Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem se od manzela dozvedela ze pry jsem tlustamerim 175cm a vazim 59 kg a opravdu jsem takova hnusna? Chodim cvicit 3× az 4× tydne silovy trenink i kardio a zacinam tomu vazne verit ze jsem tlusta a hnusna
muzete mi rict narovinu i vase nazory? Dekuju
No a mě přijde, že ti manžel možná vůbec nic neřekl, ale jen ty chceš být ujišťována, jak pěknou postavu máš. ![]()
@Anonymní píše:
@Thomassss z ceho se mam zpevnit kdyz skoro nejim abych nebyla jeste tlustci…nesnidam abych to neposlouchala k obedu si radeji dam salat a vecer me hold honi pak mlsna proto jsem gumova asiale kdyz zacnu bouchat 3 x denně nebo 5× tak zas priberu a to uz na to nebudu mit nerva protoze neoblecu hadry
tak jsem se nemylila, jsi hloupa a to hodne… a jak nekdo psal vyse, tva vaha je tvuj nejmensi problem… ![]()
@Kockazvysocan píše:
No a mě přijde, že ti manžel možná vůbec nic neřekl, ale jen ty chceš být ujišťována, jak pěknou postavu máš.
mam uplne stejny pocit, proste mlada blbenka, co potrebuje slyset, ze ma krasnou postavu…
@Anonymní píše:
Dekuji i za tyto nazory vzdy jsem byla sebevedoma a tohle me nejak sraziloasi bych mu to mela dat precist nemluvi o nicem jinym nez o tom ze furt zeru a ze bych mela ubrat uz ze uz to prehanim pritom ja se necpu nejak hodne a ze jednou jsem ted zhresila burgrr. kingem tak to jsem poslouchala celej den a kdyz se cpu sucharama je to v pohode
Být tebou, tak hned zítra upaluju do odtučňovacího tábora. Takového vepře jsem dlouho neviděla.
A teď vážně, ty utíkej na psychoterapii a pak k rozvodovému právníkovi.
@Anonymní píše:
@Thomassss z ceho se mam zpevnit kdyz skoro nejim abych nebyla jeste tlustci…nesnidam abych to neposlouchala k obedu si radeji dam salat a vecer me hold honi pak mlsna proto jsem gumova asiale kdyz zacnu bouchat 3 x denně nebo 5× tak zas priberu a to uz na to nebudu mit nerva protoze neoblecu hadry
Tak se radši normálně najez a přiměřeně se hýbej
já jím proti tobě jako čuňátko a vážím o 2-3kg víc jak ty na stejnou výšku. Jo a necvičím, jen běhám za dětma
a nemyslím si, že bych byla tlustá, takže ty určitě tlustá nejsi ![]()
Příspěvek upraven 21.08.22 v 20:39
Ne, nejsi tlusta. Mela bys neco delat spis se svym sebevedomim, podle tech reci, co tu vedes, mi prijdes trochu mimo. At to neskonci poruchou prijmu potravy.
Pokud je pravda, ze ti manzel vyklada takove veci, co pises, tak nakopnout do patricnych mist. A radeji drive nez pozdeji. Zni jako sociopat.
@Lykaon píše:
Pošli manžela k očnímu
Spis k psychiatrovi… nebo do haje.
@Oli.Lyon píše:
Pokud cvicis, tak neni možné, abys vážila tak malo. Svaly jsou těžké a vysvalene holky tvého vzrustu budou klidně vazit 75 kg a mit stejnou velikost. V necem kecas.
Taky jsem si to rikala, nehlede na to, ze je sice stihla, ale rozhodne nevypada, ze cvici 3-4h siloveho treninku tydne. Ja pred tehotenstvim posilovala cca ty 4 hodiny tydne (ted jsem to kvuli kojeni musela snizit) a vypadam teda podstatne jinak. Hlavne moje minimalni vaha na 165cm je 60kg pri velikosti S/XS. Jeji vaha a vyska mi prijde jako dost velke sci-fi, pokud tolik cvici. Leda by nejedla, ale to by zas pri tom treninku byla vychrtlejsi. No neco v tom nehraje ![]()
Tlustá nejsi. Dost bych rozmýšlela jestli s tímto mužem zůstanu. Co bude dělat když přibereš v těhotenství 20kg a pak ti 10 zůstane? Taky ti možná popraská kůže prsa nebudou co jsou teď.
S tím jídlem něco udělej, ale rozhodně ho neubírej. Tím si škodíš.
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem se od manzela dozvedela ze pry jsem tlustamerim 175cm a vazim 59 kg a opravdu jsem takova hnusna? Chodim cvicit 3× az 4× tydne silovy trenink i kardio a zacinam tomu vazne verit ze jsem tlusta a hnusna
Pokud bys byla sebevědomá žena, tak by ses na takovou hloupost nemohla ptát.
@Anonymní píše:
Tyjo, tolik cvičit, nejist a že bys za 3 mesice nebyla bikina?
Jestli je manžel vysekany, tak on to dela dobře, takže choď cvicit s nim nebo si najmi trenera ![]()
To rikam jen proto, že je to pro vas životni styl a hezke telo považujete za velkou hodnotu ![]()
Jinak samozrejme tlusta nejsi, ale nazor cizich maminek je ti v tve situaci uplne k prdu ![]()
Podobnýho kok.ota jsem si málem vzala. I když jsem ateista tak díky Bohu.🙏
@Anonymní píše:
Někdo je tlustej (ty to ovšem nejsi) a někdo je blbej (jako tvůj muž).
@Magical-eyes píše:
Tak přestaň papat a vysekej se taky, v čem je problém?
A to na manželovu de. bilitu pomůže?
Co by nekteri dali za to, takhle vypadat..Mas krasnou postavu a tvuj manzel asi jak uz tu bylo receno, ma IQ tolik, co ty vazis.Je nevdecny a tyhle kecy vubec neposlouchej ![]()