Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
colafit
6.3.12 23:18

holky, tak dneska jsem odcvičila až teď. Dala jsem si jen lehké posilování a protažení, ale alespoň něco.

• Upravit
20777
7.3.12 09:12

A já se včera vážila v průběhu dne a asi špatně, protože jsm se vážila před chvílí (a to už mám v sobě snídani i tekutiny a chystám se svačit) a mám o kilo míň. Takže jdu předělat metřík. Jupí 72kg už jsem neměla hodně dlouho :dance: :dance: :dance:

• načítám...
20777
7.3.12 09:16

Tak a hned musím napsat nový příspěvek, aby se metřík objevil v novém složení :mrgreen:

• načítám...
1759
7.3.12 12:21
AknelinkaO píše:
Strašně jednoduchý :mrgreen: Uvařím celozrnné těstoviny spolu s mraženou zeleninou (mrkev, hrášek, kukuřice) a do toho pak přimíchám tuňáka z konzervy…a je toho plná miska ;) Dnes jsem si tam přidala ještě trochu špenátu, který jsem vařila dětem ;)

Moc děkuji zrovna to baštím a skvělý , neměla jsem celozrnní těstoviny jenom tvrdé semolinové ale to snad nevadí dal jsem si jich jenom trošku. K tomu půl pytlíku zeleniny rajčátka v olivovém oleji trošku toho tuňáka rio mare a super, nebylo potřeba žádné koření.
Odpo cestou ze solné jeskyně se zastavím a ještě si koupím dalšího fakt mňamka, máš vyzkoušenou i nějakou jinou značku tuňáka?

• načítám...
1759
7.3.12 12:29
colafit píše:
holky, mohly byste sem hodit odkaz na to druhé cvičení (podobné jako fithall)? Mě fithall fakt nebaví - ve cvičebním plánu mám pořád kick box nebo kruhový trénink, a to mě nebaví. Díky

Ahojky já už jsem psala také mně to moc nebaví zatím to zkouším cvičit dále ale fajn je třeba http://www.fitnesstv.cz/cviceni
Tam ti to po registraci navrhne dvě sestavy kde je zahřátí, procvičení všech svalových skupin a na závěr protažení.
Anebo http://www.hejbejse.tv/
Další třeba http://www.youtube.com/watch?… různé videa hubnoucího komanda
Je toho dost tak můžeme testovat co komu sedne :dance:

• načítám...
5891
7.3.12 12:29

Amabilis, už jenom 5kg, no to je super :dance:

Colafit, soucítím s Tebou, mně se holky budily do dvou let na Nutroš v noci a samozřejmě každá časově většinou jinak, takže teď mám konečně pár měsíců v noci klid :roll:

Vcielko, to jsem ráda, že Ti chutná, tuňák je mé nejoblíbenější jídlo :dance: Klidně můžeš zkusit koupit i levnější značku, chce to jich pár otestovat…ale ne úplně ty levné za pár korun, to je jen drť…bohužel Rio mare je nejlepší, tak to chce vychytat nějakou akci :roll:

Já mám dneska těstoviny s tofu, jsem si to dala za celou dobu poprvé…a asi naposledy, to mi fakt nechutná, to už je lepší ten šmakoun :roll:

• načítám...
1759
7.3.12 12:32

fakt to zvládáš dodržovat přesně dle jídelníčku, já to beru jako inspiraci pro vyvážený jídelníček a až to přestane váha klesat tak to možná dam uplně přesně. Šmakoun je pro mně zatím nepředstavitelný ale co vím tuňák mi zachutnal.

• načítám...
5891
7.3.12 12:36

No já jela podle jídelníčku první měsíc, teda různě přehazovala obědy za večeře nebo jiné dny, podle toho, co jsem vařila i dětem apod.
Teď už jedu vlastně 7.týden a spíš už to mám jen jako inspiraci, takže je mi jedno, jestli si dám kuře s rýží nebo rybu s bramborem, zrovna ten nebo onen druh chleba apod. Jen dneska jsem zrovna zkusila to tofu, když jsem kupovala šmakouna, tak vedle v regále bylo i to tofu, tak jsem to zkusila, ale není mi to teda 2× po chuti :roll: Zato šmakoun mi jede…nakrájím si na ho malé kostičky, okořením grilovacím kořením a opeču trochu na olivovém oleji…pak zamíchám do rýže se zeleninou nebo třeba ke kuskusu ;)

• načítám...
1759
7.3.12 13:51

Holky přeji ať jsou dětičky brzy zdravé, my za chviličku jdeme do solné jeskyně docela nám zabírá a zítra očkování

• načítám...
5891
7.3.12 21:58

Vcielko, díky za ty odkazy, mrkla jsem na tu fitness.tv i na to hubnoucí komando, to je super :dance:
Fithall je prostě unylý a pořád dokola, navíc teď mi nastavili asi na 14dnů dopředu skoro samý kickbox a i když jsem si dala pro pokročilé, tak to bylo o ničem :roll: Takže asi budu hledat dál ;)

• načítám...
colafit
7.3.12 22:30

souhlas s aknelinkou, hubnoucí komando je dobré.

• Upravit
5891
7.3.12 22:36

Škoda, že už mám dnes odcvičeno, bych se do toho pustila hned…ale zas abych se nepředřela, že :mrgreen: Tak si nechám to břicho na zítřek, to vypadá fakt lákavě :mrgreen:

• načítám...
1759
8.3.12 13:25

Ahojky jsme ráda že odkazy líbí, důležitý je aby nás to cvičení bavilo.Dnes už mám odcvičeno i malou procházku oklikou od doktorky, u nás je teda hnusně v noci sněžilo a od rána je tam zima a poprchává. V Lídlu jsem si koupila mrkvový nektar a mají i rajčatovou šťávu to zkusím příště. Vyhlídla jsem si i tuňáka je ho tam 2× víc za stejný peníze a podíl masa je 75%.
V tom ošklivém dni mi udělali radost a ještě jsem dostala růžičku ke dni žen. (ja blblka jsem tomu chudákovi klukovi vynadala jestli to je zase nějaká volební kampaň :oops: nějak jsem přehlídla tričko Lídlu, fakt mi to udělalo radost, pořád jsem se nebrala jako žena tak proč slavit, ale už jsem mamina je mi 33 takže konec puberty :kytka: )

• načítám...
5891
8.3.12 14:38

Tak hubnoucí komando na břicho je fakt výživné :pankac: A byla jsem překvapená, jak se dá břicho posilovat i s pet lahví :roll:

Ono to chce asi střídat, za chvilku se omrzí všechno…ale je fakt, že když povzbuzuje ke cvičení chlap, tak je to lepší než unylé cvičící z fithallu :mrgreen:

Vcielko, tak uvidíš, jak Ti bude chutnat, taky pak toho lídlackého tuňáka vyzkouším, já tam občas chodím nakupovat. Chtěla jsem si ho dát dnes na oběd, ale nakonec jsem dělala pro děti zapečené krůtí s bramborami a zeleninou, tak jsem si vzala taky.

Ta růžička je pěkná :kytka:

• načítám...
20777
8.3.12 15:04

Pro pobavení:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková