Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
new
2366
26.2.12 16:13

Hlavně se u cvičení musí člověk trochu zapotit :pankac:

• načítám...
5891
26.2.12 16:29

Kdo se ptal na to Caro…na obalu je napsaná energetická hodnota 1 šálku ;)

• načítám...
colafit
26.2.12 16:49
jenže já jsem anglický lord - já se nepotím. Nedělém si legraci, v létě jsme byli v Tatrách, vedro, šlapali jsme do 2,5 tis., převýšení 1,8m, já měsíc do porodu, všichni spocení a já úplně suchá 8o
new píše:
  • Upravit
colafit
26.2.12 16:50

jdu dneska zkusit alpinning, tak jsem zvědavá.

• Upravit
3352
26.2.12 17:28
colafit píše:
jdu dneska zkusit alpinning, tak jsem zvědavá.

dej vědět já to chci jít zkusit také, ale pořád něco do toho leze :cert:

• načítám...
550
26.2.12 18:52
AknelinkaO píše:
Kdo se ptal na to Caro…na obalu je napsaná energetická hodnota 1 šálku ;)

Díky, to jsem přehlídla :oops:

• načítám...
new
2366
26.2.12 19:22
colafit píše:
jenže já jsem anglický lord - já se nepotím. Nedělém si legraci, v létě jsme byli v Tatrách, vedro, šlapali jsme do 2,5 tis., převýšení 1,8m, já měsíc do porodu, všichni spocení a já úplně suchá 8o
new píše:

Aha… :)

• načítám...
5891
26.2.12 20:53

Colafit, tak co, jak jsi to zvládla? :roll: Bylo Ti teplo? :mrgreen:
Dívala jsem se, co to vlastně je…a připadá mi to podobné jako ten Heat ;)

• načítám...
colafit
26.2.12 21:48

Bylo to dobré, fakt jsem se i zadýchala, teplo mi bylo, ale nezapotila jsem se. Jenže já se fakt nepotím, mám normálně teplotu 35,4, tak to je asi tím. Jinak puls mi to měřilo kolem 100. Nevím, ale jestli je to dobré nebo blbé :nevim: Každopádně jsem se rozhodla v 1× v týnu chodit na tohle a do sezony budu namakaná na hory. Plánujeme letos rumunské hory.

• Upravit
colafit
26.2.12 21:49

jo a k tomu cvičení, přišlo mi, že je to spinning na běhacích pásech. Bylo to zábavné, cvičitelka měla dobrou hudbu, a nebyly tam žádné sestavy (nějak se mi nedaří zkoordinovat nohy a ruce, proto nemám ráda jakýkoliv aerobic).

• Upravit
1759
27.2.12 08:06

Vážení po týdnů měřit budu jednou za měsíc

aktuální váha 77 kg -1 (76)

• načítám...
colafit
27.2.12 08:21

gratulace :kytka: My nemáme doma osobní váhu, takže vážení až v neděli u rodičů. To jsem na sebe zvědavá.

• Upravit
5891
27.2.12 08:35

Colafit, tak to je jak u Heatu, tam taky záleží na hudbě, aby vybudila k velkým výkonům :mrgreen:

Vcielko, gratuluji :potlesk: Tak aspoň Tě to nakopne k pokračování, že? ;)

Já mám po 5 týdnech -3kg, což byl můj prvotní cíl mít konečně po víc jak 2 letech od porodu svoji původní váhu 65kg :dance: Ideálně bych chtěla dát ještě nějaké to kg dolů nebo hlavně do budoucna si to udržet. Ale mně ten jídelníček vyhovuje, takže nevidím problém to s malými úpravami dodržovat dál.

• načítám...
new
2366
27.2.12 09:05
AknelinkaO píše:
Colafit, tak to je jak u Heatu, tam taky záleží na hudbě, aby vybudila k velkým výkonům :mrgreen:

Vcielko, gratuluji :potlesk: Tak aspoň Tě to nakopne k pokračování, že? ;)

Já mám po 5 týdnech -3kg, což byl můj prvotní cíl mít konečně po víc jak 2 letech od porodu svoji původní váhu 65kg :dance: Ideálně bych chtěla dát ještě nějaké to kg dolů nebo hlavně do budoucna si to udržet. Ale mně ten jídelníček vyhovuje, takže nevidím problém to s malými úpravami dodržovat dál.

Ahojky, gratuluju k úbytku váhy! :kytka: Já mám po 20dnech cca -1,5/2kg dole. Nejprve jsem byla celkem naštvaná, že je to málo a že na to prdím, ale teď si myslím, že je to lepší než nic a budu v tom i nadále pokračovat. Začala jsem i cvičit na orbitreku, tak uvidím, jak to půjde dál. Držím pěsti nám oběma! :dance: jak často cvičíš? :?:

• načítám...
5891
27.2.12 09:08

New, každé deko se počítá :mrgreen:
Já chodím 1× týdně na Power plate nebo na Heat, chtělo by to každé cvičení jednou, ale to se dostanu málokdy :roll: No a od minulého týdne to cvičení doma z fithallu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková