Jsem škrt ...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
18.1.18 17:45
@Borůvka1990 píše:
To je přesně ono :think:Taky je u Tebe takový vítr? Tady je vichřice. Jsme obklopeni lesy, skrz vedou el vedení a jestli někde spadne strom na dráty, tak jsme minimálně na 24 hodin bez elektřiny :lol: V říjnu byla taky vichřice a my byly bez el 4dny :pocitac:

Nevím zda jsem psala něco o větru ale je tady extrémně silný :mrgreen: :think: bojím se že mi to vysklí balkón :cert: hele s těmi kabeli to mají i rodiče jak bylo před Vánoci ten vychr tak byli bez elektriky týden nebyli schopný to opravit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.1.18 18:34
@Petruna21 píše:
Nevím zda jsem psala něco o větru ale je tady extrémně silný :mrgreen: :think: bojím se že mi to vysklí balkón :cert: hele s těmi kabeli to mají i rodiče jak bylo před Vánoci ten vychr tak byli bez elektriky týden nebyli schopný to opravit :cert:

Asi jsi nic o větru nepsala, nevím :think: Proč by Ti to mělo vysklít balkon? 8o U nás už uletěly plachty ze dřeva :mrgreen: Zítra ráno je budu hledat po lese :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
18.1.18 19:20
@Borůvka1990 píše:
Asi jsi nic o větru nepsala, nevím :think: Proč by Ti to mělo vysklít balkon? 8o U nás už uletěly plachty ze dřeva :mrgreen: Zítra ráno je budu hledat po lese :P

Jelikož se mi úplně klepou okna na balkóne 8o :mrgreen: ale jako že hodně!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.1.18 19:48
@Petruna21 píše:
Jelikož se mi úplně klepou okna na balkóne 8o :mrgreen: ale jako že hodně!! :lol:

To by se ale vysklít nemělo :lol: Tady už nešla elektřina, jen jsem Ti to odeslala a zhaslo :P Manžel byl zrovna u setry a volal mi, že už jede domů, ať nezapaluju svíčky, abych domů zase,,něco" nepozvala :mrgreen: Pozdě, během tý doby opakovaně vypínali proud, nešel vždycky tak půl hoďky, pak pět minut jo, tak jsem zapálila šest svíček :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
18.1.18 19:59
@Borůvka1990 píše:
To by se ale vysklít nemělo :lol: Tady už nešla elektřina, jen jsem Ti to odeslala a zhaslo :P Manžel byl zrovna u setry a volal mi, že už jede domů, ať nezapaluju svíčky, abych domů zase,,něco" nepozvala :mrgreen: Pozdě, během tý doby opakovaně vypínali proud, nešel vždycky tak půl hoďky, pak pět minut jo, tak jsem zapálila šest svíček :oops: :lol:

Jéjé no je tam hrozné počasí :cert: no přítelovi se to už stalo když byl menší tak měl postel takhle pod oknem jako po balkonovým a ono se to vysklilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.1.18 20:43
@Petruna21 píše:
Jéjé no je tam hrozné počasí :cert: no přítelovi se to už stalo když byl menší tak měl postel takhle pod oknem jako po balkonovým a ono se to vysklilo :roll:

8o To mi ani neříkej 8o To muselo být hrozné :? :? :nevim: Poranilo ho to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
18.1.18 21:06
@Borůvka1990 píše:
8o To mi ani neříkej 8o To muselo být hrozné :? :? :nevim: Poranilo ho to?

Naštěstí ne ale celé se vysklelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat