Jsem nymfomanka / nevybouřená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
6.10.20 13:50
@Josef_t píše:
Udržuješ-li s někým pravidelný sexuální kontakt, lze jej definovat jako milence.
Pokud jsi současně v trvalém partnerském svazku (což manželství je) jedná se o nevěru.

Aktuálně platná definice prostituce v ČR: „Prostitucí není jen pohlavní styk s jinými osobami za úplatu uskutečněný formou soulože, ale i všechny další formy ukájení pohlavního pudu jiné osoby stejného nebo opačného pohlaví - nemusí jednat pouze o soulož, ale může jít též o různé erotické masáže, dotyky na kterékoliv části těla či onanii."

Nadstavba je skutečně je na dohodě maséra a klientky - stejně je to i s cenou za tyto služby, která není nijak regulovaná.

To co píšeš, není v žádném případě pravda. Mnoho salonu provádí speciálně erotické, nebo tantrické masáže pro ženy. I tady o tom byla diskuze a rozhodně se nejedná o milenecký vztah masér klientka ale o regulérní službu. Taktéž se nejedná o žádnou prostituci. Prostituce je něco úplně jiného. Je to sex mezi mužem a ženou(nebo mužem a mužem) U masáže k ničemu takovému nedochází. Masér je oblečený a klientka se jej nedotýká. Tady jsem našla o tom něco na stránkách salonu, který tyto služby poskytuje. Např. v Praze i v každém větším městě je takových salonu plno. Prostituce je když si třeba žena pozve do bytu kde provozuje tyto služby muže, slouží s ním, nebo provádějí orální sex nebo masturbaci za úplatu. Tam o žádnou masáž nejde!

**Masáže jako sexuální služby? Záleží na masérovi

Masérské
služby jsou o sdílení intimity. Intuitivně tak mnoha lidem vyvstane na
paměti otázka, jestli je masér nějak omezen ve svém počínání co se dotyků týče.
Je to na přístupu každého maséra. Mnohá studia mají mimo jiné v nabídce také
tantrické masáže a často dá mnoho práce klientům vysvětlit, že takovéto masáže
nejsou v žádném případě o sexu.
Pokud však masér chce sexuální služby poskytovat, zákon mu v tom
prakticky nijak nebrání.

Toto je pro ty, kteří by měli dojem, že ten kdo poskytuje erotické masáže ženám, dělá něco nezákonného. Jestliže má masér platný živnostenský list, může provádět, jakékoliv masáže! Lymfatické, klasické, reflexní a třeba i erotické!!! A nemusí na každou jednotlivou masáž mít speciální živnostenský list!!! Je to čistě o dohodě, mezi masérem a klientkou a nikomu do toho nic není. Nemůže provádět fyzioterapii! A nazývat se fyzioterapeutem. To je potom podvod. Musel by mít studium na vysoké škole!!!**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
6.10.20 13:53
@Anonymní píše:
@xnoami
jde videt cim nekteri lide premysli.. ja se s tim snazim bojovat.. a ne to este podporovat… jak uz jsem psala dost me to omezuje.. a na takove veci mam normalni vztah s jednim partnerem ale urcite nebudu stat u silnice nebo za vylohou v „nevestinci“ prodavat se.. pro me cit je dost dulezita vec.. fakt takovym bych prala aby si tohle zazily.. Uslava by asi situaci resila tak ze by spojila prijemne s uzitecnym..

Najdi si partnera, který ti bude sex s jinými tolerovat, nebo ideálně z toho bude mít radost. Přijde mi škoda se s tímhle léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.20 14:46

@riccius tam ani tak nejde o tu sexualni touhu jako o to jak se citim.. a jak moc me to omezuje..
jsem hodne citliva osobnost.. s hodne nakraplou psychikou… uz bylo par pokusu tohle vsechno ukoncit.. nastesti neuspesne.. posledni pokus byl cca pred mesicem.. a verte mi.. neni to vysvobozeni.. ale este vetsi kopanec v zivote a je to vsechno jeste mnohem tezsi..
a chlap ktery mi bude tolerovat neveru.. no.. ja sama bych to neunesla.. ja miluju sveho partnera jen to neni zrovna ten typ chlapa kteryho bych v posteli postrebovala..

• Citovat
  • Upravit
14174
6.10.20 15:05

@xnoami

Netuším proč se pořád tak čertíš :-)

Prostituce je u nás regulována pouze místními vyhláškami, takže plnoletí a svéprávní muži i ženy se mohou nechat tantricky/eroticky masírovat co jen snesou.

To co jsem ti citoval je rozhodnutí nejvyššího soudu a právní dopad na tebe jako klientu daného maséra je minimální. Nejsem právník, ale co mě napadají možná omezení:

• Daný salon nemůže maséra přímo zaměstnat, nemůže si dát požadavek na úřad práce (masérka, která by dostala doporučenku z UP by asi byla oprávněně rozezlena :-))
  • Přítomnost masážního salonu s rozšířenými službami v nemocnici nebo škole by byla více než nežádoucí.
  • takový salon je třeba omezen v přístupu k dotacím z EU (bylo b to důvodem o odnětí dotace)
  • Poskytování tanrické masáže neplnoletým je z výše uvedeného trestné

Co se týče vázané živnosti: „Masérské, rekondiční a regenerační služby“ tak skutečně nemají s poskytováním erotických služeb nic společného tj vůbec nic. Spojení " Lymfatické, klasické, reflexní a třeba i erotické!!!" je šílené. :jazyk:. Je to stejné jako chtít po sestrách na reprodukčních klinikách, aby odběry prováděly osobně :zed:

Už několikrát jsem ti vysvětloval, že Tantrické masáže v pojetí „Denisy co občas píše na iDNES“ nemají s tantrou nic společného a to i přesto, že tyto salony s indickými motivy pracují. Ty techniky popsal nějaký sociolog Kramer a připouštím, že mohou fungovat. :think:

Tantrici se pro jen vezou na módní vlně „esoteriky“ - až bude v módě karibská kultura, budou poskytovat „voodoo masáže“. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
6.10.20 16:07
@Anonymní píše:
@riccius tam ani tak nejde o tu sexualni touhu jako o to jak se citim.. a jak moc me to omezuje..
jsem hodne citliva osobnost.. s hodne nakraplou psychikou… uz bylo par pokusu tohle vsechno ukoncit.. nastesti neuspesne.. posledni pokus byl cca pred mesicem.. a verte mi.. neni to vysvobozeni.. ale este vetsi kopanec v zivote a je to vsechno jeste mnohem tezsi..
a chlap ktery mi bude tolerovat neveru.. no.. ja sama bych to neunesla.. ja miluju sveho partnera jen to neni zrovna ten typ chlapa kteryho bych v posteli postrebovala..

Tu psychiku by bylo potřeba vylepšit. Ale možná to je tím, že se nechceš přijmout jaká jsi. S chybami. s pozitivy. Možná máš výčitky, že nejsi „normální“. Ale jsi. Smířit se sám se sebou, nechtít se změnit, to je první krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.10.20 16:26

Zakladatelko (nymfomanko) tak si říkám, diskutuješ tu ještě?
Napiš, jak jsi na tom po 2 letech? ať víme…

Diskutující (náruživky) děkuji vám za vaše příspěvky, aspoň vím, že existujete i jak svou situaci řešíte…

Já se trápím i se svým apetitem 1-2× denně a stačilo by i obden spontánně, porůznu… místo toho mám 1× měsíčně vynuceně, nastejno a ještě se to věkem horší…

Je tohle důvod najít si bokovku nebo k rozchodu? možná ano, už to trvá 5 let…

Nejlepší léta utíkají… a já pořád doufám, že se to zlepší… Co vy na to? Nějaký nápad?
(já,44 let, žena 43 let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
14.10.20 16:32
@michalix píše:
Zakladatelko (nymfomanko) tak si říkám, diskutuješ tu ještě?
Napiš, jak jsi na tom po 2 letech? ať víme…

Diskutující (náruživky) děkuji vám za vaše příspěvky, aspoň vím, že existujete i jak svou situaci řešíte…

Já se trápím i se svým apetitem 1-2× denně a stačilo by i obden spontánně, porůznu… místo toho mám 1× měsíčně vynuceně, nastejno a ještě se to věkem horší…

Je tohle důvod najít si bokovku nebo k rozchodu? možná ano, už to trvá 5 let…

Nejlepší léta utíkají… a já pořád doufám, že se to zlepší… Co vy na to? Nějaký nápad?
(já,44 let, žena 43 let)

zkus bejt lepší v sexu, ať to ženu baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 18:55

Jak se to zove u chlapů-nymfoman? Mám to taky tak, ale bojuju s tím a už jsem to úspěšně zredukoval na 3× denně…pravda, někdy to ještě občas ujede do 3+ :nevim: Jako tréning na dlouhou výdrž nemůžu doporučit jiné volby, ale co dál? Když vidím kus pěkné ženské, hormony se bouří a hned si představuji, co bych s ní všechno dělal…nedejbože, když se mnou začne komunikovat a já jsem myšlenkama někde opravdu hodně hluboko…ehm zahloubán :P
Je to krásné, ale občas otravné. Vyloženě čekám na přechod a pokles libida nebo stejně laděnou partnerku, což je skupina vzácných :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 15:20

Zakladatelka

Určitě se odstupem času ozvu.. ono to asi dost bude partnerem a citama… okolnosti.. starosti.. muselo to skončit a jinde začít.. jsem prázdná..s psychikou ještě níž.. Nic ve me nebudi.. ale jak říkám okolnosti.. nebyla jina možnost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.21 15:08

Zakladatelka

Jsem tu zpět.. opět s jiným partnerem… je těžké najít někoho, kdo je naladěn na stejnou vlnu… během té chvíle co jsem tu nebyla.. jsem měla další zkušenost a to se ženou… z nejlepší kamarádky se to překvapilo tak nevinně na city..
I přes to, že jsem bisex.. při styku jsem nic necítila… opět tu hrála velká role psychika.. a můžu říct, že jsem měla ještě větší zmatek v hlavě než doposud… naštěstí jsem se z toho hodně rychle dostala a teď to s partnerem funguje.. jsme na začátku ale věřím, že to bude konečně to pravý ❤️ 🍀 tak se tu mějte a zase někdy.. budu se na vás těšit ❤️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky