Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Co ti na to říct. Co chceš slyšet? Tlustá nejsi. Ale vycvičené tělo taky nemáš, nezdá se mi, že bys měla svalstvo, které by odpovídalo tomu, že dlouhodobě cvičíš 4× týdně silový trénink. A to říkám z pozice někoho, kdo před dětmi 4× týdně cvičil
teď po dětech vypadám podobně jako ty. Hubená postava, ale nezpevněná. Diety nepotřebuješ, ale pokud nejsi spokojená, zkus to tělo zpevnit. A přítele bych kopla víš kam za ty řeči ![]()
@Sája2617 píše:
Chci vidět tvého chlapaJestli má tělo taky tak gumové, jako to má v palici
Vyrýsovaná guma
…tak to mi to připomíná, že se blíží září a že nás čeká návštěva papírnictví…tam mě ten smích přejde…
@Anonymní píše:
Dekuji i za tyto nazory vzdy jsem byla sebevedoma a tohle me nejak sraziloasi bych mu to mela dat precist nemluvi o nicem jinym nez o tom ze furt zeru a ze bych mela ubrat uz ze uz to prehanim pritom ja se necpu nejak hodne a ze jednou jsem ted zhresila burgrr. kingem tak to jsem poslouchala celej den a kdyz se cpu sucharama je to v pohode
Promiň, ale čím víc detailů píšeš, tím víc z toho tvůj manžel vychází jako (potenciální) psychický tyran. Pozor na to nebo to nepěkně skončí. Jak už jsem psala, základem všeho je respekt a ten on evidentně nemá. Abys doma směla jíst jen jídlo typu suchary, to už je hodně za hranou…
@Anonymní píše:
@lucad77 ne to neni, @Magical-eyes asi v tom ze to neumim a nejsem toho priznivec a neumim se k tomu donutit zkousela jsem xkrat nejaky diety jidelnicky ale on je proste na hubeny a to ted udajne nejsem a asi ty 4 kila jsou znat to
Manžel je na hubený a ty jsi na povrchní bezmozky?
@Anonymní píše:
@Kunikula Strhana pardon jen me proste zajimaj i ostatni nazory a uplne od jinych lidi nez ty co me znaji..manzel je prave vysekanej no a ja se posledni dobou asi moc rozpapala protoze jsem vzdy vazila tech 55kg a to bylo v poradku…jen jsem si nemyslela ze tohle prohodi dnes
Tobě jsou 3, že „papáš“?
BMI nemáš ani 20 a jakkoli je BMI nespolehlivý ukazatel, tak tohle je spíše už dost nízká váha. Co manžílek, má pekáč buchet a zvedá činky malíčkem?
@Thomassss z ceho se mam zpevnit kdyz skoro nejim abych nebyla jeste tlustci…nesnidam abych to neposlouchala k obedu si radeji dam salat a vecer me hold honi pak mlsna proto jsem gumova asi
ale kdyz zacnu bouchat 3 x denně nebo 5× tak zas priberu a to uz na to nebudu mit nerva protoze neoblecu hadry
Jinak skvělý způsob jak se zbavit přebytečné váhy, asi tak odhadem 85 kg je udělat z manžela ex-manžela.
@Anonymní píše:
@Thomassss z ceho se mam zpevnit kdyz skoro nejim abych nebyla jeste tlustci…nesnidam abych to neposlouchala k obedu si radeji dam salat a vecer me hold honi pak mlsna proto jsem gumova asiale kdyz zacnu bouchat 3 x denně nebo 5× tak zas priberu a to uz na to nebudu mit nerva protoze neoblecu hadry
To jsi se teda nechala pěkně zmanipulovat. Do čeho všeho si ještě necháš od toho psychopata kecat? Chození na záchod, spánek, sex,…?
@Anonymní píše:
@Thomassss z ceho se mam zpevnit kdyz skoro nejim abych nebyla jeste tlustci…nesnidam abych to neposlouchala k obedu si radeji dam salat a vecer me hold honi pak mlsna proto jsem gumova asiale kdyz zacnu bouchat 3 x denně nebo 5× tak zas priberu a to uz na to nebudu mit nerva protoze neoblecu hadry
Ale to je právě na tom těle vidět, že nepřijímáš žádné bílkoviny a jíš jen cukry… nemáš svalstvo, musíš jíst bílkoviny a cvičit.
Ale nemá cenu ti tu cokoliv vysvětlovat, máš problém v hlavě.
Tak nejez, ať teda nepřibereš
![]()
@Anonymní píše:
A dobře děláš! Možná bys měla jíst ob den
… Vy se s manželem k sobě neskutečně hodíte ![]()
Ale je škoda, že ho trápíš tím, že málo cvičíš…
Pokud cvicis, tak neni možné, abys vážila tak malo. Svaly jsou těžké a vysvalene holky tvého vzrustu budou klidně vazit 75 kg a mit stejnou velikost. V necem kecas.