Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Bricho me trapi hrozně prave a i boky, jenže co s tim mam delat aby mi to bricho splasklo![]()
kdyz nejim zeleninu, ovoce, tvarohy, vajicka, me to proste nechutna a nutit se do toho tak mi je akorat z toho soufl. Ted jsem sla z cviceni a pritom tam jsem ve vsem si myslim i dobra, mam silu a i bricho cvicime ale co mam delat
Bez toho, aby ses najedla, břicho nesplaskne. Řeklo ti tu x lidí, že jíš pod míru. Kdo cvičí, potřebuje bílkoviny: maso, vejce, tvaroh, luštěniny. Plus samozřejmě ovoce a zeleninu. Pokud nezvládneš normálně jíst, tak jdi k doktorovi s PPP.
@xkoup21 píše:
Nevěřím, že ti to řekl.
Mi říkali odjakživa kluci, že jsem tlustá a to jsem měla jen 52kg. V zahraničí si o mě zase dělali starost, jestli nejsem anorekticka, přitom viděli, že jím stejné porce, jako oni.
Nevím proč by čeští kluci nejraději měli doma uplnou kostru???
![]()
@Anonymní píše:
@Sonarka dekuju i za tento nazor, ano opravdu chodim cvicit az 4× tydne ale je pravda ze strava je opravdu priserna, problem je v tom ze ja u zdrave stravy nikdy nevydrzela, nejim pecivo, nejim absolutně zeleninu max okurku a papriku, z ovoce max tak hrozno a jinak mi to taky nechutna a cpat se tim na silu nemuzu protoze mi je z toho soufl, nesnidam, obed bud salat nebo proste nejaka ta rychlovka co si budem…varim ale spis pro manzela, ja si z toho dam mensi porci protoze nejsem jedlik nejak moc…kdyz si dam normalni porci pak ji travim do veceramanzel mi s nicim neporadi rika ze si nebude tahat praci domu
ano bricho velky mam a je to hnus a se zatazenym chodim bezne
Ale tak nemyslela jsem velky bricho…spis neforemny, bez formy…to ma hodne zen, co necvici, proto me zarazi, ze ty tolik cvicis…jinak ho mas ale plochy, urcite ne velky…
Je i mozny, ze je to blba fotka, blbej uhel…ja treba taky nesnidam…dam si obed, pak malou svacu a veceri…taky nejim buhvijak zdrave, maso mi nejak prestalo chutnat a ujizdim ted na pecivu…coz neni idealni…i tak me prave udivuje, ze tu figuru mam celkem vyrysovanou…ale mozna hraji roli i geny…tezko rict…ja byla vzdy trochu vic svalnata, nem moc, ale oproti jinym zenam celkem ano a to jsem zadny sport nikdy nedelala, je fakt, ze jsem pomerne gymnasticky nadana, jak rikam, asi geny no…ale u tebe by taky melo byt neco videt, pokud makas v posilce, tak jak pises…mozna fakt podvyziva a kdyz uz jis, tak uplne blbe…kazdopadne jsem nechtela rict, ze jsi tlusta…to ne, to nejsi
![]()
@Nikolwh píše:
Mi říkali odjakživa kluci, že jsem tlustá a to jsem měla jen 52kg. V zahraničí si o mě zase dělali starost, jestli nejsem anorekticka, přitom viděli, že jím stejné porce, jako oni.
Nevím proč by čeští kluci nejraději měli doma uplnou kostru???![]()
Hm, tak to nevím, jaký český kluky myslíš… ![]()
Já znám jen ty, co mají doma pořádný kusy ženských…
Dneska mladý holky, každá macatá, prde. latá v zařízlých mini a je to top.
Já mám 50 kg, 165 cm, jsem rok po porodu a pro všechny moc hubená…
přitom váha stejná jako před otěhotněním.
A tolik lidí, aniž mě by zajímala jejich váha mi tvrdí, jak jsem hubená
to je dávno AUt…
Jj teď je ta móda jinde. Velké pozadí. Za mě především zdravé holky v rozmezí Bmi indexu a hlavně spokojenost sama se sebou v hlavě, to je nejvíc sexy.
![]()
@Nelel12 sice neznam tvoje miry, ale 50kg na 165cm mi prijde teda taky malo. Ja mela jednu dobu 52kg na 165cm a fakt to nebylo hezky, dokonce mi bylo velky i detsky obleceni. Ted mam o 10kg vic jak ty a porad jsem dost hubena, ale ted uz mi ta detska vel. 165 aspon pekne sedi ![]()
@Nelel12 píše:
Hm, tak to nevím, jaký český kluky myslíš…![]()
Já znám jen ty, co mají doma pořádný kusy ženských…
Dneska mladý holky, každá macatá, prde. latá v zařízlých mini a je to top.Já mám 50 kg, 165 cm, jsem rok po porodu a pro všechny moc hubená…
A tolik lidí, aniž mě by zajímala jejich váha mi tvrdí, jak jsem hubená![]()
![]()
přitom váha stejná jako před otěhotněním.
to je dávno AUt…
Tak poměr váha / výška zas tolik nevypovídá. O mě měli srarosti při 58kg / 161cm. Opakovaně jsem byla tázána na anorexii. A podle fotky bych neřekla anorektička, ale dost hubená ano. Jooo, kostnatý vršek jsem měla… Kde ty časy jsou ![]()
@Ernais píše:
@Nelel12 sice neznam tvoje miry, ale 50kg na 165cm mi prijde teda taky malo. Ja mela jednu dobu 52kg na 165cm a fakt to nebylo hezky, dokonce mi bylo velky i detsky obleceni. Ted mam o 10kg vic jak ty a porad jsem dost hubena, ale ted uz mi ta detska vel. 165 aspon pekne sedi
Já to mám spíš geneticky, moje máma to stejné, měla snad ještě míň. Já nosím taky dětský
. Neříkám, mohla bych mít víc, ale já se držím takhle a to jsem bez diet. Jím co chci v rámci normálu, ničím se necpu, prostě v mezích normy. Mám dost pohybu na ten jsem zvyklá.
Ale jaksi mě zarazilo, že mají čeští kluci doma kostry, takhle to nevnímám, vidím doopravdy naopak holky silnější, já si jako kostra nepřijdu☺️️, obyč štíhlá postava. Zakladatelka na fotce buďto chce, aby jí každý chválil a nebo vidí dost mizerně… ![]()
@Kockazvysocan píše:
Tak poměr váha / výška zas tolik nevypovídá. O mě měli srarosti při 58kg / 161cm. Opakovaně jsem byla tázána na anorexii. A podle fotky bych neřekla anorektička, ale dost hubená ano. Jooo, kostnatý vršek jsem měla… Kde ty časy jsou
Hele ve výsledku, když někdo nějak vypadá a výrazně zhubne, ať už proto, že chce nebo prostě starosti, velký shon..tak se každý diví a hnedka nejhorší scénáře. U někoho pár kilo udělá vážně velký údiv. Někdo dává kila léta dolů, dá 10 kg a není to vidět, někdo 2-3 a už je nemocný anorektik ![]()
@Nelel12 píše:
Hele ve výsledku, když někdo nějak vypadá a výrazně zhubne, ať už proto, že chce nebo prostě starosti, velký shon..tak se každý diví a hnedka nejhorší scénáře. U někoho pár kilo udělá vážně velký údiv. Někdo dává kila léta dolů, dá 10 kg a není to vidět, někdo 2-3 a už je nemocný anorektik
Samozřejmě, ale stejná váha / výška u každého vypadá jinak. Tento údaj nevypovídá az tak o tom, jestli je člověk tlustej nebo ne. Svalnata hubená holka může vážit stejně jako tlusťoška ![]()
@Kockazvysocan píše:
Samozřejmě, ale stejná váha / výška u každého vypadá jinak. Tento údaj nevypovídá az tak o tom, jestli je člověk tlustej nebo ne. Svalnata hubená holka může vážit stejně jako tlusťoška
Přesně tak. Já když najela na intenzivní cvičení a zdravou stravu s omezením cukru, tak jsem na kila neztratila skoro nic, ovšem tělo vypadalo jinak a z velikosti 38/40 jsem měla volnou 36.
Bricho me trapi hrozně prave a i boky, jenže co s tim mam delat aby mi to bricho splasklo
kdyz nejim zeleninu, ovoce, tvarohy, vajicka, me to proste nechutna a nutit se do toho tak mi je akorat z toho soufl. Ted jsem sla z cviceni a pritom tam jsem ve vsem si myslim i dobra, mam silu a i bricho cvicime ale co mam delat