Lymfatická masáž, příznaky po ní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
16.2.12 08:56

ja nevim ale mylsim ze pri kojeni by se nemela? Al treba ti odpovi nekdo jinej kdo to vi urcite. Ale pri lymfe se odplavujou skodliviny z tela tak si myslim ze by se to nemelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
17.2.12 22:19

vyrazka uz se nedala vydrzet, sla jsem k dr a rikal ze lymfaticka masaz a solarko delaji kuzi hodne citlivou na ot jsem sla do bazenu a pak ty rkatasy takze prej vsechno dohromady, napsal mi dithiaden a sjem fakt ospala po nem, beru 3 denne coz je sila ale dnes jsem vzala jen 2 abych pres den fungovala :-D
uz je to lepsi ale proad to svedi ikdyz ne tolik…snad to co nejdriv zmizne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
17.2.12 22:20
Ajla píše:
vyrazka uz se nedala vydrzet, sla jsem k dr a rikal ze lymfaticka masaz a solarko delaji kuzi hodne citlivou na ot jsem sla do bazenu a pak ty rkatasy takze prej vsechno dohromady, napsal mi dithiaden a sjem fakt ospala po nem, beru 3 denne coz je sila ale dnes jsem vzala jen 2 abych pres den fungovala :-D
uz je to lepsi ale proad to svedi ikdyz ne tolik…snad to co nejdriv zmizne

Tak to je teda síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
17.2.12 22:24

no jako 3 dithiadeny denne je dost a to se me dr ptal jeslti mam hodny dite, no mam ale kdyz ho davam k odpolednimu spanku a lehnu si s nim tak usinam driv nez on a to driv jsem usnula treba az po nem nebo vubec :-)
uz me v solarku nidko dlouho neuvidi a nevyprany veci to uz jsem taky ponaucena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
17.2.12 22:26

Tak snad už to bude dobrý a jsi poučená pro příště :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
17.2.12 22:28

no to 100%, zrovna to an me pada a citim se jak opikla tak si jdu radsi lehnout :zed:

ted jsem se zasmala a asi jedina moje zachrana je ze jsem pod tima kratasama na spani mela jeste spodary jezsi radsi nemyslet kdyby ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
23.2.12 08:24
peprle píše:
holky,využiju tady toho,bya jste některá na lymfu i při kojení??pokud jo,tak vše v poho.?díky :D

Na kojení to určitě nemá vliv. Jen se rozproudí lymfa, odplaví zadržená voda a škodliviny ven v moči.
Jen je důležité, aby byla správně dělaná. Ideální s masáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.2.12 20:38

ja mam maserku co to dela uz asi 15 let a na zaver masaz zad a sije..je to fakt pecka navvic za tech 150Kč
uz jsem byla 3× a citim se fajn asi to pomaha, ale uvidime za cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková