Jsem škrt ...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
17.1.18 20:04
@Borůvka1990 píše:
Tak přesně takhle to mám já, tedy jako Tvůj mužský, akorát že dostávám nevyžádaný rady a názory :lol: Nemůžu s ním jít nakupovat ani hadry, on by vybíral i to :P

Jsme na tom asi stejně :lol: :palec: šla jsem jednou a to vybral vše za mě a že jdeme už ke kase akorát mi to nechal zkusit to bylo vše :mrgreen: ale musím říct že vybral dobře ty věci ráda nosím ale kdyby jsi ho viděla jak to vzal z toho věšáku dal mi to do kabinky řekl jo to je dobrý sluší ti to a jdeme a bylo po nákupu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.1.18 20:49
@Petruna21 píše:
Jsme na tom asi stejně :lol: :palec: šla jsem jednou a to vybral vše za mě a že jdeme už ke kase akorát mi to nechal zkusit to bylo vše :mrgreen: ale musím říct že vybral dobře ty věci ráda nosím ale kdyby jsi ho viděla jak to vzal z toho věšáku dal mi to do kabinky řekl jo to je dobrý sluší ti to a jdeme a bylo po nákupu :lol: :lol:

Jó to znám :lol: Horší když si vybírám určitý věci, jako boty nebo bundu, to zkoumá i švy, štítky atd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
17.1.18 20:59
@Borůvka1990 píše:
Jó to znám :lol: Horší když si vybírám určitý věci, jako boty nebo bundu, to zkoumá i švy, štítky atd :roll:

Jééé tak to naštěstí nedělá :roll: :lol: přítel je takový že mi moc do ničeho nekecá vlastě dá se říci že vůbec do ničeho tak že aspoň tak :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.1.18 21:03
@Petruna21 píše:
Jééé tak to naštěstí nedělá :roll: :lol: přítel je takový že mi moc do ničeho nekecá vlastě dá se říci že vůbec do ničeho tak že aspoň tak :dance: :dance:

Mě třeba doma taky do ničeho nekecá a při nákupech jídla, drogérkya tak taky ne. Ale když je u mě a nakupuju elektro, boty a podstatný věci, tak to se vyjadřuje :lol: Ale on pozná když přestřelí a musí si dát pusu na zámek :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
17.1.18 21:11
@Borůvka1990 píše:
Mě třeba doma taky do ničeho nekecá a při nákupech jídla, drogérkya tak taky ne. Ale když je u mě a nakupuju elektro, boty a podstatný věci, tak to se vyjadřuje :lol: Ale on pozná když přestřelí a musí si dát pusu na zámek :jazyk: :lol:

Tak to je správné :P :lol: :palec: do určitých věcí nemají co kecat :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.1.18 21:45
@Petruna21 píše:
Tak to je správné :P :lol: :palec: do určitých věcí nemají co kecat :cert: :mrgreen:

Přesně :palec: Navíc my jsme přece uvědomělé a také jim do jistých věcí nekecáme, no ne? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.1.18 21:49
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Chci sem napsat svůj problém, neb začínám poslední dobou cítit, jak se vymykám “normálu”… Je mi 23, pracuji, práci i plat mám dobrý. 2 roky žiji s partnerem v domácnosti. Moje měsíční utrata za sebe samotnou činí 500-1000 - ale to maximálně Kč. Do toho počítám telefon, kafíčka, zábavu, oblečení. Je mi líto za cokoliv dát peníze. Jsem hezká holka, spousta lidi ocení můj styl oblékání, umím si nakoupit oblečení pěkně i levně, nebo si jednou za delší čas koupím něco dražšího… umím se namalovat i upravit. Nicméně, je mi líto vyhazovat peníze i za toto, hrozně se vždy přemlouvám, ze přeci jednou za čas si mohu udělat radost, jednou za čas mohu zajít s kamarády někam apod. Dnes už mi řekl i můj přítel, ze jsem poměrně extrém. Potkala jsem totiž dnes moji sestřenici, umělý rasy, nehty, hodně kouří a tak, a stěžovala si, jak žije v výplaty k výplatě. Načež já, že já si min 10 tisíc měsíčně odložím, teď začínám splácet krásný byt na hypotéku, ale stejně 8-10K měsíčně na stranu dám. Říkám si, zda jsem opravdu takový extrém, když denodenně přijdu z práce, umyji byt a pak si sednu a něco si studuji a defakto se nebavím…
Díky za názory. :) :kytka:

tak to je super, zavidim ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
17.1.18 22:05
@Borůvka1990 píše:
Přesně :palec: Navíc my jsme přece uvědomělé a také jim do jistých věcí nekecáme, no ne? :nevim: :mrgreen:

Přesně tak :lol: :palec: tak co oni by měli kecat nám do určitých věci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.1.18 13:51
@Petruna21 píše:
Přesně tak :lol: :palec: tak co oni by měli kecat nám do určitých věci :cert:

Ale furt jsme na tom dobře, některé jsou na tom hůř :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
18.1.18 13:59
@Borůvka1990 píše:
Ale furt jsme na tom dobře, některé jsou na tom hůř :?

To každopádně :? když tu kolikrát čtu ty diskuse jak některý ženské mají doma úplně exzoty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.1.18 14:34
@Petruna21 píše:
To každopádně :? když tu kolikrát čtu ty diskuse jak některý ženské mají doma úplně exzoty :think:

No právě ;) Není den, aby se tu taková témata neobjevila ;) Má to jistou podobnost a občas je to jako přes kopírák :zed:

Člověk si díky tomu uvědomuje, jaké štěstí má za to, co má doma. Dneska mi manžel říkal, že se jeden z jeho kamarádů rozvádí. Po cca 5ti letech. Zrovna jsme říkali, jak to Ti lidé stíhají. I manžel říkal že mu připadá, že jsme spolu rok, a né skoro jedenáct let. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
18.1.18 15:09
@Borůvka1990 píše:
No právě ;) Není den, aby se tu taková témata neobjevila ;) Má to jistou podobnost a občas je to jako přes kopírák :zed:Člověk si díky tomu uvědomuje, jaké štěstí má za to, co má doma. Dneska mi manžel říkal, že se jeden z jeho kamarádů rozvádí. Po cca 5ti letech. Zrovna jsme říkali, jak to Ti lidé stíhají. I manžel říkal že mu připadá, že jsme spolu rok, a né skoro jedenáct let. :nevim:

Je to hrozné no :? ale jak píšeš takové podobné témata jsou tady vážné denodenně že manžel tamto, a tamto já jsem šťastná a fakt jsem ráda že mám takového přítele jakého mám :andel:.
No nám to též nepřijde že by jsme spolu byli takovou dobu teď spolu budeme 6 let a je to prostě jak kdyby jsme spolu byli chvilku a furt si máme co říci a prostě vše taky to nechápu že někteří se rozvádí hned takhle krátce :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.1.18 16:23
@Petruna21 píše:
Je to hrozné no :? ale jak píšeš takové podobné témata jsou tady vážné denodenně že manžel tamto, a tamto já jsem šťastná a fakt jsem ráda že mám takového přítele jakého mám :andel:.
No nám to též nepřijde že by jsme spolu byli takovou dobu teď spolu budeme 6 let a je to prostě jak kdyby jsme spolu byli chvilku a furt si máme co říci a prostě vše taky to nechápu že někteří se rozvádí hned takhle krátce :nevim: :nevim:

Je to právě divný. Zkrátka neveřím, že si ani jeden nevšimnul už před svatbou, že se k sobě nehodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
18.1.18 16:48
@Borůvka1990 píše:
Je to právě divný. Zkrátka neveřím, že si ani jeden nevšimnul už před svatbou, že se k sobě nehodí :nevim:

O tom kolikrát též přemýšlím 8o ani se vezmnou za svatbu dají plno peněz a během pár let se rozvedou a nesnášejí se tak to prostě nepochopím jak se rychle začnou až tak nesnášet :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.1.18 17:35
@Petruna21 píše:
O tom kolikrát též přemýšlím 8o ani se vezmnou za svatbu dají plno peněz a během pár let se rozvedou a nesnášejí se tak to prostě nepochopím jak se rychle začnou až tak nesnášet :roll: :roll:

To je přesně ono :think:

Taky je u Tebe takový vítr? Tady je vichřice. Jsme obklopeni lesy, skrz vedou el vedení a jestli někde spadne strom na dráty, tak jsme minimálně na 24 hodin bez elektřiny :lol: V říjnu byla taky vichřice a my byly bez el 4dny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat