Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Manžel si dělá cestou k rozvodu?
Asi se zakoukal jinde a tebe s tou druhou srovnává.
Kolik má panmanžel dioptrií. Tlustá ani náhodou. nezobe vysekanej manžel něco, že by mu ty fitness bobule i mozek vysekali.
Dekuji i za tyto nazory vzdy jsem byla sebevedoma a tohle me nejak srazilo
asi bych mu to mela dat precist nemluvi o nicem jinym nez o tom ze furt zeru a ze bych mela ubrat uz ze uz to prehanim pritom ja se necpu nejak hodne a ze jednou jsem ted zhresila burgrr. kingem tak to jsem poslouchala celej den a kdyz se cpu sucharama je to v pohode
@Anonymní píše:
@lucad77 ne to neni, @Magical-eyes asi v tom ze to neumim a nejsem toho priznivec a neumim se k tomu donutit zkousela jsem xkrat nejaky diety jidelnicky ale on je proste na hubeny a to ted udajne nejsem a asi ty 4 kila jsou znat to
Tak když sis vzala někoho takovýho, tak ti nic jiného než zhubnout, asi nezbyde, že? když je toto pro vás nejpodstatnější ![]()
Rozhodně nejsi tlustá, máš úplně normální a zdravou váhu.
Nevěřím že tohle řekl své ženě a přiměl tě myslet si o sobě něco takového.
Chci vidět tvého chlapa
Jestli má tělo taky tak gumové, jako to má v palici ![]()
Tvoje postava je vedlejší, zato tvoje manželství je celkem k politování.
Jinak teda pokud manželovi tvoje nynější figura přijde tlustá, nedovedu si představit, jak by reagoval, kdybys opravdu hodně ztloustla třeba v těhotenství nebo kvůli nemoci. To by s ním asi švihlo.
Pokud tobě samotné přijde, že předtím ses cítila líp, tak holt ta čtyři kila zase zhubni - kvůli sobě. Manžela bych usadila, ať si na podobné komentáře nezvyká. Když se mu něco nelíbí, může to vyjádřit s respektem, ne nesmyslně urážet.
@Anonymní píše:
Dekuji i za tyto nazory vzdy jsem byla sebevedoma a tohle me nejak sraziloasi bych mu to mela dat precist nemluvi o nicem jinym nez o tom ze furt zeru a ze bych mela ubrat uz ze uz to prehanim pritom ja se necpu nejak hodne a ze jednou jsem ted zhresila burgrr. kingem tak to jsem poslouchala celej den a kdyz se cpu sucharama je to v pohode
hele nemáš s tímhle sebestředným pitomcem, co si na tobě hojí svoje mindráky děti, že ne?
Hlavně si je nepořizuj, nepodrží tě až bude potřeba.
Normální chlap by tohle neřekl. U nás je to naopak, přítel si stěžuje, že přibral 10kg, během dvou let. Když mu řeknu, že nemá tolik jíst, tak se směje, že to zase taky ne, že holt se bude muset zase víc hýbat, což docela zanedbává ![]()
Ale ve výsledku stejně řekne, že je aspoň vidět, že se má se mnou dobře ![]()
No tlusta ne, hloupa ano, ze se potrebujes ujistovat o takove kravine na netu?,…
… neoptravujes ho porad dotazy: Pepo, uz mam 59 kg, neprijdu ti tlusta? a on, aby jsi uz prestala otravovat ti rekl: Jo, jsi tlusta!… pri cteni tvych prispevku bych teto situaci i verila…
S takovým si nemůžeš ani pořídit děti. Jak nebudeš po porodu podle lajny nebo plakátu. Tak bude mít chlapec deprese a blbé řeči. Najdi si normálního chlapa.
@Kelsey píše:
S takovým si nemůžeš ani pořídit děti. Jak nebudeš po porodu podle lajny nebo plakátu. Tak bude mít chlapec deprese a blbé řeči. Najdi si normálního chlapa.
hele, treba se ho ona 100× denne pta, zda je tlusta, kdyz pribrala 4kg, a on, uz toho ma plne zuby, tak ji odpovedel - Jo, jsi tlusta… a ona z toho ted dela kovbojku… takovehle blbeny taky existuji… precti si jeji prvni prispevek, moc odusevnele nepusobi