Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, k zamyšlení to určitě je
Ale když je ti dobře a neděláš to v práci… ![]()
@Anonymní píše:
I přes dlouhodobý vztah, jsem schopná masturbovat 15× denně. To že mi sex „nestačí“ manžel ví.. (půl minuty - komu by stačilo že) ale i tak mi přijde moje aktivita masturbování příliš, když jsem byla mladší a sama tolik jsem to neřešila a brala to jako relax, ale teď už je to k zamyšlení.. Co myslíte?
Pořiď si nejmíň dvojčata. Pokud nejsi troll ![]()
Možná tě ten sex s ním neuspokojuje. Mě taky nestačí jen spát s přítelem. Běžně to provádíme tak, že si to i před ním dělám. A pak mám třeba chuť, když on chce spát, tak si musím vystačit sama pod dekou. 15× je ale hodně docela. U mě bylo maximum tak 8×, ale měla jsem období asi dva roky, kdy jsem pořád myslela na sex fakt každou minutu, že jsem se cítila jako nymfomanka. Asi by jsi to masturbování mohla spojit se sexem, tak, že až po jeho vykonání nebo několika vykonáních spolu budete spát. Nebo to nějak přerušujte, aby to tak rychle neskončilo.
@Adulika přerušuje, když se udělá předtím tak pak není už schopen akce .. Takže jediná možnost je krotit .. Jenže jak si mám pak sex nějak užít ![]()
@Anonymní píše:
@Adulika přerušuje, když se udělá předtím tak pak není už schopen akce .. Takže jediná možnost je krotit .. Jenže jak si mám pak sex nějak užít
Hmm, tvuj manžel by asi měl sam vic masturbovat a cvicit se v tom. Nebo mě pak napadá, že pokud by se mu nedařilo ovládat své tělo, i kdyby trénoval, tak asi používat vibrátor, kterým ti to bude dělat, aby to trvalo déle a až pak on sám. Možná bych i zkusila nějaké tantrické masáže nebo něco podobného, kde se člověk vic zameri na to, že je to pomalé.
@Anonymní píše:
I přes dlouhodobý vztah, jsem schopná masturbovat 15× denně. To že mi sex „nestačí“ manžel ví.. (půl minuty - komu by stačilo že) ale i tak mi přijde moje aktivita masturbování příliš, když jsem byla mladší a sama tolik jsem to neřešila a brala to jako relax, ale teď už je to k zamyšlení.. Co myslíte?
Skoro, jako bych to psala já…
Já si to dělám někdy 6 krát za den, mohla bych i víc, ale časově to většinou nejde. Můj manžel se také většinou udělá hrozně rychle.
@Russet píše:
Pořiď si nejmíň dvojčata. Pokud nejsi troll
Na tohle většinou děti nepomůžou. Já mám děti dvě a právě když jsem z nich na nervy
, tak tohle mi pomůže se trochu odreagovat. Troll to být může, ale reálné to je.
@Anonymní píše:
Na tohle většinou děti nepomůžou. Já mám děti dvě a právě když jsem z nich na nervy, tak tohle mi pomůže se trochu odreagovat. Troll to být může, ale reálné to je.
Tak to mě uklidnilo že nejsem sama ![]()
Problém je, pokud už tě to obtěžuje v normálním životě, v práci, před lidmi atd. To už je pak asi dobré řešit. Dokud je to fajn a je to pro tebe potěšením, tak si to užívej. ![]()
M.
@Anonymní píše:To teda celé dny nic jiného neděláš co?To je tedy zabava
@Russet píše:
Pořiď si nejmíň dvojčata. Pokud nejsi troll
Haha, taky mě hned napadlo, ať si pořídí děti, že ji hned přejde chuť na cokoliv
Nemůžu se sama ani v klidu vyčůrat, natož něco jinýho
![]()
@KKatka23 tak to, že ne to není čas, neznamená, že na to není chuť. A s dětma /víc dětma by možná ještě navíc zakladatelka byla ještě navrch frustrovaná, že nemůže a byla by na tom ve finále hůř.
Zakladatelko, nejsem doktor ani sexuolog, ale laickým rozumem bych řekla, že je to hodně i tím, že tě běžný sex neuspokojuje, tak máš potřebu si to dělat sama, ale to přecejenom není to ono, a proto si tělo žádá víc. nechce se mi zrovna radit milenec, ale na druhou stranu…
proč sis brala chlapa, který ti jasně nevyhovuje v tak základní věci, jako je sex? Jo, já vím, může být hodný, milý, dokonalý, ale když to v posteli stojí zaprd, tak to stejně dřív nebo pozdějc někde vzkypí ![]()
A jestli chlap vydrží půl minuty, to by řvala každá…vzteky… ![]()
Jak se chlap staví k nějakým alternativám (uspokojit tě jinak, nějaký hračky atd?)
@Anonymní píše:
Ta půlminuta by nestačila nikomu…
Asi sis ho brala kvůli tomu, že je hodný, spolehlivý a dobrý otec, že? ![]()