Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lea L píše:
Ona ale psala, ze si to dela sama 10* za denmozna pokud by se udelala kvalitne s partnerem nemusela by resit, jestli je moc si to delat 10* denne
to ale neznamená, že zároveň denně nesexuje s manželem a přitom se neudělá taky 10×
Problém je nejspíš v tom, že to „nezasytí“ apetenci (chuť). ![]()
Proto jsem psal o tom doktorovi. ![]()
@Anonymní píše: Více
Mám to stejně a docela mě to omezuje v běžném životě, nejsem prostě nikdy zcela uspokojena
,co s tím nevím, zvykla jsem si…,na 10 orgasmu za den tedy čas nemám, ale minimálně 2 denně musím mít a stejně se potom necítím plně spokojena, vydrží mi to max půl hodiny a mam chuť znovu, prostě se snažím hlavu pak zaměstnat něčím jiným..
Jako tohle už zní fakt jak nějaká porucha. Hlavně, že na to tak myslíš, to je přece strašně omezující, jestli je to pravda.
Mělo by se to minimálně konzultovat, zda nejde o hypersexualitu, což není žádná prča.
No, to tedy na tom klidně může být něco „špatného“. Hypersexualita, která se mj. projevuje neustálým nutkáním k masturbaci, je zařazena mezi nemoci. Takže tady od klávesnice hodit, že ej to cajk, je blbost, jak kdybys někomu schvalovala anorexii bez odbornosti, protože ty taky nejíš.
Ahoj mám takovou přítelkyni brzo uteče přítel ta chuť se bude stupňovat víc a víc mužem si otym povikladat
Jdi do bordelu a výdělej si na důchod. Spojiš příjemné s uzitečným.