Jsem škrt ...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
16.1.18 18:04

@Procházející Tak mě nepřijde že by to zakladatelce vadilo :think:

@Borůvka1990 To je dobrý prý o vánocich nebo narozeninách :lol: :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 18:21
@Petruna21 píše:
@Procházející Tak mě nepřijde že by to zakladatelce vadilo :think:@Borůvka1990 To je dobrý prý o vánocich nebo narozeninách :lol: :lol: :lol: :palec:

Ale asi tím fakt porušujeme pravidla pro vkládání příspěvků, protože by se měli příspěvky vztahovat k danému tématu :oops: :lol:

No jo, v pubertě to nebylo ani tak často, bez narozenin a ob jedny vánoce :P Vlastně jsme se začali snášet až v dospělosti :oops: :lol: Proto říkám ať si vážíš krásných sourozeneckých vztahů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 18:24
@Borůvka1990 píše:
Ale asi tím fakt porušujeme pravidla pro vkládání příspěvků, protože by se měli příspěvky vztahovat k danému tématu :oops: :lol:No jo, v pubertě to nebylo ani tak často, bez narozenin a ob jedny vánoce :P Vlastně jsme se začali snášet až v dospělosti :oops: :lol: Proto říkám ať si vážíš krásných sourozeneckých vztahů :palec:

No dobře tak hold si budeme muset založit asi jinou diskusi :think: :lol:
Jo to jsem ale poslední dobou mě ségra ta prostřední pěkně ser* tak že se dost často teď chytneme :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 18:41
@Petruna21 píše:
No dobře tak hold si budeme muset založit asi jinou diskusi :think: :lol:
Jo to jsem ale poslední dobou mě ségra ta prostřední pěkně ser* tak že se dost často teď chytneme :mrgreen: :cert:

Takže si to teď vynahrazujete :mrgreen: Jó, půjdeme spamovat jinou diskuzi :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 18:56
@Borůvka1990 píše:
Takže si to teď vynahrazujete :mrgreen: Jó, půjdeme spamovat jinou diskuzi :P :P

Přesně tak :lol: :palec:

Jo půjdeme jinam bez tak v této disusi moc lidí nepsalo tak jsme jí prostě hezky řečeno začali spamovat my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.18 19:23

Ahoj tady zakladatelka,
Holky, v poho, jsem tolerantní a pokud není někdo vulgární, nebo zlý, je to v poho. :)
Každopádně… tím jak kupujeme byt apod se musíme ještě trochu zkrouhnout a tím se nám posouvá svatba, protože veškeré ušetřené finance investujeme do bydlení. Pritelovo brácha požádal svou přítelkyni 3 dny po tom, co to udělal můj přítel a budou se brát v květnu… rozlucku se svobodou bude mít už teď a hned po svatbě se chtějí začít snažit o miminko. A teď to u mě začalo… svatba, dítě… to je můj největší sen, kdyby to šlo, už by bylo na ceste. Jenže já mám ten strach z financí, abychom vyšli, aby se něco nestalo apod. Nevim, jak to ponesu s jejich svatbou i miminem, hrozně mě to trápí, ze nebudu první, ze budu koukat na to, co bych si sama moc přála…

• Citovat
  • Upravit
9947
16.1.18 19:28
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka,
Holky, v poho, jsem tolerantní a pokud není někdo vulgární, nebo zlý, je to v poho. :)
Každopádně… tím jak kupujeme byt apod se musíme ještě trochu zkrouhnout a tím se nám posouvá svatba, protože veškeré ušetřené finance investujeme do bydlení. Pritelovo brácha požádal svou přítelkyni 3 dny po tom, co to udělal můj přítel a budou se brát v květnu… rozlucku se svobodou bude mít už teď a hned po svatbě se chtějí začít snažit o miminko. A teď to u mě začalo… svatba, dítě… to je můj největší sen, kdyby to šlo, už by bylo na ceste. Jenže já mám ten strach z financí, abychom vyšli, aby se něco nestalo apod. Nevim, jak to ponesu s jejich svatbou i miminem, hrozně mě to trápí, ze nebudu první, ze budu koukat na to, co bych si sama moc přála…

Ahojky tak moc děkujeme :kytka:

Neboj určitě vše zvládnete dej tomu čas a svatba, miminko ono je to hezké ale snažení o miminko taky nějákou dobu trvá třeba se začnout snažit už teď ale třeba jim to nepůjde a vy je nakonec předhoníte :srdce:. Držím palečky ať je vše brzo v pořádku a tak jak si přeješ ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.18 19:33
@Petruna21 píše:
Ahojky tak moc děkujeme :kytka:Neboj určitě vše zvládnete dej tomu čas a svatba, miminko ono je to hezké ale snažení o miminko taky nějákou dobu trvá třeba se začnout snažit už teď ale třeba jim to nepůjde a vy je nakonec předhoníte :srdce:. Držím palečky ať je vše brzo v pořádku a tak jak si přeješ ty :kytka:

Moc děkuji :kytka: Ale jo, já jim to vůbec nezávidím, ze jsou takto “napřed”, jen mám obavy ze svých reakcí.:D Je pravda, že slečna brala dlouho antikoncepci a já nejsem moc zastáncem, takže je opravdu možné, že když se třeba za rok začneme snažit, stihneme to rychleji.
A s tím druhá otázka! :mavam:
Jak moc finančně náročné je miminko?

• Citovat
  • Upravit
10651
16.1.18 19:45
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka,
Každopádně… tím jak kupujeme byt apod se musíme ještě trochu zkrouhnout a tím se nám posouvá svatba, protože veškeré ušetřené finance investujeme do bydlení. Pritelovo brácha požádal svou přítelkyni 3 dny po tom, co to udělal můj přítel a budou se brát v květnu… rozlucku se svobodou bude mít už teď a hned po svatbě se chtějí začít snažit o miminko. A teď to u mě začalo… svatba, dítě… to je můj největší sen, kdyby to šlo, už by bylo na ceste. Jenže já mám ten strach z financí, abychom vyšli, aby se něco nestalo apod. Nevim, jak to ponesu s jejich svatbou i miminem, hrozně mě to trápí, ze nebudu první, ze budu koukat na to, co bych si sama moc přála…

jééé a není jedno, kdo kdy koho požádal o ruku a kdo je první? V takových zásadních životních rozhodnutí bych opravdu nesoupeřila. Ať si jsou klidně jediní a první v celém vesmíru, důležité je co chceš ty a jaké k tomu máš podmínky. K otázce kolik peněz stojí miminko, tak stojí tolik jak drahé si ho uděláš. Můžeš kupovat jen důležité a kvalitní věci a nebo spoustu kravin. Nejhorší na celém miminku je to, že vypadne jeden příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 19:47
@Petruna21 píše:
Přesně tak :lol: :palec:Jo půjdeme jinam bez tak v této disusi moc lidí nepsalo tak jsme jí prostě hezky řečeno začali spamovat my :mrgreen:

Počkej, ozvala se zakladatelka, prej jí to neva :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 19:53
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka,

Ahojky :mavam:
Hoď je za hlavu ;) Ať si dělají co chtějí :nevim: Důležitý je Tvůj život a neboj se, finančně to zvládnete :palec: Až budeš čekat miminko, tak budete mít hafo času nakoupit vše potřebné a co si budeme povídat, miminko nepotřebuje značkovou výbavičku, ze který vyroste každý měsíc ;) Navíc když budou první, budete dědit (půjčit) vaničku, lehátko, zavinovačky, neutrální oblečení, okoukáš co bude u švagrový zbytečný, co by se jí hodilo, na co zapoměla… Takže to má i výhodu. A budete si moci hlídat navzájem děti, aby jste si mohli (nebo oni) vyrazit na véču… Neber to negativně, ale pozitivně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 19:58

Miminko není moc drahý ;) Oblečení potřebuje pár kousků na střídačku, protože z toho vyroste během měsíce. Zavinovačka jedna, kočárek jeden, deka jedna… :nevim: V podstatě většinu věcí koupíš za pochodu, podle toho co budete postrádat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 21:50
@Anonymní píše:
Moc děkuji :kytka: Ale jo, já jim to vůbec nezávidím, ze jsou takto “napřed”, jen mám obavy ze svých reakcí.:D Je pravda, že slečna brala dlouho antikoncepci a já nejsem moc zastáncem, takže je opravdu možné, že když se třeba za rok začneme snažit, stihneme to rychleji.
A s tím druhá otázka! :mavam:
Jak moc finančně náročné je miminko?

Hele na to ti bohužel odpovědět zatím nemohu teď jsem těhotná tak že to je i novinka pro mě zda miminko stojí dosti peněz nebo ne :)
Neboj určitě vše zvládnete :kytka:

@Borůvka1990 píše:
Počkej, ozvala se zakladatelka, prej jí to neva :think: :lol:

Ano!! :lol: tak že můžeme nadále hezky psát zakladatelka je hodná :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 22:14
@Petruna21 píše:
Ano!! :lol: tak že můžeme nadále hezky psát zakladatelka je hodná :*

Je to zlato :pankac:

Hele k mimču, ono není nákladné. Je to fakt o tom, jak nákladné si ho uděláte :lol: Doporučuju akorát jedno, koupit nový, neutrální kvalitní kočár dvojkombinaci (hluboký+sporťák), ale fakt takový, co zvládne město i terén. Sourozenec ho podědí a když nebude v bílé barvě a korba bude z dobrýho matroše, tak nevyšisuje a bude pořád jako nový :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 22:19
@Borůvka1990 píše:
Je to zlato :pankac:Hele k mimču, ono není nákladné. Je to fakt o tom, jak nákladné si ho uděláte :lol: Doporučuju akorát jedno, koupit nový, neutrální kvalitní kočár dvojkombinaci (hluboký+sporťák), ale fakt takový, co zvládne město i terén. Sourozenec ho podědí a když nebude v bílé barvě a korba bude z dobrýho matroše, tak nevyšisuje a bude pořád jako nový :think:

No já jsem trošku blázen tak že si myslím že mě to vyjde na majlant :lol: :think: ale musím se krotit :P hele kočárek už mám vybraný a ten se mi líbí už takovou dobu že prostě jiný nechci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat