Jsem podle vás taky tlustá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3958
21.8.22 20:17

Co ti na to říct. Co chceš slyšet? Tlustá nejsi. Ale vycvičené tělo taky nemáš, nezdá se mi, že bys měla svalstvo, které by odpovídalo tomu, že dlouhodobě cvičíš 4× týdně silový trénink. A to říkám z pozice někoho, kdo před dětmi 4× týdně cvičil ;) teď po dětech vypadám podobně jako ty. Hubená postava, ale nezpevněná. Diety nepotřebuješ, ale pokud nejsi spokojená, zkus to tělo zpevnit. A přítele bych kopla víš kam za ty řeči :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
21.8.22 20:17

Divný jste oba. To je horší, než být tlustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13205
21.8.22 20:18
@Sája2617 píše:
Chci vidět tvého chlapa :D Jestli má tělo taky tak gumové, jako to má v palici :roll:

Vyrýsovaná guma :mrgreen:…tak to mi to připomíná, že se blíží září a že nás čeká návštěva papírnictví…tam mě ten smích přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
21.8.22 20:18
@Anonymní píše:
Dekuji i za tyto nazory vzdy jsem byla sebevedoma a tohle me nejak srazilo :( asi bych mu to mela dat precist nemluvi o nicem jinym nez o tom ze furt zeru a ze bych mela ubrat uz ze uz to prehanim pritom ja se necpu nejak hodne a ze jednou jsem ted zhresila burgrr. kingem tak to jsem poslouchala celej den a kdyz se cpu sucharama je to v pohode

Promiň, ale čím víc detailů píšeš, tím víc z toho tvůj manžel vychází jako (potenciální) psychický tyran. Pozor na to nebo to nepěkně skončí. Jak už jsem psala, základem všeho je respekt a ten on evidentně nemá. Abys doma směla jíst jen jídlo typu suchary, to už je hodně za hranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
21.8.22 20:21
@Anonymní píše:
@lucad77 ne to neni, @Magical-eyes asi v tom ze to neumim a nejsem toho priznivec a neumim se k tomu donutit zkousela jsem xkrat nejaky diety jidelnicky ale on je proste na hubeny a to ted udajne nejsem a asi ty 4 kila jsou znat to :nevim:

Manžel je na hubený a ty jsi na povrchní bezmozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
21.8.22 20:22

Váha je tvůj nejmenší problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
@Anonymní píše:
@Kunikula Strhana pardon jen me proste zajimaj i ostatni nazory a uplne od jinych lidi nez ty co me znaji..manzel je prave vysekanej no a ja se posledni dobou asi moc rozpapala protoze jsem vzdy vazila tech 55kg a to bylo v poradku…jen jsem si nemyslela ze tohle prohodi dnes :(

Tobě jsou 3, že „papáš“?
BMI nemáš ani 20 a jakkoli je BMI nespolehlivý ukazatel, tak tohle je spíše už dost nízká váha. Co manžílek, má pekáč buchet a zvedá činky malíčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Thomassss z ceho se mam zpevnit kdyz skoro nejim abych nebyla jeste tlustci…nesnidam abych to neposlouchala k obedu si radeji dam salat a vecer me hold honi pak mlsna proto jsem gumova asi :( ale kdyz zacnu bouchat 3 x denně nebo 5× tak zas priberu a to uz na to nebudu mit nerva protoze neoblecu hadry

• Citovat
  • Upravit
3139
21.8.22 20:25

Jinak skvělý způsob jak se zbavit přebytečné váhy, asi tak odhadem 85 kg je udělat z manžela ex-manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
21.8.22 20:26
@Anonymní píše:
@Thomassss z ceho se mam zpevnit kdyz skoro nejim abych nebyla jeste tlustci…nesnidam abych to neposlouchala k obedu si radeji dam salat a vecer me hold honi pak mlsna proto jsem gumova asi :( ale kdyz zacnu bouchat 3 x denně nebo 5× tak zas priberu a to uz na to nebudu mit nerva protoze neoblecu hadry

8o To jsi se teda nechala pěkně zmanipulovat. Do čeho všeho si ještě necháš od toho psychopata kecat? Chození na záchod, spánek, sex,…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
21.8.22 20:27
@Anonymní píše:
@Thomassss z ceho se mam zpevnit kdyz skoro nejim abych nebyla jeste tlustci…nesnidam abych to neposlouchala k obedu si radeji dam salat a vecer me hold honi pak mlsna proto jsem gumova asi :( ale kdyz zacnu bouchat 3 x denně nebo 5× tak zas priberu a to uz na to nebudu mit nerva protoze neoblecu hadry

Ale to je právě na tom těle vidět, že nepřijímáš žádné bílkoviny a jíš jen cukry… nemáš svalstvo, musíš jíst bílkoviny a cvičit.
Ale nemá cenu ti tu cokoliv vysvětlovat, máš problém v hlavě.
Tak nejez, ať teda nepřibereš :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13205
21.8.22 20:28
@Anonymní píše:

A dobře děláš! Možná bys měla jíst ob den :think:… Vy se s manželem k sobě neskutečně hodíte :palec:
Ale je škoda, že ho trápíš tím, že málo cvičíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
21.8.22 20:28

Pokud cvicis, tak neni možné, abys vážila tak malo. Svaly jsou těžké a vysvalene holky tvého vzrustu budou klidně vazit 75 kg a mit stejnou velikost. V necem kecas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková