Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:To říká skoro každý chlap na nymfomanku. (to tedy já nejsem, jen mám asi trochu větší potřebu) Ale po třech týdnech už toho mají dost a pošlou ji raději dál. Pokud jí tedy nedovolí ještě někoho k tomu.
M.
Souhlasím málokdo to ustojí
@Anonymní píše:
Jeden mně zaujal ale je zadaný a poměr odmítl
Nevděčník jeden.
@Denisa76 asi jo, je to boj, Mám taky docela apetit, ale jednou jsem s nymfomankou chodil, před mnoha lety a musím tedy uznat, že to byl mazec. Takhle namožený úd jsem snad nikdy neměl
, ale v něčem to bylo i fajn. Prostě zkušenost.
@MAK2333
jj zkušenosti jsou nepřenosné
Každopádně všeho moc taky škodí a člověk by se měl naučit pracovat sám se sebou a pokud to nejde najít si k sobě podobný exemplář jako je on ![]()
@Adulika píše:
Hmm, tvuj manžel by asi měl sam vic masturbovat a cvicit se v tom. Nebo mě pak napadá, že pokud by se mu nedařilo ovládat své tělo, i kdyby trénoval, tak asi používat vibrátor, kterým ti to bude dělat, aby to trvalo déle a až pak on sám. Možná bych i zkusila nějaké tantrické masáže nebo něco podobného, kde se člověk vic zameri na to, že je to pomalé.
To já jsem tenhle problém řešila dlouhé roky. Ne že bych musela až tak často masturbovat, ale manžel mne nikdy neuspokojil. Vždy to bylo jen šup, šup, za chvíli byl hotový a já jsem z toho nic neměla a je to v podstatě stejné i dnes. Tantrické masáže mohu doporučit. Chodím na Tantricko-erotickou masáž už víc jak 3 roky pravidelně a je to super. Navíc mne tolik nebolí záda, když sedím celý den v kanceláři. Při masáži mám někdy i 2× orgasmus.
@Denisa76 píše:
@MAK2333jj zkušenosti jsou nepřenosné
Každopádně všeho moc taky škodí a člověk by se měl naučit pracovat sám se sebou a pokud to nejde najít si k sobě podobný exemplář jako je on
@Denisa76 jojo máš recht, ono je to i tom, že když to člověka baví tak si cestu a čas vždy najde
a jak tak koukám tak nás to baví. Co je, ale fakt zajímavé, je to, že jí to měl tak že v mládí prostě udělat a hotovo, ale čím je člověk straší, tím více zjišťuje co tělo u mí a užívá si to. Musím říci, že některé siesty, které občas člověk podstoupí jsou stejně intenzivní jako klasika sex
, jak ty to máš?
@xnoami a manžel o o tom ví, že na takové masáže chodíš? Mě by to taky lákalo, ale nevím zda by to žena vzala. Nebo jít na tajňačku....... no nevím, jak se znám prásknul bych to na sebe. Jak dlouho taková masáž trvá? Petr
@MAK2333 píše:
@xnoami a manžel o o tom ví, že na takové masáže chodíš? Mě by to taky lákalo, ale nevím zda by to žena vzala. Nebo jít na tajňačku....... no nevím, jak se znám prásknul bych to na sebe. Jak dlouho taková masáž trvá? Petr
Samozřejmě, že neví. To by mě „zabil!“ Masáž je přibližně 2h.
@Denisa76 píše:
Souhlasím málokdo to ustojí
Dlouhodobě málokdo. Ale kdysi jsem chodila s klukem, který by se tedy mohl řadit k druhu nymfomanů
a s tím to byl teda mazec. Ale chodili jsme spolu za svobodna a bez dětí, tak to bylo jiné. Netuším, jak s ním funguje život za rodinného stavu.
M.
@Anonymní píše:
@MAK2333 Ahoj, tak jak to jde?
M.
Fajn fajn, a co mas na mysli? Jak to jde u tebe?
Tady to nějak utichlo........ není to škoda? Tak zkusím zas rozvířit vody. Kolikrát nejvíc jste si dělali za jeden den? Petr
*ahoj.. chtela bych se zeptat.. zda se jedna o nymfomanii…
s pritelem za vecer treba 3× a porad je mi to malo.. porad nejsem dostatecne uspokojena…
kdykoliv mam chvilku pro sebe.. delam se sama i nekolikrat za den.. vlastne skoro na nic jineho nemyslim.. jen na ten pocit uspokojeni.. ta touha udelat se…
a kdyz pritel nechce.. chce se mi hrozne brecet..
jsem neunosna.. i 70% zprav jsou narazky na sex z me strany.. uz si nevim rady..
a sex pouzivam casto i jako prostredek.. k vybiti vzteku a vsech negativnich emoci..
je mi z toho na nic 😔 😔
@Anonymní píše:
*ahoj.. chtela bych se zeptat.. zda se jedna o nymfomanii…
s pritelem za vecer treba 3× a porad je mi to malo.. porad nejsem dostatecne uspokojena…
kdykoliv mam chvilku pro sebe.. delam se sama i nekolikrat za den.. vlastne skoro na nic jineho nemyslim.. jen na ten pocit uspokojeni.. ta touha udelat se…
a kdyz pritel nechce.. chce se mi hrozne brecet..
jsem neunosna.. i 70% zprav jsou narazky na sex z me strany.. uz si nevim rady..
a sex pouzivam casto i jako prostredek.. k vybiti vzteku a vsech negativnich emoci..
je mi z toho na nic 😔 😔
Na to se musíš zeptat doktora, sexuologa, psychiatra…
Může to souviset klidně i s depresemi nebo něčím podobným.
PS: bylo by dobré přítele k něčemu přivázat, aby neutekl ![]()
Jeden mně zaujal ale je zadaný a poměr odmítl