Jsem nymfomanka / nevybouřená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
15.11.18 23:04

Co znamena rozjelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.18 23:20
@MAK2333 píše:
U me kolem 15 let, pak pozvolna, ale kolem 37 let to slo prudce vzhuru. Prestal jsem se stydet a zacal tsi o uzivat. A ted je to nedilna soucast meho zivota. A nekdy prekvapim sam sebe jak rychle to umim :) :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.18 23:29
@MAK2333 píše:
U me kolem 15 let, pak pozvolna, ale kolem 37 let to slo prudce vzhuru. Prestal jsem se stydet a zacal tsi o uzivat. A ted je to nedilna soucast meho zivota. A nekdy prekvapim sam sebe jak rychle to umim :) :)

Pardon, se mi to nějak odeslalo. :lol: Já jak jsem psala, mám velkou potřebu od malička, ale kolem té 2O tky to začalo intenzivněji. A jelikož už jsem si v té době uměla partnerům říct, začala jsem si všímat jejich reakcí. Jako, že 3 krát ti to dnes nestačilo? a že pořád nemám dost atd. Já bych si to ráda také užívala s manželem, ale mám holt smůlu a tlačit na něj nechci, pak by se mu nechtělo ještě víc.
 M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.18 23:30
@MAK2333 píše:
Co znamena rozjelo?

Každý den před spaním a někdy i v prubehu dne.

• Citovat
  • Upravit
36946
15.11.18 23:36

Bože holky, takové problémy a vy nic neřeknete? Sice nás tu chlapů není moc, ale čím můžeme, tím pomůžeme a určitě nám helfne i Klopotková! :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.18 23:39
@Anonymní píše:
To jsem mela asi taky tak kdyz si vzpomenu. Asi od 8 :D, ale vzacne. Az v 14 se to rozjelo. Ne-zakladatelka

Já si pamatuji tak 3., 4. rok :oops: . Bylo to přes oblečení, několikrát denně. I ted je to několikrát přes den. Fakt jsem se modlila, aby to po mně nezdědily děti, zatím to vypadá, že naštěstí ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.18 23:42

@jege no jo, srandičky, tohle je vážná věc :cert: :lol:
 M.

• Citovat
  • Upravit
36946
15.11.18 23:48
@Anonymní píše:
@jege no jo, srandičky, tohle je vážná věc :cert: :lol:
M.

Jaké srandičky, já to myslím smrtelně vážně a pokud jsi z Prahy nebo z blízkého okolí, tak se klidně obětuji pro obecné blaho! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.18 23:53
@jege píše:
Jaké srandičky, já to myslím smrtelně vážně a pokud jsi z Prahy nebo z blízkého okolí, tak se klidně obětuji pro obecné blaho! :kytka:

:lol: Shodou okolností jsem :lol: , tak ještě, že píši anonymně…

• Citovat
  • Upravit
89
16.11.18 08:15
@Anonymní píše:
Každý den před spaním a někdy i v prubehu dne.

Tak jak to přijde. V průběhu dne i několikrát, večer, ráno ......... mám i své takové siesty :)))) ale to fakt do zpráv, napiš pokud chceš. Nic méně, jak jsem psal, je to nedílná součást mého života a v partnerském vztahu určitá míra zpestření. Pak nemám potřebu někde zahýbat apod. Nic méně s věkem a určitým rozumem to vše přišlo, jak říká klasik, život začíná po 40 cítce :)))), U mě v sexuálním a mastrubačním ohledu na 200%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.11.18 08:24
@Anonymní píše:
Pardon, se mi to nějak odeslalo. :lol: Já jak jsem psala, mám velkou potřebu od malička, ale kolem té 2O tky to začalo intenzivněji. A jelikož už jsem si v té době uměla partnerům říct, začala jsem si všímat jejich reakcí. Jako, že 3 krát ti to dnes nestačilo? a že pořád nemám dost atd. Já bych si to ráda také užívala s manželem, ale mám holt smůlu a tlačit na něj nechci, pak by se mu nechtělo ještě víc.
M.

Tak tlačit asi nemá cenu, ale jak dlouho to jde vydržet? Já bych to dlouhodobě nedal. Nestačilo by mě to po vlastní ose. Nic méně to je na tobě. Vždy jsem říkal ženě a sám sobě, že pokud je doma vše co chci tak je nevěra kravina a risk a raději si to udělám sám. Nic méně pokud by doma nebyla odezva na mé potřeby, tak bych dal šanci, ale pak bych nevěrný byl a dokázal bych si to v hlavě obhájit a nemít výčitky. Ono ve 42 letech není čas nic promrhávat, podle mě. Ale věž, že vím, jak se cítíš. Mám občas takové období, že snad i 5× denně… :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.11.18 08:31
@Anonymní píše:
@Celina jsem na mateřské , ale i při práci to bylo stejné.

Jojo přesně, nic nás nezastaví :)))) taky to tak. Jednou jsem byl i přistižen :)))))))) uffffffff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.18 10:06
@MAK2333 píše:
Tak tlačit asi nemá cenu, ale jak dlouho to jde vydržet? Já bych to dlouhodobě nedal. Nestačilo by mě to po vlastní ose. Nic méně to je na tobě. Vždy jsem říkal ženě a sám sobě, že pokud je doma vše co chci tak je nevěra kravina a risk a raději si to udělám sám. Nic méně pokud by doma nebyla odezva na mé potřeby, tak bych dal šanci, ale pak bych nevěrný byl a dokázal bych si to v hlavě obhájit a nemít výčitky. Ono ve 42 letech není čas nic promrhávat, podle mě. Ale věž, že vím, jak se cítíš. Mám občas takové období, že snad i 5× denně… :))))

To jako my spolu sex máme, ale ne tak často, jak bych chtěla. Myslím, že některé páry by nám ještě záviděly. Pokud máme 2 až 3 krát za týden, je pro něj i tak mnohem víc, než by sám přirozeně chtěl. Kdybych po něm chtěla víc, tak bude mít averzi. Já taky můžu pořád, tak holt v ostatních časech musím sama. Aby to bylo pro mne dostačující, musela bych tu mít aspon další 4 chlapy. :jazyk: :oops: a to jaksi nejde. Sama si to můžu udělat téměř hned, jakmile dostanu chut a nemusím se cítit, že někoho otravuju.
 M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.18 11:47
@Anonymní píše:
To jako my spolu sex máme, ale ne tak často, jak bych chtěla. Myslím, že některé páry by nám ještě záviděly. Pokud máme 2 až 3 krát za týden, je pro něj i tak mnohem víc, než by sám přirozeně chtěl. Kdybych po něm chtěla víc, tak bude mít averzi. Já taky můžu pořád, tak holt v ostatních časech musím sama. Aby to bylo pro mne dostačující, musela bych tu mít aspon další 4 chlapy. :jazyk: :oops: a to jaksi nejde. Sama si to můžu udělat téměř hned, jakmile dostanu chut a nemusím se cítit, že někoho otravuju.
M.

Já tě chci dooooooomuuuuuu

• Citovat
  • Upravit
89
16.11.18 12:01
@Anonymní píše:
M.

Jojo jasný, to máš recht. Zas chápu z vlastní zkušenosti. Na jednu stranu je to prokletí, ale na tu druhou krása :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , já když vzpomenu na ty své úniky do samoty................. je fakt že po vlastní ose to je vždy když je chuť a bez okolků. A načapal tě už někdo? Petr, p.s.: ty hele konečně jsem potkal někoho kdo má stejné hobby a prožitky jupijej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí