Jorkšíři a vše okolo nich

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2628
5.11.13 13:46

@Tanule23 no neparu se s tim… Veterinar na me kouka jak zjara kdyz reknu ze ji smrdi z tlamy, pry jsem jeste necitila poradnej smrad :lol: Pro me je to puch silenej! Takze Colgate MaxFresh a je lip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
5.11.13 14:21

@Bramborka85 :lol: No je pravda, že mamčinému psovi smrdí z té tlamy děsně, to je puch jak z žumpy :poblion: :D No, ale taky už je starý, má 11 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
6.11.13 20:25

@Lucka2010 Sousedi taky měli takovou velkou fenku a tež nebyla tlustá, jen prostě veliká. My máme zakrslíka :mrgreen:
Doma máte asi veselo, co? :lol: Já bych taky nejradši domů dotáhla všechno čtyřnohé, co vidím, ale zatím se musím spokojit s pejskem, kočkou a křečkem a musím krotit své nutkání :lol:

@Bramborka85 Kamarádka byla se psem u veterináře taky kvůli zápachu z tlamy a on jí poradil dát psovi odpočinek od masa a granulí a místo toho mu dát nudle s tvarohem. Prý to hned pomohlo.
Naše fenečka taky smrděla jak popelnice, fakt hrozný zápach, ale bylo to zubním kamenem, takže jsme ho nechali zbrousit a teď je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
6.11.13 20:36

@katty89 Ta naše fenečka je pořád stejně ztřeštěná, nikdy jsem ji nezažila nějakou mrzutou. Akorát vlastně jsem si uvědomila, že nedávno mi asi tak 3× chtěla vyskočit na klín, ale stála mi u nohy a měla jsem dojem, že mi ji chce „ojet“. Ale fakt ji delší dobu pozoruji a nic víc jsem neobjevila :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
6.11.13 20:56

@Dabera S tim ojizdenim mas oravdu. To je u nas taky jeden z priznaku. Pred haranim hobluje v posteli deku jak pes. :mrgreen: Rikali jsme si, jestli je to u fenky normalni. Ake znamym to jejich psice ored haranim dela zrovna tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
6.11.13 21:19

@katty89 no ale třeba zase moje babička má vykastrovanou fenku, a ta si vždycky roluje kožešinu na zemi a rajtuje na ní, tak jsem to nějak nespojovala s háráním u té naší Enny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.12.14 16:20

Ahoj holky..zije to tady jeste vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
4.12.14 16:23

@Veruniinka U nas to dneska moc nezije. Venku hnusne, horko tezko jsem fenku vystrcila ven vyvencit. A koukala dost vycitave. Ted je pod dekou a kouka ji jen cenich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.12.14 20:12

A v tomto tematu to jeste zije? posledni prispevek před rokem.. :lol: dneska jsem procetla celou diskuzi..jelikoz 11 ledna k nam pribyde maly jorksirek… fenecka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.12.14 00:38

Rozmýšlím, jestli fenku nebo psa, ale jak čtu tady, že je jim cítit z tlamy, je to fakt tak hrozné? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
5.12.14 01:28

@Jitulela Nasi fence z tlamy treba nesmrdi vubec. Jinak pokud je pro Tebe smrad z tlamy nejaky velky problem, doporucila bych psa plysoveho. Par mesicu ti muze vykonavat potrebu doma, budes to uklizet. Muze byt zacerveny, budes resit, jak z nej dostat pach te ryby, co se v ni vyvalel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.12.14 21:06
@katty89 píše:
@Jitulela Nasi fence z tlamy treba nesmrdi vubec. Jinak pokud je pro Tebe smrad z tlamy nejaky velky problem, doporucila bych psa plysoveho. Par mesicu ti muze vykonavat potrebu doma, budes to uklizet. Muze byt zacerveny, budes resit, jak z nej dostat pach te ryby, co se v ni vyvalel…

JJ máme psy odjakživa a celkem to dávám, spíš se mi zdálo, že se tu píše o Jorkšírech, jako že jsou cítit hodně a často, tak nevím. Jestli jsou nějak náchylnější, nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
24.2.15 23:20

:mavam: :mavam: je tady někdo kdo nechává dlouhou srst? potřebovala bych nějaké rady :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.3.15 15:27

Tak nevím jestli to tu žije ale potřebovala bych radu ohledne krmeni máme doma štenátko 9tt a váží 1,7 kg nechci aby stradal ale nechci z nej mět tlustocha je totiž jak vysavac zatim mu dávám 5×10g suchych granulý tak bych rada vedela jak to mate jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
13.3.15 17:14

@Lenka 79 tak to máme stejně staré, naše má 10 týdnů a má necelé kilo :lol:. To jí docela dost, chovatelka dávala 30gr na den a já ted po týdnu zvyšovala na 40gr za den ;), záleží i jaké krmivo ;) a dávam na radu ještě vitamíny ;). No to bude asi větší váha v dospělosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný