Jsem nymfomanka / nevybouřená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.11.18 12:02
@Anonymní píše:
Já tě chci dooooooomuuuuuu

:lol: To říká skoro každý chlap na nymfomanku. (to tedy já nejsem, jen mám asi trochu větší potřebu) Ale po třech týdnech už toho mají dost a pošlou ji raději dál. Pokud jí tedy nedovolí ještě někoho k tomu. :kytka:
 M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.18 12:10
@MAK2333 píše:
Jojo jasný, to máš recht. Zas chápu z vlastní zkušenosti. Na jednu stranu je to prokletí, ale na tu druhou krása :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , já když vzpomenu na ty své úniky do samoty................. je fakt že po vlastní ose to je vždy když je chuť a bez okolků. A načapal tě už někdo? Petr, p.s.: ty hele konečně jsem potkal někoho kdo má stejné hobby a prožitky jupijej
  • Citovat
  • Upravit
89
16.11.18 12:10

jééé zas mě mluvíš z duše, nic méně já to mám opačně, zatím jsem vždy poznal ženy, které to vítali :)))) Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.18 12:13
@MAK2333 píše:
Jojo jasný, to máš recht. Zas chápu z vlastní zkušenosti. Na jednu stranu je to prokletí, ale na tu druhou krása :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , já když vzpomenu na ty své úniky do samoty................. je fakt že po vlastní ose to je vždy když je chuť a bez okolků. A načapal tě už někdo? Petr, p.s.: ty hele konečně jsem potkal někoho kdo má stejné hobby a prožitky jupijej

Myslím, že je nás mnooohem víc… Ano stalo, ale naštěstí jen v rámci rodiny, ale i tak trapas a okecávání… :oops: :P
 M.

• Citovat
  • Upravit
3968
16.11.18 12:19

mužská vs ženská sexualita v čase

Tak obě sexuality jsou docela dost rozdílné, a v čase se tento rozdíl zvětšuje. Markantní je to u některých už po 40ti, o dalších desetiletích ani nemluvě. Tam se nůžky rozevírají až úplně prasknou! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.11.18 12:19
@Anonymní píše:
Myslím, že je nás mnooohem víc… Ano stalo, ale naštěstí jen v rámci rodiny, ale i tak trapas a okecávání… :oops: :P
M.

jééé a kdo načapal? hele mě v práci sekretářka, to byl mazec brrrrrrrrrrrrrrrrr, ještě že je to zkušená starší žena uffffffffffffffff :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.11.18 12:23

no jo to máš recht, ale pak ten či onen musí být smířen s realitou lidského pudu a to je vždy problém, který pak bortí letité vztahy, myslím. Můj kamarád má doma ženu, která po 40-ceti nemusí vůbec zatímco on velmi..... jak z toho ven? kdo je v právu? A jak to dopadlo? ROZVOD, neustál to, měl sex jinde, žena neměla pochopení a je konec hrůza. Proto si myslím, že je třeba aby na to každý koukal i očima toho druhého… Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.18 13:36
@Anonymní píše: :lol: To říká skoro každý chlap na nymfomanku. (to tedy já nejsem, jen mám asi trochu větší potřebu) Ale po třech týdnech už toho mají dost a pošlou ji raději dál. Pokud jí tedy nedovolí ještě někoho k tomu. :kytka:
M.

No nevím, já se svojima 4ma až 6ti číslama denně bych tě nosil na rukou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.18 13:52
@MAK2333 píše:
jééé a kdo načapal? hele mě v práci sekretářka, to byl mazec brrrrrrrrrrrrrrrrr, ještě že je to zkušená starší žena uffffffffffffffff :lol: :lol: :lol:

To neřeknu :lol: , ale bylo to trapné a tedy v práci, to musí být ještě horší… holt musíš dávat bacha. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.18 13:55
@Anonymní píše:
No nevím, já se svojima 4ma až 6ti číslama denně bych tě nosil na rukou…

Tak to jsi vyjímka. A tvoje žena se má, nebo bude mít… :palec:

• Citovat
  • Upravit
16.11.18 14:29

Brr tady to klouže 8o
P. S. :potlesk: Cenu Karla Friedricha Hieronymuse von Munchausena dostává… dostává… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.18 15:04

Jak dlouho vydržíte bez sexu? Už je to rok a nikdo se mi nelíbí

• Citovat
  • Upravit
89
16.11.18 15:27
@Anonymní píše:
To neřeknu :lol: , ale bylo to trapné a tedy v práci, to musí být ještě horší… holt musíš dávat bacha. :hug:

Jo bacha davam ale kdyz to prijde tak to prijde ???????????? treba budu vybirat vstupne ????. Zivot je boj a ja bojuju co to da, dneska uz 3×????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.18 17:12
@MAK2333 píše:
no jo to máš recht, ale pak ten či onen musí být smířen s realitou …

Proč bych měl mít pochopení pro narkomanii partnera,který nezvládá ovládat svoji sexuální energii a je plně závislým otrokem svého chtíče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
17.11.18 07:47
@Anonymní píše:
Jak dlouho vydržíte bez sexu? Už je to rok a nikdo se mi nelíbí

No než vydržet rok, tak to by se asi radši někdo líbil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky