Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Katuskka kmila jsem K9 cenově přijatelné a dobré. Srst pěkná.
Holky, chtěla bych se zeptat, jak rychle by měly příbírat/růst jorkšíří štěňátka? Máme doma 10 dní štěňátko a za těch 10 dní přibral 200 g, nevím, jestli to není hodně? chu´t k jídlu má velkou, ale dávám mu jen 4 denně granule, jak nám řekla chovatelka, tak nevím, jestli nemá hlad nebo jestli spíš nepřibírá hodně ![]()
Ahojky, tak od nedělěe máme doma 5.malinkatých štěnátek. jednoho pejska a 4 fenečky jsou zdraví a krásně prospívají hodím fotky ju.
Porod proběhl pěkně, jen v noci jsme musely na veterinu na pohotovost. zustala v ní placenta ale i to dopadlo dobře nic jí není chodí čurat jíme tak je to OK. hlídá si je jako oko v hlavě.
Je užasná máma, musím jí pochválit. ![]()
@Katuskka -Pošli fotečku štěnátka, a co to je holka nebo klučík. A jaké máte jméno pro mrnouska. ![]()
@Staninka30 Děkuji
Nechápu otázku za kolik je? My ho neprodáváme, my jsme ho koupili ![]()
@Katuskka -penez,je nádhernej a je hodnej.jak si zvykal uvás doma bylo bez problému.
Dobrý den měla bych pár otázeček ohledně joršírů. Před týdnem jsem si pořídila fenečku nechce mi jíst proplan ani royal jediné co mi sní je K9 je to vůbec dobré pro tyhle psíky? Mám 7letou čivavu a ta baští jen royal jiné by si nevzala…A ještě jedna otázka:Jedna paní mi řekla že jorkšírce mám podlepovat uši aby jí furt stáli je to nutné a jak to mám udělat? moc děkuji za odpovědi ![]()