Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky myslim, ze je to normalni…Nesnasim premotivovany matky, co v jednom kuse vymysli aktivity svym detem a deti jsou pak naprosto neschopne zabavit se 10 minut samy…takze klid..obcas sezen hlidani a dej si od nich pauzu..hrozne to ulevi..
Zakladatelko pekna ponorka. Chtelo by to si zajistit hlidani a poradne se odreagovat a opakovat to casteji. Jsi uplne normalni, jediny co mne zarazilo, ze honis deti 10× denne uklizet.Ja osobne si myslim, ze by jsi ten jejich bordel mela prehlidnout a nechat je uklidit az večer. Zkus si to otocit na sebe kdyby te porad nekdo nutil uklizet. Ze mne by se stal jedinec bez radosti k zivotu.
Jé to jsem ráda že v tom nejsem sama. Nejsem taky taková ta matka co si s dětma neustále hraje. Vyrábět už vůbec ne, nemám fantazii ani nejsem nijak zručná. V podstatě co to jde jsem s nimi skoro pořád venku, jezdím s nima na kolobežce, jsme na hřišti, jdem na zmrzku. Doma si s něma třeba zahraju pexeso, nebo člobrdo, postavím jim z lega ohradu a pak zmizím
Taky si říkám že si prostě potřebují hrát sami ne? Třeba včera jsem s nima byla celej den v zoo, dojdem dom a straší naštvanej že si s ním nechci hrát s legem ( potřebovala jsem aspon půl hodinky relax a kávu) a on se cítil dost dotčenej
T mě docela mrzí, že si ani neuvědomují že s nima trávím celý den a nemůžu si ani bez keců odpočinout. ![]()
A myslíte že když v pěti letech nechodí na žádnej kroužek že jsme divní? Kolem všechny děti někam chodí, ale syn radši jezdí na kole, bruslích a lítá po venku. Od září ho chci dát na házenou. Ted jdem jednou za čas do sokola si zacvičit, ale jinak nic. Jak to máte vy?