Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ja nevim ale mylsim ze pri kojeni by se nemela? Al treba ti odpovi nekdo jinej kdo to vi urcite. Ale pri lymfe se odplavujou skodliviny z tela tak si myslim ze by se to nemelo
vyrazka uz se nedala vydrzet, sla jsem k dr a rikal ze lymfaticka masaz a solarko delaji kuzi hodne citlivou na ot jsem sla do bazenu a pak ty rkatasy takze prej vsechno dohromady, napsal mi dithiaden a sjem fakt ospala po nem, beru 3 denne coz je sila ale dnes jsem vzala jen 2 abych pres den fungovala ![]()
uz je to lepsi ale proad to svedi ikdyz ne tolik…snad to co nejdriv zmizne
Ajla píše:
vyrazka uz se nedala vydrzet, sla jsem k dr a rikal ze lymfaticka masaz a solarko delaji kuzi hodne citlivou na ot jsem sla do bazenu a pak ty rkatasy takze prej vsechno dohromady, napsal mi dithiaden a sjem fakt ospala po nem, beru 3 denne coz je sila ale dnes jsem vzala jen 2 abych pres den fungovala
uz je to lepsi ale proad to svedi ikdyz ne tolik…snad to co nejdriv zmizne
Tak to je teda síla ![]()
no jako 3 dithiadeny denne je dost a to se me dr ptal jeslti mam hodny dite, no mam ale kdyz ho davam k odpolednimu spanku a lehnu si s nim tak usinam driv nez on a to driv jsem usnula treba az po nem nebo vubec ![]()
uz me v solarku nidko dlouho neuvidi a nevyprany veci to uz jsem taky ponaucena ![]()
no to 100%, zrovna to an me pada a citim se jak opikla tak si jdu radsi lehnout ![]()
ted jsem se zasmala a asi jedina moje zachrana je ze jsem pod tima kratasama na spani mela jeste spodary jezsi radsi nemyslet kdyby ne ![]()
peprle píše:
holky,využiju tady toho,bya jste některá na lymfu i při kojení??pokud jo,tak vše v poho.?díky
Na kojení to určitě nemá vliv. Jen se rozproudí lymfa, odplaví zadržená voda a škodliviny ven v moči.
Jen je důležité, aby byla správně dělaná. Ideální s masáží.
ja mam maserku co to dela uz asi 15 let a na zaver masaz zad a sije..je to fakt pecka navvic za tech 150Kč
uz jsem byla 3× a citim se fajn asi to pomaha, ale uvidime za cas…