Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20777
21.2.12 11:31
Vcielka píše:
jé a teď se dívam že je tam i moje bývala instruktorka http://www.pilatesbody.cz/…a-vorackova/ předtím cvičila na Kladně a i cenově to bylo příznivější :dance:
je a ty cvičíš to co jsem měla jako první to je fakt náročný a smekám jestli to dávaš správně

Já pilates cvičím už od prosince, na tohle jsem najela teď v únoru, takže zvládám už bez „ulevování“ (jak tam říká, že zřejmě budeme muset mít pokrčené nohy a tak, tak já už nemusím :D ).

Taky doufám, že cvičím správně, ale snažím se :oops:

• načítám...
1759
21.2.12 11:37

pokud ti to pomáha tak cvičíš správně mně se pak i občas blokovala záda jak jsem to dělala blbě :roll:

• načítám...
20777
21.2.12 11:46

Aha, tak mně to právě pomohlo páteř uvolnit. Strašně moc dlouho se mi blokuje krční páteř a asi tak čtyři roky i bederní. Já právě chtěla začít chodit na rehabilitaci, ale teď si říkám, že to zvládnu i bez ní.

• načítám...
colafit
21.2.12 12:06

zdravím holky. Jsem dnes jen na skok. K těm dětem, já mám holčičku 3 roky a klučíka 7 měsíců. On nám tu vytrvale lozí a ona o něj vytrvale zakopává, tak si dovedete představit ten mazec :mrgreen: Jinak dnes necvičím, protože večer jdu na jogu.

• Upravit
5891
21.2.12 12:36

Holky, a kolikrát týdně vám chodí to cvičení od fithall?

• načítám...
1759
21.2.12 13:18

já jsem si nastavila že chci 5× týdně a to pondělí až pátek původně mi to nabídlo pauzu v uterý a v sobotu

• načítám...
5891
21.2.12 13:29

No mně to právě taky chodí 4×…ale do toho ještě 1× týdně chodím cvičit, tak to je tak akorát :mrgreen:

• načítám...
colafit
21.2.12 13:52

Nastavila jsem program zeštíhlení + že cvičím 2× týdně, tak mi to hodilo 4× týdně cvičení. Ale přiznám se, že v sobotu to asi nebudu dávat, protože jsme obvykle někde pryč a hopsat po tůře se mi nebude chtít.

• Upravit
colafit
21.2.12 13:54

Můžu se ještě zeptat k matříku? Až budu o nějaké to kilčo lehčí, tak jak se to pak dělá?

• Upravit
20777
21.2.12 14:50

Musíš si metřík předělat, až změníš hmotnost (je to po kilech). Jinak jsem si udělala nový metřík, takový tematický :lol: Ale je fakt, že hlady netrpím a mlsná mě nehoní, tak snad zatím dobrý :jazyk:

• načítám...
colafit
21.2.12 14:56

Jo, tahle myš na váze se mi taky líbila :mrgreen: Ted je i přehledně vidět, jak jsi na tom. OOUU, já chci taky..........

Já taky hlady netrpím, spíš si dělám menší porce, protože je toho jídla až moc. Ale mlsná mě teda občas přepadne, ale není to tak hrozný jako dřív. To jsem celý den „neměla čas“ se najíst a pak jsem večer snědla 2 tabulky čokolády :zed:

• Upravit
5891
21.2.12 14:59

Musím říct, že s tímhle jídelníčkem mě mlsná honí míň jak dřív…a když to na mě přijde, tak si dám radši kousek ovoce nebo ujím dětem pár želatinových medvídků :mrgreen: Ale chuť na sladké, jako jsem měla dřív, mě fakt přesla, takže nemusím ani žádné buchty, sušenky, oplatky apod.

Jen jsem teď přibrala o 400gr…tak asi svaly nebo co :roll: :cert:

• načítám...
1759
21.2.12 15:20

Colafit já bych právě víkendy také šidila, proto jsem si to nastavila v týdnu každý den. Nikam jinam se nedostanu a těch 20-40minut zvládám když malý spí. Můžeš to změnit anebo se na to prostě vykašlat vždyt na túře spálíš víc. Můj manžel je líný někam chodit on raději běhá na florbale anebo leze na zeď ani jedno nemůžeme dělat spolu, takže víkendy si necháváme na relax.

• načítám...
20777
21.2.12 15:31

Pokud tě honí mlsná, tak si zkus zvýšit příjem dlouhých sacharidů. V ovoci jsou krátké sacharidy, takže ti vyskočí hladina inzulínu a rychle poklesne a pak tě honí chuť na sladké. Takže ani ovoce by se nemělo jíst moc. Já se dojídám v průběhu hlavně salátovejma okurkama, paprikama a rajčatama :lol: Ale abych pokračovala v těch dlouhých sacharidech, tak to je právě důvod, proč je vhodné snídat ovesné vločky - jejich sacharidy se odbourávají dlouho a tudíž po nich není vlčí hlad.

Tady výborně popsané:
http://f-sport.cz/print.php?…

a výňatek pro lenochy, co se jim nechce číst tak alespoň, co se týká zeleniny apod:

Ovoce
Ovoce se skládá hlavně z vody, pak z fruktozy a pokud má nějakou šlupku, tak z vlákniny. Co je fruktoza je napsáno v článku o sachrech. Ovoce tedy raději jen po cvičení.

Zelenina
Zde máme několik druhů.

• Kořenová je zásobníkem energie proto se podle druhu se pohybuje od jednoduchých cukrů až po středně krátké. Tedy nebrat.
  • Pícniny jsou většinou vyšlechtěné pro svůj vyšší obsah mastných kyselin nebo jednodušších sachrů a tedy i na kukuřici, hrách, fazole a pod. je třeba dávat pozor. Tedy jen omezeně.
  • Největší obsah vlákniny maji méně stravitelné formy zeleniny jako papriky a saláty. Takže s chutí do nich.
  • načítám...
20777
21.2.12 15:33

jinak teď si kupuju i bílé hlávkové zelí, není drahé a obsahuje hodně vitamínu C, takže je zdravé. Chroupu ho syrové :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková