Jsem neschopná
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Janli kdybys nebyla taková neuróza, tak by to bylo možná všechno lepší. Ty cvoku.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli hm to neznam, mam vykojeny becka. Tak sorac no, uz mlcim. Dneska jsou nejaky erupce na Slunci mam dojem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše:
@Janli hm to neznam, mam vykojeny becka. Tak sorac no, uz mlcim. Dneska jsou nejaky erupce na Slunci mam dojem.
chuděrko, kam nakoukneš, tam tě sjedou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka no vid
clovek to mysli dobre a to ma za to..dlabat na radeni, at si kazdej pomuze sam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, jako chápu, že je to nezvyk, vstávat podle mimča, ale co bys prosímtě chtěla? Píšeš, že ti mimino přes den spí, tak si to užívej a dělej co chceš, ne? Jak píšeš, že první 3 měsíce jsou nejhorší. No jako pokud máš spavé mimino aspoň přes den, tak co bys chtěla víc? Myslíš, že až budeš mít za rok turbomyš, která všude vleze, všechno rozbije, pořád po tobě bude něco chtít a když to neuděláš okamžitě bude křičet na celé kolo, že to bude lepší? Jestli nechce spát v noci tak třeba nechoď ven navečer, jinak máš celý den v klidu, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše:
@vertunka kojis? Nastěhuj si ho k sobe do postele. Vyspis se, mam to vyzkousene na svých trech detech. Prso do prostoru a kdyz dite jecelo, capla jsem kozenu a malickem nasla pusinku. Dite zacalo nasavat a ja chrapala dal. Zadny vylejzani z postele
Hele kojim, dite mam v posteli celou noc a stejne nespime. Jak rikam, satanovo dite
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei @kontramatka Jo holky, až si zažijete, že se vám spaní smrskne na tři hodiny denně a lobotomie vám začne připadat jako celkem příjemné řešení, pak taky nebudete z rady typu - to chce přemýšlet a nesmíš to tak hrotit - úplně happy. Fakt jsem ty dva měsíce jen nebědovala, ale vyzkoušela všechno. Marně.
- Citovat
- Upravit