Jsem podle vás taky tlustá?

Anonymní
21.8.22 19:50

Jsem podle vás taky tlustá?

Ahoj, dnes jsem se od manzela dozvedela ze pry jsem tlusta :( merim 175cm a vazim 59 kg a opravdu jsem takova hnusna? Chodim cvicit 3× az 4× tydne silovy trenink i kardio a zacinam tomu vazne verit ze jsem tlusta a hnusna :( muzete mi rict narovinu i vase nazory? Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3047
21.8.22 19:52

Ne, nejsi tlustá. Manžel je asi blb :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13204
21.8.22 19:52
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem se od manzela dozvedela ze pry jsem tlusta :( merim 175cm a vazim 59 kg a opravdu jsem takova hnusna? Chodim cvicit 3× az 4× tydne silovy trenink i kardio a zacinam tomu vazne verit ze jsem tlusta a hnusna :( muzete mi rict narovinu i vase nazory? Dekuju

Dej sem fotku manžela pro větší objektivitu. Myslím ale, že hodnota jeho EQ bude přibližně stejná jako tvoje váha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
21.8.22 19:53

Spíš trochu hloupá, když se potřebuješ na takový věci ptát. Chlapa pokud to myslel snad vážně bych usadila, že by se nestihl ani nadechnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
21.8.22 19:54

A viděl manžel někdy tlustou ženu?

Nevím, co ho k takovému komentáři vedlo, ale nejspíš tě chtěl jen ponížit. Tlustá nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845

Tak takhle „tlustá“ bych taky chtěla být, asi by to chtělo jiného manžela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038

Nevěřím, že ti to řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221

Manžel by asi potřeboval nové brýle, prášek nebo vyměnit doktora. :zed:

Ne nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.22 19:55

@Kunikula Strhana pardon jen me proste zajimaj i ostatni nazory a uplne od jinych lidi nez ty co me znaji..manzel je prave vysekanej no a ja se posledni dobou asi moc rozpapala protoze jsem vzdy vazila tech 55kg a to bylo v poradku…jen jsem si nemyslela ze tohle prohodi dnes :(

• Citovat
  • Upravit
24665
21.8.22 19:56

To je zase nějaká provokace, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13204
21.8.22 19:58
@Anonymní píše:
@Kunikula Strhana pardon jen me proste zajimaj i ostatni nazory a uplne od jinych lidi nez ty co me znaji..manzel je prave vysekanej no a ja se posledni dobou asi moc rozpapala protoze jsem vzdy vazila tech 55kg a to bylo v poradku…jen jsem si nemyslela ze tohle prohodi dnes :(

Tak přestaň papat a vysekej se taky, v čem je problém? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
21.8.22 19:58

Ne, máš hezkou postavu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
21.8.22 19:59
@Anonymní píše:
@Kunikula Strhana pardon jen me proste zajimaj i ostatni nazory a uplne od jinych lidi nez ty co me znaji..manzel je prave vysekanej no a ja se posledni dobou asi moc rozpapala protoze jsem vzdy vazila tech 55kg a to bylo v poradku…jen jsem si nemyslela ze tohle prohodi dnes :(

Manžel je možná vysekanej, ale místo mozku má v palici nas*ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.22 20:01

@lucad77 ne to neni, @Magical-eyes asi v tom ze to neumim a nejsem toho priznivec a neumim se k tomu donutit zkousela jsem xkrat nejaky diety jidelnicky ale on je proste na hubeny a to ted udajne nejsem a asi ty 4 kila jsou znat to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13204
21.8.22 20:02
@Anonymní píše:
@lucad77 ne to neni, @Magical-eyes asi v tom ze to neumim a nejsem toho priznivec a neumim se k tomu donutit zkousela jsem xkrat nejaky diety jidelnicky ale on je proste na hubeny a to ted udajne nejsem a asi ty 4 kila jsou znat to :nevim:

No tak to máš problém :think:, to by tě kvůli tomu taky mohl vyměnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková