Jsem škrt ...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Petruna21 píše:
No já jsem trošku blázen tak že si myslím že mě to vyjde na majlant![]()
ale musím se krotit
hele kočárek už mám vybraný a ten se mi líbí už takovou dobu že prostě jiný nechci
Krásný
V tom se bude miminku krásně jezdit
Ale oblečky se nevyplatí kupovat drahý, fakt rychle rostou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Krásný![]()
V tom se bude miminku krásně jezdit
Ale oblečky se nevyplatí kupovat drahý, fakt rychle rostou
Jo když jsem ho poprvé viděla byla jsem z něho nadšená a prostě ho chci
tak že mi ho budou kupovat rodiče
.
Jo já vím
dnes jsem narazila v globusu na dvě krásné body a byli ve slevě za 75,– tak to jsem tam nemohla nechat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Jo když jsem ho poprvé viděla byla jsem z něho nadšená a prostě ho chcitak že mi ho budou kupovat rodiče
.
Jo já vímdnes jsem narazila v globusu na dvě krásné body a byli ve slevě za 75,– tak to jsem tam nemohla nechat
![]()
No vidíš, super dar miminku od babi a dědy
Víš že já taky kdysi kupovala jako první bodýčka?
A pak čepičky a pletené capáčky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
No vidíš, super dar miminku od babi a dědyVíš že já taky kdysi kupovala jako první bodýčka?
A pak čepičky a pletené capáčky
No prostě mi to padlo do oka a říkám musím to koupit
..
Přesně tak bude to mít od babičky a dědi ![]()
Pletené čepičky se mi líbí tady na emiminu tak jsem si už dvě objednala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
No prostě mi to padlo do oka a říkám musím to koupit![]()
..
Přesně tak bude to mít od babičky a dědi
Pletené čepičky se mi líbí tady na emiminu tak jsem si už dvě objednala![]()
Tak to já kočárek vybírala pečlivě
Dlooouho. Pátrala jsem na netu, po známých, v obchodech… Porovnávala a porovnávala. Nakonec se nám podařilo sehnat kočárek, který splňoval naše parametry. Tj. prodyšný, odolný, pevný, nafukovací kola, otočná kola, velká korba s vyjímatelnou vložkou (taškou), úplně odstrojitelný (kvůli praní), spodní koš na věci (odnímatelný), polohovatelný madlo (jsme dost vysocí) a snadno přehazovatelné (kvůli sluníčku), kvalitní brzdy, hluboký vs sportovní provedení, už ani nevím co všechno měl, je to už skoro 7 let
Byl super že vydržel bez újmy kluka a pak i holku, předala jsem ho dál (kamarádce zadarmo), byl plně funkční, jako nový. Přežil města i lesy, rokle, hory
Už si nepamatuju značku, byl v barvě tmavěmodro béžový, spíš klučičí, ale to jsem neřešila a uvozila i holku, byla jsem s ním spokojená. Byl vyrobený někde na severu (norsko nebo švédsko, taky už nepamatuju), rychle se prodával a ten typ už pak k sehnání nebyl (asi po roce od naší koupě), stál kolem 16ti tis, což za dvě děti a dvě verze kočárku (hluboký+sport) se nakonec vyplatilo, bylo na něj spolehnutí. Vlastně pamatuju jednu kosmetickou vadu, když jsem ho předávala kámošce, tak nahoře na stříšce jak je průhledné okénko, tak ta zaklápěcí textilní část už moc nedržela, ten čtvreček suchýho zipu. Ale jinak byl super ![]()
Já kupuju pletené čepice od jedné paní, která pracuje v mš
Má je moc hezký
Má je teda docela drahý (kolem 300 za čepici a výš), ale jsou pěkný. A je to ruční kvalitní práce, tak proč by ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Tak to já kočárek vybírala pečlivěDlooouho. Pátrala jsem na netu, po známých, v obchodech… Porovnávala a porovnávala. Nakonec se nám podařilo sehnat kočárek, který splňoval naše parametry. Tj. prodyšný, odolný, pevný, nafukovací kola, otočná kola, velká korba s vyjímatelnou vložkou (taškou), úplně odstrojitelný (kvůli praní), spodní koš na věci (odnímatelný), polohovatelný madlo (jsme dost vysocí) a snadno přehazovatelné (kvůli sluníčku), kvalitní brzdy, hluboký vs sportovní provedení, už ani nevím co všechno měl, je to už skoro 7 let
Byl super že vydržel bez újmy kluka a pak i holku, předala jsem ho dál (kamarádce zadarmo), byl plně funkční, jako nový. Přežil města i lesy, rokle, hory
![]()
Už si nepamatuju značku, byl v barvě tmavěmodro béžový, spíš klučičí, ale to jsem neřešila a uvozila i holku, byla jsem s ním spokojená. Byl vyrobený někde na severu (norsko nebo švédsko, taky už nepamatuju), rychle se prodával a ten typ už pak k sehnání nebyl (asi po roce od naší koupě), stál kolem 16ti tis, což za dvě děti a dvě verze kočárku (hluboký+sport) se nakonec vyplatilo, bylo na něj spolehnutí. Vlastně pamatuju jednu kosmetickou vadu, když jsem ho předávala kámošce, tak nahoře na stříšce jak je průhledné okénko, tak ta zaklápěcí textilní část už moc nedržela, ten čtvreček suchýho zipu. Ale jinak byl super
Já kupuju pletené čepice od jedné paní, která pracuje v mš
Má je moc hezký
Má je teda docela drahý (kolem 300 za čepici a výš), ale jsou pěkný. A je to ruční kvalitní práce, tak proč by ne
Tak to jo hlavní je že vydržel vše i dvě děti
no ona ho má u nás sousedka a je s ním spokojená a mě se vážně líbil padl mi do oka hned jak jsem ho viděla tak říkám ten jednou chci ale v jiné barvě tak se mi právě líbí ten světle hnědý může to mít holka i kluk
.
Jo za ty čepičky taky tak nějak budu dávat ale co je to ručně dělané tak si ráda připlatím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Tak to jo hlavní je že vydržel vše i dvě dětino ona ho má u nás sousedka a je s ním spokojená a mě se vážně líbil padl mi do oka hned jak jsem ho viděla tak říkám ten jednou chci ale v jiné barvě tak se mi právě líbí ten světle hnědý může to mít holka i kluk
.Jo za ty čepičky taky tak nějak budu dávat ale co je to ručně dělané tak si ráda připlatím
![]()
Tak je fajn, že ho máš na doporučení, to se potom kočárek snáz zakoupí
![]()
Já obecně (teda i manžel) ráda kupuju co je ručně dělané, cením si toho. Nejen u věcí, ale i u jídla. Ráda dávám lidem,,vydělat" ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Tak je fajn, že ho máš na doporučení, to se potom kočárek snáz zakoupí![]()
Já obecně (teda i manžel) ráda kupuju co je ručně dělané, cením si toho. Nejen u věcí, ale i u jídla. Ráda dávám lidem,,vydělat"
Tak to je jasné
hlavně člověk platí za kvalitu a u takových věcí člověk ví že to stojí za to a ne jak v krémě
.
Pak se mi líbil ještě jeden ale ten stál 25 000,– ale přítelovi se ani nelíbil jak byl dělaný tak že sem šla fakt automaticky dotohodle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Tak to je jasnéhlavně člověk platí za kvalitu a u takových věcí člověk ví že to stojí za to a ne jak v krémě
.
Pak se mi líbil ještě jeden ale ten stál 25 000,– ale přítelovi se ani nelíbil jak byl dělaný tak že sem šla fakt automaticky dotohodle
No to se přece musí líbit i tatínkovi, ne?
Přece on bude především vyrážet na pravidelné procházky
![]()
No já hlavně radši dám peníze obyčejným lidem, kteří něco umí, než firmám, podnikům a koncernům
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
No to se přece musí líbit i tatínkovi, ne?![]()
Přece on bude především vyrážet na pravidelné procházky
![]()
![]()
No já hlavně radši dám peníze obyčejným lidem, kteří něco umí, než firmám, podnikům a koncernům
![]()
Přesně tak
![]()
Jo tento se mu právě taky líbí tak že jsem ráda
ale on je takovej že když se to líbí mě tak to překousne že do toho moc nemluví ale tamten se mi nelíbil vzhledově tak mi to řekl
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Přesně tak![]()
Jo tento se mu právě taky líbí tak že jsem rádaale on je takovej že když se to líbí mě tak to překousne že do toho moc nemluví ale tamten se mi nelíbil vzhledově tak mi to řekl
![]()
Jasně, pouze vyjádřil názor
Ale stejně by ho měl vyzkoušet, ideálně každý den po dobu jedné hodiny
Můj muž taky vyjadřuje svůj názor, na můj vkus někdy až moc
Zrovna teď se porozhlížím po autě, tak si umíš představit, jak se angažuje v názorech
Já jsem ale taková, že může říkat sebevíc jak se mu můj výběr nelíbí, když je to pro mě (tedy bude to mnou využívané), tak to prostě beru podle sebe. A když nic jinýho, tak ho setřu veteránem, ať si hledí radši jeho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Jasně, pouze vyjádřil názorAle stejně by ho měl vyzkoušet, ideálně každý den po dobu jedné hodiny
Můj muž taky vyjadřuje svůj názor, na můj vkus někdy až moc
Zrovna teď se porozhlížím po autě, tak si umíš představit, jak se angažuje v názorech
Já jsem ale taková, že může říkat sebevíc jak se mu můj výběr nelíbí, když je to pro mě (tedy bude to mnou využívané), tak to prostě beru podle sebe. A když nic jinýho, tak ho setřu veteránem, ať si hledí radši jeho
Ano pouze vyjádřil vlastní názor
no neříkám že mlčí pokaždé někdy na některé věci co se mi líběj tak řekne takový názor že by mě z něho kleplo a začně k tomu přirovnávat bůhví co
![]()
Nejlepší je když on se zeptá mě ohledně auta, pc apod a já tomu absolutně nerozumím tak že já koukam tak že buď se mi to líbí nebo ne
a řeknu mu svůj názor a on mi řekne že je to úplně k hov** že nesmim koukat na krásu a je to po názoru
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Ano pouze vyjádřil vlastní názorno neříkám že mlčí pokaždé někdy na některé věci co se mi líběj tak řekne takový názor že by mě z něho kleplo a začně k tomu přirovnávat bůhví co
![]()
Nejlepší je když on se zeptá mě ohledně auta, pc apod a já tomu absolutně nerozumím tak že já koukam tak že buď se mi to líbí nebo nea řeknu mu svůj názor a on mi řekne že je to úplně k hov** že nesmim koukat na krásu a je to po názoru
![]()
![]()
Jójójó
Nesmíš koukat na krásu, ale na účelnost
V tom jsou snad všichni muži stejní
Jsem na tom stejně jako Ty. Na mě taky mluvívá,,cizím" jazykem a já o tom prd vím. Mu to odkývu a je to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
JójójóNesmíš koukat na krásu, ale na účelnost
V tom jsou snad všichni muži stejní
![]()
![]()
Jsem na tom stejně jako Ty. Na mě taky mluvívá,,cizím" jazykem a já o tom prd vím. Mu to odkývu a je to
![]()
On mi vždy řekne tak mi řekni názor a poraď mi jenže když tomu nerozumím
tak mu to řeknu podle sebe že se mi to líbí a je to nakonec si beztak vybera sám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
On mi vždy řekne tak mi řekni názor a poraď mi jenže když tomu nerozumím![]()
tak mu to řeknu podle sebe že se mi to líbí a je to nakonec si beztak vybera sám
![]()
Tak přesně takhle to mám já, tedy jako Tvůj mužský, akorát že dostávám nevyžádaný rady a názory
Nemůžu s ním jít nakupovat ani hadry, on by vybíral i to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit