Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
I přes dlouhodobý vztah, jsem schopná masturbovat 15× denně. To že mi sex „nestačí“ manžel ví.. (půl minuty - komu by stačilo že) ale i tak mi přijde moje aktivita masturbování příliš, když jsem byla mladší a sama tolik jsem to neřešila a brala to jako relax, ale teď už je to k zamyšlení.. Co myslíte?
Je to nějaká duševní porucha.
Toxoplasmoza v mozku třeba, nebo jiný zvířátko někde, co té do toho nuti.
Nebo syndrom kapajiciho kohoutku.(slepicky)
@Anonymní píše:
*ahoj.. chtela bych se zeptat.. zda se jedna o nymfomanii…
s pritelem za vecer treba 3× a porad je mi to malo.. porad nejsem dostatecne uspokojena…
kdykoliv mam chvilku pro sebe.. delam se sama i nekolikrat za den.. vlastne skoro na nic jineho nemyslim.. jen na ten pocit uspokojeni.. ta touha udelat se…
a kdyz pritel nechce.. chce se mi hrozne brecet..
jsem neunosna.. i 70% zprav jsou narazky na sex z me strany.. uz si nevim rady..
a sex pouzivam casto i jako prostredek.. k vybiti vzteku a vsech negativnich emoci..
je mi z toho na nic 😔 😔
Tak chod k masérovi na erotickou masáž a bude se ti věnovat 2h i vice v kuse jako mě.
To já jsem tenhle problém řešila dlouhé roky. Ne že bych musela až tak často masturbovat, ale manžel mne nikdy neuspokojil. Vždy to bylo jen šup, šup, za chvíli byl hotový a já jsem z toho nic neměla a je to v podstatě stejné i dnes. Tantrické masáže mohu doporučit. Chodím na Tantricko-erotickou masáž už víc jak 3 roky pravidelně a je to super. Navíc mne tolik nebolí záda, když sedím celý den v kanceláři. Při masáži mám někdy i 2× orgasmus. Pokud tě to zajímá víc, napiš SZ, můžeme popovídat.
@Anonymní píše:
*ahoj.. chtela bych se zeptat.. zda se jedna o nymfomanii…
s pritelem za vecer treba 3× a porad je mi to malo.. porad nejsem dostatecne uspokojena…
kdykoliv mam chvilku pro sebe.. delam se sama i nekolikrat za den.. vlastne skoro na nic jineho nemyslim.. jen na ten pocit uspokojeni.. ta touha udelat se…
a kdyz pritel nechce.. chce se mi hrozne brecet..
jsem neunosna.. i 70% zprav jsou narazky na sex z me strany.. uz si nevim rady..
a sex pouzivam casto i jako prostredek.. k vybiti vzteku a vsech negativnich emoci..
je mi z toho na nic 😔 😔
Už jsem do téhle diskuze přispívala dříve, což je asi dva roky. Měla jsem to vlastně úplně stejně jako ty. Včetně vybíjení emocí atd. X krát denně jsem si to dělala a stále nebyla spokojená. Měla jsem to tak od malička, dělala jsem si to snad od 3. let. Ani velká četnost sexu mě neuspokojila. To bylo v době, kdy jsem byla mladší. Před těmi dvěma lety mi nestačil sex doma už vůbec, protože v tu dobu manžel neměl moc velkou potřebu, bylo to tak 2× až 3× týdně (a relativně krátký styk), což pro něj bylo strašně moc a pro mne strašně málo. Pak jsem si našla milence, to neříkám jako radu, jen píši, jak to mám já. A s tímhle milencem máme setkání i 3 až 4 hodiny, čas čistého sexu, včetně i s pomůckami je 2 až 2,5 hodiny. Ze začátku, když jsem se pak vrátila domů, i tak jsem si to musela třeba i 2× znovu udělat, přestože s ním jsem měla víc jak 10 orgasmů. Možná to zní neuvěřitelně, ale je to tak. Viděli jsme se tak 2× týdně. Plus doma s manželem. No a tímto stylem jsem se konečně pomalu zklidnila, trvalo mi to tak půl roku (s ním)…
Přišli jsme s milencem na to, co konkrétně mi hodně vyhovuje a vyčerpá a po naší „seanci“
a následném udělání doma, jsem pak klidná a stačí mi i několik dní vydržet jen s „domácím programem“.
A to teď vidíme míň často. Bohužel. Ale možná se klidním i věkem, kdo ví. Doufám, že mi to tak vydrží, protože ono je to pak na palici, když už to obtěžuje, jak sebe, tak okolí. Dokud nejsou děti, nebo partner je stejně náruživý, tak je to vlastně fajn a užívají si to oba, ale jinak…
Moc přeji, ať si to u tebe sedne. ![]()
M.
Sex mám rád a taky si říkám - jsem šťastný - sex oslavit, jsem smutný - sexem rozveselit, jsem naštvaný - sexem udobřit, chci se udobřit? - sexem,… ale tvoje tempo bych holka nezvládal.
Možná nějaká hormonální antikoncepce by mohla i stabilizovat tvoje chutě.
@gabrriel no.. vzhledem k tomu ze uz se cca 2,5 roku snazim o prcka.. tak antikoncepce neni to spravne reseni.. ted jsem o miminko prisla.. a hadejte jak jsem situaci resila.. Sexem jak jinak… kazdou situaci resim sexem.. i presto ze vim.. ze se tim nic nevyresi.. a kdyz po ruce neni chlap tak sahnu po zene… a + nekolikrat za den masturbace.. pri masturbaci mam pak casto pocit ze delam neco hodne spatne.. takovej hodne provinilej pocit… 😔
@Anonymní píše:
@gabrriel no.. vzhledem k tomu ze uz se cca 2,5 roku snazim o prcka.. tak antikoncepce neni to spravne reseni.. ted jsem o miminko prisla.. a hadejte jak jsem situaci resila.. Sexem jak jinak… kazdou situaci resim sexem.. i presto ze vim.. ze se tim nic nevyresi.. a kdyz po ruce neni chlap tak sahnu po zene… a + nekolikrat za den masturbace.. pri masturbaci mam pak casto pocit ze delam neco hodne spatne.. takovej hodne provinilej pocit… 😔
2,5 roku? Tak tam už je něco hodně v nepořádku a možná i právě ve tvé chuti na sex. Rozhodně by to chtělo nějaké vyšetření (nejen u tebe)
@Anonymní píše:
To je ale už nějaká duševní porucha… neumíš být klidná. sama se sebou..
@gabrriel jak souvisi moje chut na sex s tim ze nemuzu mit miminko?.. jedno mam nedonosene a po nem.. jedno zanikle tehu.. a ted po dvou a pul roce samovolny potrat.. ale podle gynekologu jsem naprosto v poradku..
jinak jsem hodne psychicky narusena.. respektive hodne citliva a vse si moc beru osobne..
@Anonymní píše:
@gabrriel jak souvisi moje chut na sex s tim ze nemuzu mit miminko?.. jedno mam nedonosene a po nem.. jedno zanikle tehu.. a ted po dvou a pul roce samovolny potrat.. ale podle gynekologu jsem naprosto v poradku..
jinak jsem hodne psychicky narusena.. respektive hodne citliva a vse si moc beru osobne..
hormony jsou dost „všemocné“ ohledně toho, co dokážou s tělem i myslí člověka. A určitá kombinace hormonů může třeba způsobovat sníženou schopnost otěhotnět a zároveň chuť na sex. Třeba takový Testosteron, typicky mužský hormon se často pojí s chutí na sex a je možné, že by třeba mohl i potlačovat práci ženských hormonů, které ovlivňují šanci na početí.
A samozřejmě nejen on. Nejsem odborník a jen tu a tam si něco přečtu a pak si občas tak skládám informace. Ale vem si jak funguje hormonální antikoncepce - už jen to slovo hormonální - ti dává do těla hormony, se kterými se tělo nastaví na to, že nemůžeš otěhotnět. A co jsem byl s různýma ženama, které ji používali tak sice u většiny způsobovali trošku útlum chuti na sex, u některých tu chuť naopak posilovali. A tvoje tělo si může přirozeně tvořit nadbytek právě takového hormonu a působit na tebe takto. A ani to není ten testosteron…
@gabrriel Aha a mela bych to nejak resit s psychologem nebo sexuologem?.. nevim jak se k tomu postavit.. obcas me to dost omezuje.. a casto me to uvadi do neprijemnych a vycitavych pocitu.. ze delam neco co mi po uvolneni vyvola tak osklive proviny pocit.. jsem asi vadna jinak to nevidim ![]()
@Anonymní píše:
@gabrriel Aha a mela bych to nejak resit s psychologem nebo sexuologem?.. nevim jak se k tomu postavit.. obcas me to dost omezuje.. a casto me to uvadi do neprijemnych a vycitavych pocitu.. ze delam neco co mi po uvolneni vyvola tak osklive proviny pocit.. jsem asi vadna jinak to nevidim
Asi zkusit oboje. Může to být prostě jen určitá forma závyslosti, která se dá řešit a problémy s početím můžou být jinde, třeba i v partnerovi. Může to být tohle, může to být úplně něco jiného.
@Anonymní píše:
@gabrriel Aha a mela bych to nejak resit s psychologem nebo sexuologem?.. nevim jak se k tomu postavit.. obcas me to dost omezuje.. a casto me to uvadi do neprijemnych a vycitavych pocitu.. ze delam neco co mi po uvolneni vyvola tak osklive proviny pocit.. jsem asi vadna jinak to nevidim
Jo to už jsi měla řešit dávno. Když pominu, že si takto časem zlikviduješ všechny vztahy tak sama nikdy v pohodě asi nebudeš…
Nechci spekulovat, nejsem doktor, deprese, bipolární porucha ![]()
@xnoami píše:
Tak chod k masérovi na erotickou masáž a bude se ti věnovat 2h i vice v kuse jako mě.
To já jsem tenhle problém řešila dlouhé roky. Ne že bych musela až tak často masturbovat, ale manžel mne nikdy neuspokojil. Vždy to bylo jen šup, šup, za chvíli byl hotový a já jsem z toho nic neměla a je to v podstatě stejné i dnes. Tantrické masáže mohu doporučit. Chodím na Tantricko-erotickou masáž už víc jak 3 roky pravidelně a je to super. Navíc mne tolik nebolí záda, když sedím celý den v kanceláři. Při masáži mám někdy i 2× orgasmus. Pokud tě to zajímá víc, napiš SZ, můžeme popovídat.
Neberu ti tvoji zálibu v masérovi, ale počítej - to by ji musel masírovat nejméně 15 hodin každý den. Nechci ho podceňovat, ale to by nedal ![]()
@Josef_t mě to teda moc vtipné nepřijde a jestli vám ano tak to je mi vás líto…
přála bych vám pár dejme tomu měsíců s takovou „poruchou“… v ženském těle..
vůbec netušíte jak to narušuje psychiku člověka..
jak se takové ženy cítí..
a pak přijde takovej Lojza jako jste vy a eště se vysmívá.
je smutné jak někteří lidé dokážou být zlý..
@Anonymní píše:
@Josef_t mě to teda moc vtipné nepřijde a jestli vám ano tak to je mi vás líto…
přála bych vám pár dejme tomu měsíců s takovou „poruchou“… v ženském těle..
vůbec netušíte jak to narušuje psychiku člověka..
jak se takové ženy cítí..
a pak přijde takovej Lojza jako jste vy a eště se vysmívá.
je smutné jak někteří lidé dokážou být zlý..
Anonymní kytko, nevysmívám se tobě, ale dámě co tu univerzálně na jakýkoliv neduh doporučuje tantrické masáže.
Pro tebe jsem napsal o příspěvek výš - určitě vyhledej odborníka protože ta příčina může být vážná - reálná deprese (stejně jako další podobná onemocnění) je vážná nemoc a je nutné ji léčit.
Naopak, čemu se vyhýbej jako čert kříži jsou všichni šarlatáni. - léčitelé, esoterici, tantrici či jak si říkají.