Jsem škrt ...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Procházející Tak mě nepřijde že by to zakladatelce vadilo ![]()
@Borůvka1990 To je dobrý prý o vánocich nebo narozeninách
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
@Procházející Tak mě nepřijde že by to zakladatelce vadilo@Borůvka1990 To je dobrý prý o vánocich nebo narozeninách
![]()
![]()
![]()
Ale asi tím fakt porušujeme pravidla pro vkládání příspěvků, protože by se měli příspěvky vztahovat k danému tématu
![]()
No jo, v pubertě to nebylo ani tak často, bez narozenin a ob jedny vánoce
Vlastně jsme se začali snášet až v dospělosti
Proto říkám ať si vážíš krásných sourozeneckých vztahů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Ale asi tím fakt porušujeme pravidla pro vkládání příspěvků, protože by se měli příspěvky vztahovat k danému tématu![]()
No jo, v pubertě to nebylo ani tak často, bez narozenin a ob jedny vánoce
Vlastně jsme se začali snášet až v dospělosti
![]()
Proto říkám ať si vážíš krásných sourozeneckých vztahů
No dobře tak hold si budeme muset založit asi jinou diskusi
![]()
Jo to jsem ale poslední dobou mě ségra ta prostřední pěkně ser* tak že se dost často teď chytneme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
No dobře tak hold si budeme muset založit asi jinou diskusi![]()
Jo to jsem ale poslední dobou mě ségra ta prostřední pěkně ser* tak že se dost často teď chytneme![]()
Takže si to teď vynahrazujete
Jó, půjdeme spamovat jinou diskuzi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Takže si to teď vynahrazujeteJó, půjdeme spamovat jinou diskuzi
![]()
Přesně tak
![]()
Jo půjdeme jinam bez tak v této disusi moc lidí nepsalo tak jsme jí prostě hezky řečeno začali spamovat my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tady zakladatelka,
Holky, v poho, jsem tolerantní a pokud není někdo vulgární, nebo zlý, je to v poho. ![]()
Každopádně… tím jak kupujeme byt apod se musíme ještě trochu zkrouhnout a tím se nám posouvá svatba, protože veškeré ušetřené finance investujeme do bydlení. Pritelovo brácha požádal svou přítelkyni 3 dny po tom, co to udělal můj přítel a budou se brát v květnu… rozlucku se svobodou bude mít už teď a hned po svatbě se chtějí začít snažit o miminko. A teď to u mě začalo… svatba, dítě… to je můj největší sen, kdyby to šlo, už by bylo na ceste. Jenže já mám ten strach z financí, abychom vyšli, aby se něco nestalo apod. Nevim, jak to ponesu s jejich svatbou i miminem, hrozně mě to trápí, ze nebudu první, ze budu koukat na to, co bych si sama moc přála…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka,
Holky, v poho, jsem tolerantní a pokud není někdo vulgární, nebo zlý, je to v poho.
Každopádně… tím jak kupujeme byt apod se musíme ještě trochu zkrouhnout a tím se nám posouvá svatba, protože veškeré ušetřené finance investujeme do bydlení. Pritelovo brácha požádal svou přítelkyni 3 dny po tom, co to udělal můj přítel a budou se brát v květnu… rozlucku se svobodou bude mít už teď a hned po svatbě se chtějí začít snažit o miminko. A teď to u mě začalo… svatba, dítě… to je můj největší sen, kdyby to šlo, už by bylo na ceste. Jenže já mám ten strach z financí, abychom vyšli, aby se něco nestalo apod. Nevim, jak to ponesu s jejich svatbou i miminem, hrozně mě to trápí, ze nebudu první, ze budu koukat na to, co bych si sama moc přála…
Ahojky tak moc děkujeme ![]()
Neboj určitě vše zvládnete dej tomu čas a svatba, miminko ono je to hezké ale snažení o miminko taky nějákou dobu trvá třeba se začnout snažit už teď ale třeba jim to nepůjde a vy je nakonec předhoníte
. Držím palečky ať je vše brzo v pořádku a tak jak si přeješ ty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Ahojky tak moc děkujemeNeboj určitě vše zvládnete dej tomu čas a svatba, miminko ono je to hezké ale snažení o miminko taky nějákou dobu trvá třeba se začnout snažit už teď ale třeba jim to nepůjde a vy je nakonec předhoníte
. Držím palečky ať je vše brzo v pořádku a tak jak si přeješ ty
Moc děkuji
Ale jo, já jim to vůbec nezávidím, ze jsou takto “napřed”, jen mám obavy ze svých reakcí.:D Je pravda, že slečna brala dlouho antikoncepci a já nejsem moc zastáncem, takže je opravdu možné, že když se třeba za rok začneme snažit, stihneme to rychleji.
A s tím druhá otázka! ![]()
Jak moc finančně náročné je miminko?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka,
Holky, v poho, jsem tolerantní a pokud není někdo vulgární, nebo zlý, je to v poho.
jééé a není jedno, kdo kdy koho požádal o ruku a kdo je první? V takových zásadních životních rozhodnutí bych opravdu nesoupeřila. Ať si jsou klidně jediní a první v celém vesmíru, důležité je co chceš ty a jaké k tomu máš podmínky. K otázce kolik peněz stojí miminko, tak stojí tolik jak drahé si ho uděláš. Můžeš kupovat jen důležité a kvalitní věci a nebo spoustu kravin. Nejhorší na celém miminku je to, že vypadne jeden příjem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Přesně tak![]()
Jo půjdeme jinam bez tak v této disusi moc lidí nepsalo tak jsme jí prostě hezky řečeno začali spamovat my
Počkej, ozvala se zakladatelka, prej jí to neva
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka,
Ahojky ![]()
Hoď je za hlavu
Ať si dělají co chtějí
Důležitý je Tvůj život a neboj se, finančně to zvládnete
Až budeš čekat miminko, tak budete mít hafo času nakoupit vše potřebné a co si budeme povídat, miminko nepotřebuje značkovou výbavičku, ze který vyroste každý měsíc
Navíc když budou první, budete dědit (půjčit) vaničku, lehátko, zavinovačky, neutrální oblečení, okoukáš co bude u švagrový zbytečný, co by se jí hodilo, na co zapoměla… Takže to má i výhodu. A budete si moci hlídat navzájem děti, aby jste si mohli (nebo oni) vyrazit na véču… Neber to negativně, ale pozitivně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miminko není moc drahý
Oblečení potřebuje pár kousků na střídačku, protože z toho vyroste během měsíce. Zavinovačka jedna, kočárek jeden, deka jedna…
V podstatě většinu věcí koupíš za pochodu, podle toho co budete postrádat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Moc děkujiAle jo, já jim to vůbec nezávidím, ze jsou takto “napřed”, jen mám obavy ze svých reakcí.:D Je pravda, že slečna brala dlouho antikoncepci a já nejsem moc zastáncem, takže je opravdu možné, že když se třeba za rok začneme snažit, stihneme to rychleji.
A s tím druhá otázka!
Jak moc finančně náročné je miminko?
Hele na to ti bohužel odpovědět zatím nemohu teď jsem těhotná tak že to je i novinka pro mě zda miminko stojí dosti peněz nebo ne ![]()
Neboj určitě vše zvládnete ![]()
@Borůvka1990 píše:
Počkej, ozvala se zakladatelka, prej jí to neva![]()
Ano!!
tak že můžeme nadále hezky psát zakladatelka je hodná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Ano!!tak že můžeme nadále hezky psát zakladatelka je hodná
Je to zlato ![]()
Hele k mimču, ono není nákladné. Je to fakt o tom, jak nákladné si ho uděláte
Doporučuju akorát jedno, koupit nový, neutrální kvalitní kočár dvojkombinaci (hluboký+sporťák), ale fakt takový, co zvládne město i terén. Sourozenec ho podědí a když nebude v bílé barvě a korba bude z dobrýho matroše, tak nevyšisuje a bude pořád jako nový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Je to zlatoHele k mimču, ono není nákladné. Je to fakt o tom, jak nákladné si ho uděláte
Doporučuju akorát jedno, koupit nový, neutrální kvalitní kočár dvojkombinaci (hluboký+sporťák), ale fakt takový, co zvládne město i terén. Sourozenec ho podědí a když nebude v bílé barvě a korba bude z dobrýho matroše, tak nevyšisuje a bude pořád jako nový
No já jsem trošku blázen tak že si myslím že mě to vyjde na majlant
ale musím se krotit
hele kočárek už mám vybraný a ten se mi líbí už takovou dobu že prostě jiný nechci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit