Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kdo se ptal na to Caro…na obalu je napsaná energetická hodnota 1 šálku ![]()
new píše:
Hlavně se u cvičení musí člověk trochu zapotit
colafit píše:
jdu dneska zkusit alpinning, tak jsem zvědavá.
dej vědět já to chci jít zkusit také, ale pořád něco do toho leze ![]()
AknelinkaO píše:
Kdo se ptal na to Caro…na obalu je napsaná energetická hodnota 1 šálku
Díky, to jsem přehlídla ![]()
colafit píše:
jenže já jsem anglický lord - já se nepotím. Nedělém si legraci, v létě jsme byli v Tatrách, vedro, šlapali jsme do 2,5 tis., převýšení 1,8m, já měsíc do porodu, všichni spocení a já úplně suchá
new píše:
Hlavně se u cvičení musí člověk trochu zapotit
Aha… ![]()
Colafit, tak co, jak jsi to zvládla?
Bylo Ti teplo? ![]()
Dívala jsem se, co to vlastně je…a připadá mi to podobné jako ten Heat ![]()
Bylo to dobré, fakt jsem se i zadýchala, teplo mi bylo, ale nezapotila jsem se. Jenže já se fakt nepotím, mám normálně teplotu 35,4, tak to je asi tím. Jinak puls mi to měřilo kolem 100. Nevím, ale jestli je to dobré nebo blbé
Každopádně jsem se rozhodla v 1× v týnu chodit na tohle a do sezony budu namakaná na hory. Plánujeme letos rumunské hory.
jo a k tomu cvičení, přišlo mi, že je to spinning na běhacích pásech. Bylo to zábavné, cvičitelka měla dobrou hudbu, a nebyly tam žádné sestavy (nějak se mi nedaří zkoordinovat nohy a ruce, proto nemám ráda jakýkoliv aerobic).
Vážení po týdnů měřit budu jednou za měsíc
aktuální váha 77 kg -1 (76)
gratulace
My nemáme doma osobní váhu, takže vážení až v neděli u rodičů. To jsem na sebe zvědavá.
Colafit, tak to je jak u Heatu, tam taky záleží na hudbě, aby vybudila k velkým výkonům ![]()
Vcielko, gratuluji
Tak aspoň Tě to nakopne k pokračování, že? ![]()
Já mám po 5 týdnech -3kg, což byl můj prvotní cíl mít konečně po víc jak 2 letech od porodu svoji původní váhu 65kg
Ideálně bych chtěla dát ještě nějaké to kg dolů nebo hlavně do budoucna si to udržet. Ale mně ten jídelníček vyhovuje, takže nevidím problém to s malými úpravami dodržovat dál.
AknelinkaO píše:
Colafit, tak to je jak u Heatu, tam taky záleží na hudbě, aby vybudila k velkým výkonům![]()
Vcielko, gratuluji
Já mám po 5 týdnech -3kg, což byl můj prvotní cíl mít konečně po víc jak 2 letech od porodu svoji původní váhu 65kgTak aspoň Tě to nakopne k pokračování, že?
Ideálně bych chtěla dát ještě nějaké to kg dolů nebo hlavně do budoucna si to udržet. Ale mně ten jídelníček vyhovuje, takže nevidím problém to s malými úpravami dodržovat dál.
Ahojky, gratuluju k úbytku váhy!
Já mám po 20dnech cca -1,5/2kg dole. Nejprve jsem byla celkem naštvaná, že je to málo a že na to prdím, ale teď si myslím, že je to lepší než nic a budu v tom i nadále pokračovat. Začala jsem i cvičit na orbitreku, tak uvidím, jak to půjde dál. Držím pěsti nám oběma!
jak často cvičíš? ![]()
New, každé deko se počítá ![]()
Já chodím 1× týdně na Power plate nebo na Heat, chtělo by to každé cvičení jednou, ale to se dostanu málokdy
No a od minulého týdne to cvičení doma z fithallu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat