Josífek, Pepíček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3374
9.12.15 22:32

Chi diskuze jako stvořená pro mě… :lol: ja jmeno Josef nikdy neměla ráda, nechapala jsem, jak někdo svemu ditěti toto jmeno muže dat..no pak jsem potkala svého manžela, samozřejmě Josefa.. :lol: Zjistila jsem, jak krásně se mu muže řikat(řikam mu Pepčulko :D :* )no a samozřejmě u nich v rodině je to tradice…již minimálně 7 generací toto jmeno neslo..takže když se nám narodil prvni syn, nebyl pochyb o tom, jak se bude jmenovat…ze začátku mi to nešlo do pusy, trošku jsem se s tim i musela popasovat…ale ted už si nedokážu představit, že bych našemu Pepínkovi řikala jinak…nakonec člověk zjistí, že vlastně všechna jména jsou krásná, když se uměji hezky říkat ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
9.12.15 22:34

Jo ale teda na oslovení Pepíčku jsme s manželem alergický oba :mrgreen: u nás je to Pepí, Pepulda, Pepčula, Pepino, manžel mu občas řekne Chosééé :D a nejčastěji Pepínek.. :srdce: a když zlobí tak Josefe! :lol: a naši mu řikaji Jozífku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.12.15 07:29

@Cristyna :palec: super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
11.12.15 16:09
@Romca12345 píše:
Není toto jméno v dnešní době pro chlapečka staromódní? :think:

Já sice Josefa nechtěla, ale dala jsem jméno po tátovi. Ted mi příde, že by k němu ani žádné jiné nešlo :mrgreen: Jméno je to ohebné a jde na ně spousty pojmenování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.12.15 00:21

@boball děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie