Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem se od manzela dozvedela ze pry jsem tlustamerim 175cm a vazim 59 kg a opravdu jsem takova hnusna? Chodim cvicit 3× az 4× tydne silovy trenink i kardio a zacinam tomu vazne verit ze jsem tlusta a hnusna
muzete mi rict narovinu i vase nazory? Dekuju
Dej sem fotku manžela pro větší objektivitu. Myslím ale, že hodnota jeho EQ bude přibližně stejná jako tvoje váha…
Spíš trochu hloupá, když se potřebuješ na takový věci ptát. Chlapa pokud to myslel snad vážně bych usadila, že by se nestihl ani nadechnout…
A viděl manžel někdy tlustou ženu?
Nevím, co ho k takovému komentáři vedlo, ale nejspíš tě chtěl jen ponížit. Tlustá nejsi.
Tak takhle „tlustá“ bych taky chtěla být, asi by to chtělo jiného manžela ![]()
Manžel by asi potřeboval nové brýle, prášek nebo vyměnit doktora. ![]()
Ne nejsi.
@Kunikula Strhana pardon jen me proste zajimaj i ostatni nazory a uplne od jinych lidi nez ty co me znaji..manzel je prave vysekanej no a ja se posledni dobou asi moc rozpapala protoze jsem vzdy vazila tech 55kg a to bylo v poradku…jen jsem si nemyslela ze tohle prohodi dnes ![]()
@Anonymní píše:
@Kunikula Strhana pardon jen me proste zajimaj i ostatni nazory a uplne od jinych lidi nez ty co me znaji..manzel je prave vysekanej no a ja se posledni dobou asi moc rozpapala protoze jsem vzdy vazila tech 55kg a to bylo v poradku…jen jsem si nemyslela ze tohle prohodi dnes
Tak přestaň papat a vysekej se taky, v čem je problém? ![]()
@Anonymní píše:
@Kunikula Strhana pardon jen me proste zajimaj i ostatni nazory a uplne od jinych lidi nez ty co me znaji..manzel je prave vysekanej no a ja se posledni dobou asi moc rozpapala protoze jsem vzdy vazila tech 55kg a to bylo v poradku…jen jsem si nemyslela ze tohle prohodi dnes
Manžel je možná vysekanej, ale místo mozku má v palici nas*ano.
@lucad77 ne to neni, @Magical-eyes asi v tom ze to neumim a nejsem toho priznivec a neumim se k tomu donutit zkousela jsem xkrat nejaky diety jidelnicky ale on je proste na hubeny a to ted udajne nejsem a asi ty 4 kila jsou znat to ![]()
@Anonymní píše:
@lucad77 ne to neni, @Magical-eyes asi v tom ze to neumim a nejsem toho priznivec a neumim se k tomu donutit zkousela jsem xkrat nejaky diety jidelnicky ale on je proste na hubeny a to ted udajne nejsem a asi ty 4 kila jsou znat to
No tak to máš problém
, to by tě kvůli tomu taky mohl vyměnit…
Ahoj, dnes jsem se od manzela dozvedela ze pry jsem tlusta
merim 175cm a vazim 59 kg a opravdu jsem takova hnusna? Chodim cvicit 3× az 4× tydne silovy trenink i kardio a zacinam tomu vazne verit ze jsem tlusta a hnusna
muzete mi rict narovinu i vase nazory? Dekuju