná ze solárka pokud jsi byla na lehacím, mně se to stalo a byla to reakce na dezinfekci.
to jsme si taky myslela, fakt to mohlo byt z cehokoliv z toho dne…byla jsem tam rano uplne prvni a soalrko bylo vycosteny z vecera ![]()
prave me zajimalo jeslit to mohl byt i nejaky priznak ty masaze protoze vim ze kdyz se zeptam maserky ze mi rekne ze jo, protoze minule jsem se tam rozkaslala a rikala no vidite telo uz reaguje, k tomu jsem byla trochu nastydla ![]()
Fakr to tipuju na to solárko, já nakonec chodila na stojáka. Ale někde ti vyjdou vstříc a změní dezinfekci nebo to po vyčištění ještě umyjou. Blbý je, že jak má člověk jednou reakci, tak to bude zas o to citlivější příště. Já už mám reakce na všechno - na krém na masáži, na jakýkoli nový kosmetický výrobek apod. Na tu lymfomasáž to moc nevidím, tam je spíš to častější wc, únava, třeba i nevolnost. A když to svědí, tak je to jasná alergie. Zkus ji potřít fenistilem, ten je na alergickou vyrážku, případně si vezmi claritine nebo loratadine.
vzala jsem si Zyrtec…
ja do toho solarka choidm uz dlouho a desinfekci tam maji (cistim to po sobe sama) a nerekla bych ze by byla jina nez jindy
ale mozny to je…je to fakt na blbym miste ani sedet poradne nemuzu, obcas takvou vyrazku mam, ale vyjimecne…
jeste me napadla druha vec
koupilaj sem si novy pyzamko, triko a kratasy a ja blba jsem si ho chtela hned vzit a nevyprala predtim, prvni noc dobry a druhou tohle tak to taky mohlo byt z toho
![]()
Na lymf.masáži jsem byla několikrát a žádné příznaky jsem neměla. Doporučuje se před ní a po ní hodně pít, aby se pročistila lymfa.
Myslím, že vyrážku můžeš mít ze solárka nebo z toho bazénu. Syn se mi v loni taky pěkně osypal po vykoupání v dětském bazénku na koupáku.
řekla bych že to bude reakce na to solárko a pak bazén jestli jsem to dobře pochopila, mě paní na solárku říkala že min. 3 hodiny se ani nesprchovat
![]()
Jinak já chodila na lynfodrenáž ale takové ty kalhoty a měla jsem pak větší žízeň, ale výsledek celkem dobrý ![]()
Po lymfatické masáži, pokud je správně udělaná a máš zadrženou vodu, tak by jsi měla chodit hodně čůrat - voda jde ven.
Vyrážka může být i z nějakého krému co použila a pak ve spojení se solárkem. Mě poprvé dala krém na prohřátí (myslím že se skořicí) a měla jsem nohy jako v ohni. Příště použila jiný a bylo to ok.
Ajla píše:
vzala jsem si Zyrtec…
ja do toho solarka choidm uz dlouho a desinfekci tam maji (cistim to po sobe sama) a nerekla bych ze by byla jina nez jindyale mozny to je…je to fakt na blbym miste ani sedet poradne nemuzu, obcas takvou vyrazku mam, ale vyjimecne…
jeste me napadla druha vec
koupilaj sem si novy pyzamko, triko a kratasy a ja blba jsem si ho chtela hned vzit a nevyprala predtim, prvni noc dobry a druhou tohle tak to taky mohlo byt z toho![]()
Bingo a jsme u zdroje
Jednou se mi to samé stalo z nového povlečení, vše mě svědilo a měla jsem pupínky po celém těle a přítel taky. Máma se na to ptala kožní a ona říkala, že to je napuštěný sajrajtama a že se to má aspon 1× vyprat.
no hlavne ze pyzama si pokazdy peru kdyz jsou novy nevim co me to napadlo…takze to bude fakt tim no…
k ty masazi na co vam to hlavne pomohlo na celulitidu?…mne pani zadny krem nedava az na zaver mi masiruje zada a krk olejem…
jinak me dost prekvapilo jak moc je ta masaz jemna az jsem si rikala ze to snad nemuze mit ucinek ![]()
MuFICE: pyzamo je davno v pradle
ale pomohlo ti na to neco? Ja myslim ze se z toho svedeni zblaznim…dnes jsem vyzkousela troje kalhoty a nakonec jsem sla na porchazku v teplakach jediny ty mi to nedrely .-D snad to do rana zmizi
Ajla píše:
no hlavne ze pyzama si pokazdy peru kdyz jsou novy nevim co me to napadlo…takze to bude fakt tim no…k ty masazi na co vam to hlavne pomohlo na celulitidu?…mne pani zadny krem nedava az na zaver mi masiruje zada a krk olejem…
jinak me dost prekvapilo jak moc je ta masaz jemna az jsem si rikala ze to snad nemuze mit ucinek
Ta masáž je dobrá na rozproudění lymf.systému, tzn. lepší vyplavování škodlivin a vody z těla, měla by se zlepšit i celulitida.
Ajla píše:
MuFICE: pyzamo je davno v pradleale pomohlo ti na to neco? Ja myslim ze se z toho svedeni zblaznim…dnes jsem vyzkousela troje kalhoty a nakonec jsem sla na porchazku v teplakach jediny ty mi to nedrely .-D snad to do rana zmizi
Mně to teda během dvou dnů zmizelo a pak jsem to povlečení vyprala a už se mi to nikdy nestalo.
holky,využiju tady toho,bya jste některá na lymfu i při kojení??pokud jo,tak vše v poho.?díky ![]()