Jsem škrt ...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Petruna21 píše:
@Evulina Já bych třeba nedokázala přítelovi lhát o ceně nebo mu to vůbec neříctjen že my jsme s přítelem stejný on si taky rád kupuje různé věci do auta, motorku, pc apob a že jsou to kolikrát pálky
to je mu zase jebn* a musí to mít hned
např. s motorkou jednoho dne ráno si usmyslil že by chtěl zas motorku začali jsme hledat ten den jsme pro ní jeli ještě do Prahy a stála 17 000,– holky mě omývali myslela jsem že zkolabuji za motorku tolik peněz radši si koupím boty
![]()
![]()
Nepřeklepla jsi se?
Motorka jen 17tisíc?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 Ne 17 000,– ale je to kroska tak že prostě spíše do lesa apob
může sice na silnici ale spíš lesy a takové ty terény. No jo 17 000,– samotná motorka do toho přepis, pojistka, nové díly ejhle a vyhoupli jsme se na 30 000,–
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 Já si řeknu, že stejně zůstane nepoužitý ležet na dně šuplíku a po čase se vyhodí, asi závisí na nastavení každé z nás, já mám svoji oblíbenou kosmetiku na kterou nejsem alergická (dokud jsem se musela líčit do práce pořád mi lezly pupínky a vyrážky) a ta mi vydrží dost dlouho (hodně používám saloos a Natura Siberica).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka No jako mě ten balzám též leží doma občas se s ním napatlám ale mám jich tolik že prostě používám teď jiný no
Jako jak sem psala používám balzámy, lesky a řasenky pudry, make-upy vůbec též mi to nedělá moc dobře na pokožku tak že to též nepoužívám
já mám třeba ráda značku eos mají výborné krémy na ruce i balzámy ale není to moc levné taky nů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
@Borůvka1990 Ne 17 000,– ale je to kroska tak že prostě spíše do lesa apobmůže sice na silnici ale spíš lesy a takové ty terény. No jo 17 000,– samotná motorka do toho přepis, pojistka, nové díly ejhle a vyhoupli jsme se na 30 000,–
![]()
Jasně, ono to koupí teprve začíná
![]()
Manžel si před pár lety taky z ničeho nic usmyslil motorku, do dvou dnů dostal tip od známého a jel pro zánovní enduro, přesnou částku si nepamatuju, ale bylo to ke 200tis. První rok na ní jezdil pořád, druhý rok skoro vůbec a třetí jí prodal
Další rok si uvědomil, že mu endurko chybí, tak jsem mu to rozmluvila. On měl před 12ti lety silniční téměř za půl mega, prodal jí se ztrátou. My se po nějaký době seznámilx. Když byl syn mimčo, tak se zmínil o silniční a s tím jsem teda nesouhlasila. Bála jsem se, aby se nezabil. Enduro mi zas tak nevadilo a navíc, už jsem ho znala, tušila jsem že ho to bude bavit chvilku.
Teď už tak nerozhazuje, posledních asi 5 let je zodpovědný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Jasně, ono to koupí teprve začíná![]()
Manžel si před pár lety taky z ničeho nic usmyslil motorku, do dvou dnů dostal tip od známého a jel pro zánovní enduro, přesnou částku si nepamatuju, ale bylo to ke 200tis. První rok na ní jezdil pořád, druhý rok skoro vůbec a třetí jí prodal
![]()
Další rok si uvědomil, že mu endurko chybí, tak jsem mu to rozmluvila. On měl před 12ti lety silniční téměř za půl mega, prodal jí se ztrátou. My se po nějaký době seznámilx. Když byl syn mimčo, tak se zmínil o silniční a s tím jsem teda nesouhlasila. Bála jsem se, aby se nezabil. Enduro mi zas tak nevadilo a navíc, už jsem ho znala, tušila jsem že ho to bude bavit chvilku.
Teď už tak nerozhazuje, posledních asi 5 let je zodpovědný.
Jó to máš pravdu koupí to začíná ale to potom už není taky moc skvělý
potřebuji tam to a tam to a bla bla ![]()
No u nás je to ale to samé měli jsme jednu tu jsme prodali a řekl že už nechce pak ho to čaplo a že chce opět motorku tak jsme pro ní jeli a veřím že brzo se též prodá jako ta první ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Jo, máš pravdu no..já jen že tohle jsem právě taky slyšela jakože „za co“..když mě z vesnice jedna babka, co tady stříhá důchodce a chlapy, ostříhá za stovku..ale když jsem viděla, jak stříhá, neměla jsem k ní odvahu jít..O té kadeřnici a ceně ale muž ví, nemám odvahu mu říkat jen ty fakt vysoké ceny..jako za ty boty či mlýnek..![]()
![]()
Příspěvek upraven 11.01.18 v 15:08
No právě, připlatíš si za boty, aby je nešili někde v Číně při dlouhé směně, ale je ti líto zaplatit práci české kadeřnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka píše:
@Petruna21 Já si řeknu, že stejně zůstane nepoužitý ležet na dně šuplíku a po čase se vyhodí, asi závisí na nastavení každé z nás, já mám svoji oblíbenou kosmetiku na kterou nejsem alergická (dokud jsem se musela líčit do práce pořád mi lezly pupínky a vyrážky) a ta mi vydrží dost dlouho (hodně používám saloos a Natura Siberica).
Tak samozřejmě, líčit se není ničí povinnost
Já mám taky citlivou pleť (pupínky se mi naštěstí netvoří), takže tu kvalitní a často dražší si kupuji, protože po levné nekvalitní se mi tvoří rudá vyrážka na obličeji, která i dost svědí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Jó to máš pravdu koupí to začíná ale to potom už není taky moc skvělýpotřebuji tam to a tam to a bla bla
No u nás je to ale to samé měli jsme jednu tu jsme prodali a řekl že už nechce pak ho to čaplo a že chce opět motorku tak jsme pro ní jeli a veřím že brzo se též prodá jako ta první
Jó, koukám že tu je podobnost
A nakonec, jako důchodci budou jezdit ve veteránu
My už jednoho máme, ještě není dodělaný, ale asi tak za třicet let bude
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
No právě, připlatíš si za boty, aby je nešili někde v Číně při dlouhé směně, ale je ti líto zaplatit práci české kadeřnici
Ale jo, jak píšu výše, máš pravdu..asi už mě muž v něčem přeci jen za ty roky, co jsme spolu, „naočkoval“
Vždycky přijdu od té kadeřnice a když slyší, kolik to stálo, klepe si na čelo, tváří se trochu naštvaně a řekne např. „peníze za nic, stejně to na tobě není vidět“
A doporučuje právě tu paní z vesnice za stovku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Jó, koukám že tu je podobnost![]()
A nakonec, jako důchodci budou jezdit ve veteránu
My už jednoho máme, ještě není dodělaný, ale asi tak za třicet let bude
![]()
![]()
Jó no
vždy musí mít všechno HNED a pak ho to za měsíc omrzí to samé že chce PlayStation 4 limitovanou edici a že na to potřebuje plno her ty hry na to jsou drahé jedna 1500,– máme jich doma 9
a myslíš že to hraje? Ne nehraje hrál to tak měsíc co si ho koupil ale tak důležité je že ho potřeboval a teď se na něj práší
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Ale jo, jak píšu výše, máš pravdu..asi už mě muž v něčem přeci jen za ty roky, co jsme spolu, „naočkoval“Vždycky přijdu od té kadeřnice a když slyší, kolik to stálo, klepe si na čelo, tváří se trochu naštvaně a řekne např. „peníze za nic, stejně to na tobě není vidět“
A doporučuje právě tu paní z vesnice za stovku..
A kdybys přišla nehezky ostříhaná od té paní za stovku, tak by ti to pochválil?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
A kdybys přišla nehezky ostříhaná od té paní za stovku, tak by ti to pochválil?
Nevím, možná kdyby to stálo stovku, tak i jo ![]()
Ale zkoušet to nemám odvahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Nevím, možná kdyby to stálo stovku, tak i jo
Ale zkoušet to nemám odvahu
To ti věřím, přece jen se člověk nechce lekat, když potká svůj výraz v zrcadle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
To ti věřím, přece jen se člověk nechce lekat, když potká svůj výraz v zrcadle
I když..teď v zimě v období čepic bych byla za příšerku akorát nejvíc doma, venku a v krámech bych měla tvrdošíjně napařenou čepici a do jara by to mohlo odrůst ![]()
No já třeba toho pána, co se o něj staráme, stříhám sama a nechci se chvástat, ale připadá mi, že je líp ostříhaný, než od té paní, od ní jsem tam našla docela po stranách zuby..jako jo, stálo to za chlapa tehdy 50,– Kč, fakt levný..ale stejně už tři roky stříhám pana domácího radši sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit